Με το καρότσι πίσω πχ. γεμίζει το πορτμπαγκάζ και στα 2 μου αυτοκίνητα ή θα ήθελαν να μπορούν να καθίσουν 2 άτομα άνετα συν καρεκλάκι πίσω.
Golf 5 έχω, η σύζυγος δηλαδή απλά είναι τελευταίας παραγωγής.
< >
dimik έγραψε:Επειδή με τρώει να αλλάξω το Golf βρήκα 2 καλές ευκαιρίες και θα ήθελα απόψεις.
Ford S-Max 2l Ecoboost, αυτόματο του 2014 με 54Κ χλμ, έκδοση Titanium που από ότι βλέπω δεν τις λείπει τίποτα από πλευράς εξοπλισμού.
VS
A3 1.2t, αυτόματο, Black Line του 2011,με 45Κ χλμ, 18ρες, Xenon Plus, δέρμα μέσα, Harman Kardon.
Προς αντικατάσταση Golf V του 09, DSG με 145Κ χλμ.
edit: τιμές 7000 και 9000 αντίστοιχα.
< >
NiTse έγραψε:Δίλιτρα Smax πάντως δεν νομίζω να παίζουν πολύ ακριβότερα στην Ελλάδα. Του audi όμως η τιμή είναι σίγουρα καλύτερη συγκριτικά με εμάς.

Anonymous Founder έγραψε:Ε, δεν έχουν όλα τα αυτόματα τα ίδια ρίσκα. Δεν γνώριζα πως είναι δύο τύποι διαφορετικοί ομολογώ, αλλά και πάλι δεν θ'ακουμπούσα. Τα CVT έχουν τα δικά τους θέματα, αλλά πιο αξιόπιστα είναι πάντως, γι'αυτό και τα εμπιστεύονται πολυ οι ιάπωνες μεταξύ άλλων. Δεν είναι επισης τυχαίο πως είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα τα ιαπωνικά με διπλό συμπλέκτη, εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάποιο (μην πει κάποιος για το EvoX τώρα...).
) την τελειότητα όσο οι αλγόριθμοι προχωρούσαν, αλλά με τα ηλεκτρικά νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί καν.προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω […]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]