Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#67009 Αυτό που λες πιστεύω το κάνουμε όλοι μας λίγο πολύ ανα περιόδους. Το θέμα είναι να ξέρει κανείς πότε να ανασκουμπωθεί και να σηκώσει μανίκια, γιατί το πολύ χαζολόγημα γίνεται συνήθεια και μετά σου κακοφαίνεται πολύ το να δουλέψεις. Δυστυχώς την έχω πάθει έτσι από απειρία αλλά χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα αφού το κατάλαβα εγκαίρως.

Για μένα ακόμα χειρότερο είναι να είσαι ήδη αξιόλογος και να μην προσπαθείς για το κάτι καλύτερο έστω κι αν αυτό απαιτεί ένα κάποιο ρίσκο. Ξέρω κόσμο που είναι πολύ καλοί στις δουλειές τους αλλά δεν ξεκουνάνε με τίποτα από τις εταιρίες τους άσχετα αν βλέπουν κινητικότητα στον κλάδο τους. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Φοβούνται έστω και ένα βιογραφικό να στείλουν ίσα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην αγορά εργασίας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
Chuckie V2.0 έγραψε:
Πάντως, πέρα από την γκρίνια, υπάρχει πολύς πόνος έξω. Πραγματικά λυπάμαι τους HR, πρέπει να είσαι πραγματικά χαλκέντερος για να μην σε ρίχνει αυτή η απελπισία που βγαίνει από βιογραφικά ανθρώπων που έχουν μικρά παιδιά και έχουν να εργαστούν πχ 3 χρόνια.

Όταν τα λαμβάνεις ηλεκτρονικά είναι οκ. Δεν τρέχει και τίποτα. Σου παίρνει 2 λεπτά να τα αποθηκεύσεις στο database σου. Το χειρότερο είναι όταν στα φέρνουν χέρι με χέρι και σου λένε και τον πόνο τους παράλληλα. Εκεί πολλές φορές γίνεται το στομάχι κόμπος. Ειδικά κάτι κυριούλες που είχαν μια κάποια καριέρα και σου λένε "κάνω ότι χρειαστεί, καθαρίστρια ότι θέλετε". Ομοίως κι απ' το τηλέφωνο που έχω λάβει κλήσεις από όλη την Ελλάδα.

Το γέλιο βέβαια και το αυτόματο άκυρο είναι σε κάτι περιπτώσεις που σε παίρνει ο πονεμένος, του λες το ποιηματάκι "στείλε εκεί βιογραφικό, δεν έχουμε κάποιο άνοιγμα αυτή τη στιγμή κτλ" και μόλις κλείσετε το τηλ σε παίρνει το και καλά βύσμα του. Τις προάλλες έτυχε μια τέτοια περίπτωση που μετά από τηλέφωνο ενδιαφερόμενου σκάει τηλ που λέει ότι είναι και καλά απ' το Μαξίμου και μου δίνει μόνο ένα επώνυμο (δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του) και κινητό! :svivhaha:

Στα πολυ παλια χρονια που ειχα περασει απο την ΔΠ του ομιλου ο αντιστοιχος Στεφαν δεχοταν βιογραφικα με φωτογραφιες νεαρων κορασιδων και ηταν στο τηλεφωνο με τον Νταλαρα: " μην ανησυχειται κ Νταλαρα, θα προσληφθει κλπ"

Μεγαλεια..
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό που λες πιστεύω το κάνουμε όλοι μας λίγο πολύ ανα περιόδους. Το θέμα είναι να ξέρει κανείς πότε να ανασκουμπωθεί και να σηκώσει μανίκια, γιατί το πολύ χαζολόγημα γίνεται συνήθεια και μετά σου κακοφαίνεται πολύ το να δουλέψεις. Δυστυχώς την έχω πάθει έτσι από απειρία αλλά χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα αφού το κατάλαβα εγκαίρως.

