< >
< >
BARHonda έγραψε:Και για αυτά τα υπερατλαντικά ο βασικός εξοπλισμός έχει φύγει εβδομάδες πριν, δεν τα στέλνουν τη Δευτέρα πριν το GP στα back to back
< >
A-Viper7 έγραψε:Προφανώς τα μονοθέσια θα φύγουνε την ημέρα μετά το GP. Αλλά άλλος εξοπλισμός έχει σταλεί καιρό πριν. Υπάρχει βιντεάκι στο YT για F1 logistics που τα περιγράφειBARHonda έγραψε:Και για αυτά τα υπερατλαντικά ο βασικός εξοπλισμός έχει φύγει εβδομάδες πριν, δεν τα στέλνουν τη Δευτέρα πριν το GP στα back to back
< >
Μερικές φορές αναγκαστηκά θα στείλεις τα πάντα την Δευτέρα μετά το προηγούμενο GP.
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι έτσι το προγραμμα που να βολεύει από πλευράς logistics, πχ πρώτα πας Σιγκαπούρη που είναι το ζόρικο ταξίδι και μετά στο ταξίδι της επιστροφής σταματάς και Σότσι για έναν αγώνα.![]()
Ε αυτό δεν γινόταν τώρα για Ίμολα (γιατί κανείς φαντάζομαι δεν θέλει να πληρώσει αεροπορικά για εντός Ευρώπης) οπότε πάμε κατευθείαν για Σάββατο.
BARHonda έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Προφανώς τα μονοθέσια θα φύγουνε την ημέρα μετά το GP. Αλλά άλλος εξοπλισμός έχει σταλεί καιρό πριν. Υπάρχει βιντεάκι στο YT για F1 logistics που τα περιγράφειBARHonda έγραψε:Και για αυτά τα υπερατλαντικά ο βασικός εξοπλισμός έχει φύγει εβδομάδες πριν, δεν τα στέλνουν τη Δευτέρα πριν το GP στα back to back
< >
Μερικές φορές αναγκαστηκά θα στείλεις τα πάντα την Δευτέρα μετά το προηγούμενο GP.
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι έτσι το προγραμμα που να βολεύει από πλευράς logistics, πχ πρώτα πας Σιγκαπούρη που είναι το ζόρικο ταξίδι και μετά στο ταξίδι της επιστροφής σταματάς και Σότσι για έναν αγώνα.![]()
Ε αυτό δεν γινόταν τώρα για Ίμολα (γιατί κανείς φαντάζομαι δεν θέλει να πληρώσει αεροπορικά για εντός Ευρώπης) οπότε πάμε κατευθείαν για Σάββατο.
Edit: ορίστε το λινκ
https://youtu.be/MH6Loko0BOA
< >
Τεστ για 25 αγώνες
Η επίσημη αιτία για αυτή τη χρονική συντόμευση είναι για να δοθεί μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης στις ομάδες λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος, καθώς μεσολαβεί μόνον μία εβδομάδα μεταξύ του Γκραν Πρι Πορτογαλίας στο Πορτιμάο και του αγώνα στην Ίμολα της Ιταλίας.
Στην πραγματικότητα η Ίμολα λειτουργεί πιλοτικά για το μέλλον, αφού οι ιδιοκτήτες της Liberty Media δεν έχουν κρύψει ότι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα αγωνιστικό καλεντάρι με 25 Γκραν Πρι ετησίως. Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, αν συμπιεζόταν ο συνολικός χρόνος κάθε αγώνα της Formula 1 σε δύο ημέρες αντί τριών και η Ίμολα θα τους δώσει μία πρώτη εικόνα για ενδεχόμενα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.
Corto Maltese έγραψε:Τεστ για 25 αγώνες
Η επίσημη αιτία για αυτή τη χρονική συντόμευση είναι για να δοθεί μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης στις ομάδες λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος, καθώς μεσολαβεί μόνον μία εβδομάδα μεταξύ του Γκραν Πρι Πορτογαλίας στο Πορτιμάο και του αγώνα στην Ίμολα της Ιταλίας.
Στην πραγματικότητα η Ίμολα λειτουργεί πιλοτικά για το μέλλον, αφού οι ιδιοκτήτες της Liberty Media δεν έχουν κρύψει ότι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα αγωνιστικό καλεντάρι με 25 Γκραν Πρι ετησίως. Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, αν συμπιεζόταν ο συνολικός χρόνος κάθε αγώνα της Formula 1 σε δύο ημέρες αντί τριών και η Ίμολα θα τους δώσει μία πρώτη εικόνα για ενδεχόμενα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.
Από την gazzetta.
The two-day format has been introduced for one key reason; it helps with logistics following the previous race in Portugal - the 12th of a delayed yet frenetic 2020 season.
But it could also represent a trial for F1. The sport's bosses had previously put two-day weekends on the table with the planned (now delayed) 2021 rules refresh, before abandoning that idea, but it might yet become the norm should the calendar be expanded in the future as expected.
Corto Maltese έγραψε:Planet f1
https://www.planetf1.com/news/why-is-imola-two-days/
While Formula 1 did not give an official explanation for the change in format, it was believed to be for experimentation reasons.
Ποιος είναι αυτός που επιμένει είπαμε; Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, όλοι όσοι μιλάνε για logistics αναφέρονται στον δενξερωκιεγωτιειναι της Ζάουμπερ Άλφα γουατέβα που έκανε κάτι τέτοιες δηλώσεις τον Αύγουστο ξέρω γω.
edmond έγραψε:Παρακοκουθώ και τις 2 άνωθεν πλευρές![]()
![]()
Ωστώσο σε μια...λεπτομέρεια κολλάω. Τόσο χρήμα κυκλοφορεί στον χώρο, ένα αεροπορικό πακέτο θα τους έβγαζε εκτός προϋπολογισμού;
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]