Για μένα ακόμα χειρότερο είναι να είσαι ήδη αξιόλογος και να μην προσπαθείς για το κάτι καλύτερο έστω κι αν αυτό απαιτεί ένα κάποιο ρίσκο. Ξέρω κόσμο που είναι πολύ καλοί στις δουλειές τους αλλά δεν ξεκουνάνε με τίποτα από τις εταιρίες τους άσχετα αν βλέπουν κινητικότητα στον κλάδο τους. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Φοβούνται έστω και ένα βιογραφικό να στείλουν ίσα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην αγορά εργασίας.

Για να αλλαξεις δουλεια θελει πολλες ωρες αφοσοιωσης κα στο ψαξιμο αλλα μετα να πας στο νεο μερος θελεις χρονο να μαθεις τα συστηματα και να γνωριστεις με τον κοσμο. Επισης μπορει να πεσεις σε στριμμενους και να μην δεσεις. Αρα λογικο να μην θελεις να αλλαξεις ευκολα αν δεν εχεις καποιο ιδιατερο προβλημα.

Επισης τα χρηματα που πληρωνουν οι περισσοτερες δουλειες γραφειου στην Ελλαδα ειναι γτπ, εγω δεν μπορω να καταλαβω πως παει στην δουλεια ο πολυς κοσμος let alone να κανει ολοκληρη διαδικασια να αλλαξει δουλεια.

Φυσικα δεν ισχυει οταν καποιος ειναι ανεργος ή θελει να αλλαξει τοπικ εργασιας. Εκει προσπαθουν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Scotch έγραψε:Πάντως μετά λύπης μου διαπιστώνω πως ενώ υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που ψάχνει οτιδήποτε για να ζήσει, υπάρχει ταυτόχρονα και μεγάλη αδιαφορία και τεμπελιά από κάποιους που έχουν ήδη (καλή) δουλειά. Αυτόν τον καιρό έχω ένα παιδί στο γραφείο που τουλάχιστον τη μισή μέρα την περνά (στα κρυφά... νομίζει) χαζεύοντας στο Facebook και διαβάζοντας αθλητικά (ενώ η δουλειά είναι απαιτητική και από άποψη εργασίας αλλά και διαρκούς ενημέρωσης). Δυστυχώς μετράει μέρες στη δουλειά, μιας και προέρχεται από απόλυση γι αυτούς τους λόγους (έλλειψη ενημέρωσης, "βόλεμα", χαζολόγημα) και δε νομίζω ότι μια συζήτηση μαζί του θα του αλλάξει μυαλά.

Tapatalk & XT1068

Την αποζημιωση μη ξεχασεις και πεσει στα δυσκολα ο τεμπελης.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#67026 Τη δικαιουται επειδη το λεει ο νομος και ετσι ειναι τι να κανουμε, ή τη δικαιουται γιατι την εχει κερδισει με τη συμπεριφορα του, την επαγγελματικη του ηθικη κλπ κλπ κλπ?

Επισης, κατι που ξεχασα παραπανω: μηπως θα ηταν καλυτερο να του δωσεις (μια και μοναδικη, και να του τη πεις στα ισια) προειδοποιηση οτι ειναι προς τη πορτα εξοδου για τους ταδε λογους? Αυτο βεβαια μπορει να τα κανει χειροτερα, οσον αφορα τη πιθανοτητα εκβιασης απο μερους του.

Προς λοιπους:

εχετε σκεφτει οτι η υπαρξη αποζημιωσης μπορει να ειναι και ενα κινητρο ή ενας απο τους λογους για τους οποιους ενας υπαλληλος αρχιζει να ξυνεται, μειωνεται η αποδοση του κλπ κλπ? Το "βολεμα" δηλαδη οτι και να τον διωξουν, θα παρει ενα γερο κομποδεμα (μιλαω για παλιους εργαζομενους) και θα ζησει με αυτο μεχρι να πιασει αλλου δουλεια (ασχετα αν μετα τον βαρεσει η πραγματικοτητα στο κεφαλι)?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#67029 Ισχυει αυτο, αλλα μην ξεχνας καποιος παλιος εργαζομενος θεωρητικα εχει βγαλει χρηματα για την εταιρεια που εργαζεται. Οποτε την δικαιουται.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#67034 Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ΥΠΟΦΕΡΕΙ η εργοδοσια απο τους υπαλληλους τους. Ελπιζω kacey οοοοοοταν κανεις οικογενεια και παιδια η συζυγος να πετυχει εργοδοτη που δεν θα της δημιουργησει προβληματα επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να μεινει εγκυος, εσυ να προσλαμβανεις/απολυεις κατα το δοκουν, να πληρωνεις οοοποτε σου καυλωσει (πχ τον Αυγουστο που ο υπαλληλος θα σκεφτεται τις διακοπες του ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ). Για να δουμε ποσο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ θα καταφερεις να γινεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#67036 Τη δικαιούται βάσει νόμου.

Για αρχή θα πάρω άλλον ένα (ή μία) και στο τέλος της χρονιάς, ή και νωρίτερα, θα κρατήσω τον καλύτερο. Κουβέντα θα γίνει αλλά δε νομίζω πως θα κάνει τα πράγματα καλύτερα. Όταν ο άλλος είναι με το αφεντικό του σε πελάτη και λουφάρει, φαντάζεται κανείς τι γίνεται όταν είναι μόνος. Αν ο άλλος θέλει σπρώξιμο και να είσαι συνεχώς από πάνω, δύσκολα αλλάζει. Είναι θέμα νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:Στα πολυ παλια χρονια που ειχα περασει απο την ΔΠ του ομιλου ο αντιστοιχος Στεφαν δεχοταν βιογραφικα με φωτογραφιες νεαρων κορασιδων και ηταν στο τηλεφωνο με τον Νταλαρα: " μην ανησυχειται κ Νταλαρα, θα προσληφθει κλπ"

Μεγαλεια..

Και τώρα λαμβάνω τέτοια και χωρίς Νταλάρα ευτυχώς. Και έχουν πάνω και link facebook και ότι θες! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#67042 Kacey καλο και λογικο να λες τον πονο σου, αλλα εχεις φτασει να το κανεις κανονα και να το ετοιμαζεις για νομοθετικη ρυθμιση. Κοψε λιγο γκαζι, συνεχεια στα κοκκινα, ελεος.
Τι να πουν και οι ΑΠΕΙΡΟΙ που τους εχει γαμησει/προσπαθησει να γαμησει ο εργοδοτης τους, χωρις καθόλου αιδω, μεταξυ των οποιων και εγω (ευτυχως τη γλυτωσα).

Προφανως δεν ξερεις τι ειναι να σε φωναζουν και να σου λενε "βασικα δεν εχουμε πολυ δουλεια για σενα, οπότε θελουμε να παραιτηθεις". Η απαντηση (δεν ημουν εγω) ηταν "wtf are you talking about?" και ο εργοδοτης συνεχισε "ναι, δε μας παιρνει για αποζημιωση, ετσι και αλλιως τοσο καιρο εδω εχεις πληρωθει καλα, θελουμε να παραιτηθεις". Ο τυπος εν τω μεταξυ, δεν ηξερε τι ειχε. ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟΣ.
Δε λεω τη δικιά μου φαση, γιατι ειναι πιο πολυπλοκη, ασε που δε θα με πιστευει κανεις.

Φανταζομαι ολοι εδω εχουν και απο μια αντιστοιχη ιστορια να πουν, και χωρις να το ριχνουν στο ταξικο. Οπότε, ειπες τον πονο σου, ενταξει, εχεις ενα δικιο, αλλα μεχρι εκει. Κανε μοκο μερες που ειναι, μη μας ζαλιζεις, μια χαρά εισαι. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
trident1971 έγραψε:Kacey καλο και λογικο να λες τον πονο σου, αλλα εχεις φτασει να το κανεις κανονα και να το ετοιμαζεις για νομοθετικη ρυθμιση. Κοψε λιγο γκαζι, συνεχεια στα κοκκινα, ελεος.
Τι να πουν και οι ΑΠΕΙΡΟΙ που τους εχει γαμησει/προσπαθησει να γαμησει ο εργοδοτης τους, χωρις καθόλου αιδω, μεταξυ των οποιων και εγω (ευτυχως τη γλυτωσα).

Προφανως δεν ξερεις τι ειναι να σε φωναζουν και να σου λενε "βασικα δεν εχουμε πολυ δουλεια για σενα, οπότε θελουμε να παραιτηθεις". Η απαντηση (δεν ημουν εγω) ηταν "wtf are you talking about?" και ο εργοδοτης συνεχισε "ναι, δε μας παιρνει για αποζημιωση, ετσι και αλλιως τοσο καιρο εδω εχεις πληρωθει καλα, θελουμε να παραιτηθεις". Ο τυπος εν τω μεταξυ, δεν ηξερε τι ειχε. ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟΣ.
Δε λεω τη δικιά μου φαση, γιατι ειναι πιο πολυπλοκη, ασε που δε θα με πιστευει κανεις.

Φανταζομαι ολοι εδω εχουν και απο μια αντιστοιχη ιστορια να πουν, και χωρις να το ριχνουν στο ταξικο. Οπότε, ειπες τον πονο σου, ενταξει, εχεις ενα δικιο, αλλα μεχρι εκει. Κανε μοκο μερες που ειναι, μη μας ζαλιζεις, μια χαρά εισαι. :rtfm:

+ΑΠΕΙΡΟ

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#67063 αυτό πάντως με το να τους "παραιτούνε" παίζει πολύ :hmmm:

πάντως αν και υπάρχουν κωλοπαιδαράδες, δε διαφωνώ, πολλοί που από ένα σημείο και μετά γίνονται δύστροποι συνήθως έχουν και κάποιο λόγο που το κάνουν και αυτός δεν είναι η αποζημίωση και το ταμείο

κανείς δε θέλει στο κάτω κάτω να κάθεται και να μιζεριάζει αν έχει συνηθίσει να δουλεύει και όταν βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία, από την άλλη όταν τα πράγματα στη δουλειά σου είναι σκατά θέλει φοβερό ψυχικό απόθεμα να πηγαίνεις και να την κάνεις όσο πιο σωστά μπορείς
Άβαταρ μέλους
By kacey
GTS έγραψε:Ισχυει αυτο, αλλα μην ξεχνας καποιος παλιος εργαζομενος θεωρητικα εχει βγαλει χρηματα για την εταιρεια που εργαζεται. Οποτε την δικαιουται.

τσαμπα δουλευε? αμοιβοταν ΓΙΑ αυτο που εκανε/προσεφερε/κερδιζε για την εταιρια.

g8777 έγραψε:Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ΥΠΟΦΕΡΕΙ η εργοδοσια απο τους υπαλληλους τους. Ελπιζω kacey οοοοοοταν κανεις οικογενεια και παιδια η συζυγος να πετυχει εργοδοτη που δεν θα της δημιουργησει προβληματα επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να μεινει εγκυος, εσυ να προσλαμβανεις/απολυεις κατα το δοκουν, να πληρωνεις οοοποτε σου καυλωσει (πχ τον Αυγουστο που ο υπαλληλος θα σκεφτεται τις διακοπες του ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ). Για να δουμε ποσο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ θα καταφερεις να γινεις.

α) δεν ξερω γιατι σου φαινεται ΤΟΟΟΟΟΣΟ περιεργο (πιθανως γιατι δεν ησουν ποτε εργοδοτης και μιλας εκ του ασφαλους ή εκ συμφεροντος), αλλα ναι υπαρχουν πολλα παραδειγματα (ειδικα μικρομεσαιων επιχειρησεων) που η καλη εργοδοσια (ναι, υπαρχουν και τετοιοι) υπεφερε ειτε απο κακους εργαζομενους ειτε απο νομους που μπορει να ειχαν ως σκοπο τη προστασια του εργαζομενου απο το κακο εργοδοτη και γινονταν οπλα στα χερια του αλητη εργαζομενου. Σου εχω γραψει αρκετα πραγματικα παραδειγματα προβληματικων υπαλληλων ή καταστασεων και εσυ μου αντιπαραθετεις τον ιδιοκτητη σκλαβων μεσα στη γαλερα...

β) οταν κανω οικογενεια, φυσικα και θα εχω προβλημα με οποιον δημιουργησει προβλημα στην εγκυο γυναικα μου, αφου ειχε αποφασισει να την εχει υπαλληλο. Αυτο που ελεγα εγω ειναι οτι θα κατανοουσα το να μην την προσλαμβανουν, υπο το φοβο οτι θα μεινει εγκυος (λογω ηλικιας κλπ). ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, αμα ειναι καποιος που βασει "στατιστικης" ή "ιδιοτητας" (πχ νεα και φρεσκοπαντρεμενη κοπελα) ειναι πολυ πιθανον να ΜΗΝ τον εχεις να σου δουλευει, τοτε ειναι λογικοτατο να αποφυγεις να τον προσλαβεις. Δεν υπαρχουν τσαμπα λεφτα να μοιραζονται μεγαλε...

γ) εγω δεν ειπα ποτε να πληρωνω οποτε μου καυλωσει.

trident1971 έγραψε:Kacey καλο και λογικο να λες τον πονο σου, αλλα εχεις φτασει να το κανεις κανονα και να το ετοιμαζεις για νομοθετικη ρυθμιση. Κοψε λιγο γκαζι, συνεχεια στα κοκκινα, ελεος.

Προφανως δεν ξερεις τι ειναι να σε φωναζουν και να σου λενε "βασικα δεν εχουμε πολυ δουλεια για σενα, οπότε θελουμε να παραιτηθεις"*. Η απαντηση (δεν ημουν εγω) ηταν "wtf are you talking about?" και ο εργοδοτης συνεχισε "ναι, δε μας παιρνει για αποζημιωση, ετσι και αλλιως τοσο καιρο εδω εχεις πληρωθει καλα, θελουμε να παραιτηθεις". Ο τυπος εν τω μεταξυ, δεν ηξερε τι ειχε. ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟΣ.

Απο την αρχη ειπα οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα, ΚΑΙ ο εργαζομενος δεν προστατευεται απο τις κακες εργοδοτικες πρακτικες, αλλα αυτο δεν μπορει να γαμαει το σωστο εργοδοτη οταν θεμιτοτατα δεν χρειαζεται πια εναν εργαζομενο. Αν θες να λες οτι ειναι κακος εργοδοτης αυτος που θελει να απολυσει καποιον επειδη δεν τον χρειαζεται πια, τοτε δεν θα συμφωνησουμε ποτε. Οσο για το αν ειμαι μια χαρα οταν κληθηκα να δωσω 10φευγα χιλιαρικα αποζημιωσεις επειδη ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ το μαγαζι τριτοι και με αφησαν ανεργο, με πελατες να μου χρωστανε ενα καρο λεφτα αλλα τους προμηθευτες (τους ιδιους που με αναγκασαν να κλεισω) να απαιτουν να εξοφληθουν, χωρις να μπορω να κανω τιποτα για αυτο, δεν το θα σχολιασω...

*θες ιστορια για το παραπανω που περιγραφεις, οπου ο υπαλληλος δεν μπορουσε να κανει και τιποτα? Τεραστια αλυσιδα ρουχαδικων που εκλεισε, μετεθεσε υπαλληλο που ηθελε να "παραιτησει" (επειδη "κλωτσαγε" οταν τον πηδουσαν με τα ωραρια και τις αδειες) στην αλλη ακρη της Αττικης. Οταν μετα απο κανα χρονο η διοικηση εμαθε οτι μετακομισε, τον μετεθεσε σε αλλη πολη της Ελλαδας. Ε, "παραιτηθηκε". Ουτε αποζημιωση πηρε, ουτε μπορουσε να κανει τιποτα για αυτο.

Τι σχεση εχει αυτο ομως με εμενα που πολυ απλα δεν χρειαζομουν πια το 3ο ατομο, και αντι να μπορω να τον στειλω στην ευχη του θεου ακριβως οπως τον προσελαβα οταν τον χρειαζομουν, πρεπει να του σκασω και ενα καρο λεφτα για να φυγει ή να τον κραταω και να τον πληρωνω χωρις να τον χρειαζομαι? Και τελικα ενω ο απο πανω δεν εδωσε αποζημιωση και "παραιτησε" τον υπαλληλο, εγω τα εσκασα και ηταν σχεδον το 1/6 των χρηματων που θα εβγαζα μεσα σε ενα χρονο. Πολυ ωραια ολα αυτα ε?
Άβαταρ μέλους
By prof
Chuckie V2.0 έγραψε:[rant mode ON]
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η λογική των ανθρώπων, που στέλνουν βιογραφικά με ρυθμούς DOS attack σε οποιαδήποτε, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγγελία βρούνε? Σε αγγελία, με ορθές και με σαφήνεια αναφερόμενες συγκεκριμένες απαιτήσεις, προυπηρεσία και skill set (που έχουν 2-3 άνθρωποι σε εταιρεία 300 ατόμων), είναι δυνατόν να φτάνουν μιλούνια βιογραφικά από ψήστες, χορεύτριες, σερβιτόρους αλλά και άσχετους, μορφωμένους μεν, αλλά άσχετους με την ζήτηση ανθρώπους? Δλδ, ο με το ζόρι απόφοιτος γυμνασίου, με μοναδικη προυπηρεσία ψήστης, αποφάσισε για carrier change να εγκαθιστά VOIP κέντρα, να σετάρει Asterisk κτλ? Η χορεύτρια? Ο φιλόλογος με το μεταπτυχιακό στην παιδαγωγική που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝ ΣΤΑ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ το κομπιουτερ, ναι ρε ΤΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ??
Έλεος. Καταλαβαίνω την απελπισία, την ανεργία κτλ, αλλά εντάξει, 800 βιογραφικά σε μια ώρα, που με το ζόρι έβγαλαν ενα short list 3 ατόμων, είναι κάπως. Το λογικό είναι κάποιος να αναζητά εργασία εκεί όπου πραγματικά μπορεί να ανταποκριθεί, ή σε κάτι κοντινό που μπορεί ίσως με λίγο παραπάνω εκπαίδευση να τα καταφέρει. Αλλά ο μεσόκοπος Θεολόγος, χωρίς Αγγλικά, χωρίς καμπιούτερ, τιποτς, με κατοικία στην Καβάλα (ενώ η αγγελία αναφέρει έδρα Αθήνα), μήπως πχ έπρεπε να κοιτάξει σε φροντιστήρια, ιδιαίτερα μαθηματα, επιμέλεια κειμένων σε κάποιο εκδοτικό, δενξερωγωτι?
'Οταν ο άλλος ψάχνει για barwoman, για νυχτερινο κέντρο, δεν στέλνει ο σαραντάρης, με την αρχή φαλάκρας και την πατσοκοιλιά, που το μόνο ποτό που ξέρει είναι το κάτυ σαρκ σκέτο.
[rant mode OFF]

Πάντως, πέρα από την γκρίνια, υπάρχει πολύς πόνος έξω. Πραγματικά λυπάμαι τους HR, πρέπει να είσαι πραγματικά χαλκέντερος για να μην σε ρίχνει αυτή η απελπισία που βγαίνει από βιογραφικά ανθρώπων που έχουν μικρά παιδιά και έχουν να εργαστούν πχ 3 χρόνια. Που μας έφτασαν....
Πριν με κράξετε, κανένα βιογραφικό δεν πετιέται, ταξινόμηση, εντάξει, κάποια εκ των πραγμάτων φεύγουν, άλλα σε πολλές περιπτώσεις ήρθαν άνθρωποι με βιογραφικό έτους++ (ναι ο συγκεκριμένος ήταν ακομη διαθέσιμος)

Αυτό το αστερισκ που λες πρέπει να είναι αυτά τα αστεράκια που βγάζει όταν πατάω τους κωδικούς μάλλον. Στέλνω βιογραφικό ΤΩΡΑ! :)