Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By tazio
#66198 Πριν πας cosmokarta ψάξτο λίγο, είναι φαρμακείο.
Frog ίδιο σήμα καλύτερες χρεώσεις (άσχετο, που το έμαθα σήμερα, η frog δεν έχει micro sim ).
Ίσως εφάμιλο σήμα με καλύτερες χρεώσεις όμως σε πακέτα από τη cosmokarta έχει το cu της vodafone.
F2g αν κοιτάς μόνο τις χρεώσεις γιατί από σήμα δεν.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#66207 Τα κοιτάζω μέρες τώρα... :lol:
Το βασικό που θέλω εγώ (χρόνος ομιλίας προς όλους) το έχουν Cosmokarta & Vodafone με 5€/200' . Τα CU-frog-what's up έχουν άπειρο χρόνο για μεταξύ τους, και μοιράζουν απλόχερα MB αλλά ψίχουλα στον χρόνο ομιλίας προς τους υπόλοιπους οπότε δεν με συμφέρει προσωπικά. ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα είναι και τα πακέτα της Q με χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο αλλά επειδή είναι της Wind δεν θέλω, πολλά τους έχω χαρίσει στα 12 χρόνια που διαρκεί η συγκεκριμένη σύνδεση...

Δεν αποκλείω F2G ή Q, αλλά θα εξαντλήσω τα υπόλοιπα ενδεχόμενα πρώτα..
Άβαταρ μέλους
By Mark
#66230 Λοιπόν, εδώ είναι η 1η εικόνα που είχα βάλει με το speedtest που είχα κάνει στην Τήνο.
Εικόνα

Και η απάντηση εξυπηρέτησης μέσω facebook σε σχετική ερώτηση :
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By tazio
stavrosg έγραψε:Τα κοιτάζω μέρες τώρα... :lol:
Το βασικό που θέλω εγώ (χρόνος ομιλίας προς όλους) το έχουν Cosmokarta & Vodafone με 5€/200' . Τα CU-frog-what's up έχουν άπειρο χρόνο για μεταξύ τους, και μοιράζουν απλόχερα MB αλλά ψίχουλα στον χρόνο ομιλίας προς τους υπόλοιπους οπότε δεν με συμφέρει προσωπικά. ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα είναι και τα πακέτα της Q με χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο αλλά επειδή είναι της Wind δεν θέλω, πολλά τους έχω χαρίσει στα 12 χρόνια που διαρκεί η συγκεκριμένη σύνδεση...

Δεν αποκλείω F2G ή Q, αλλά θα εξαντλήσω τα υπόλοιπα ενδεχόμενα πρώτα..

Αν κάνεις κλήσεις μικρής διάρκειας δίνει η frog 60 λεπτά προς όλους με 3 ευρώ με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Για τη wind άσε καλύτερα κι ας έχω. Τις τελευταίες ημέρες άλλαξε ρεπερτόριο και δε χρεώνει πια 1 ευρώ ιντερνετ " λόγω λάθους του συστήματος", κάνει πιο γερό πλιάτσικο και ενεργοποιεί προσφορές με το έτσι θέλώ, αφαιρώντας 10ευρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
stavrosg έγραψε:Μα αυτό είναι το θέμα, στο F2G ήθελα να μείνω αλλά δεν πρόκειται να τους τα χαρίσω ...
Το πολύ πολύ να παω σε Vodafone με 200' (5€) + 150' (3€) συν bonus 250ΜΒ internet με την online ανανέωση και έχω με 10€ το μήνα ότι έδινε η wind στο εταιρικό με 30... :lol:

Με 10€ σε F2G έχεις τα ίδια, αλλά 1GB Internet. :rtfm:
Και στην Q ακόμη φθηνότερα, αν δεν μιλάς πάρα πολύ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#66360 Πράγματι, αλλά όπως είπα σπαστηκα με την πολιτική ακύρωσης των συμβολαίων τους και δεν θέλω να τους δώσω τα € μου....Θέμα με δεδομένα δεν έχω, στο z3 έχω κάρτα CU με άπειρα MB και δεν καίγομαι να έχει η 2η συσκευή. :x
Άβαταρ μέλους
By tazio
#66946 Το έγραψα και πιο πάνω απλά το επαναλαμβάνω για κάποιον που τυχόν θέλει να πάρει frog κι επειδή οι περισσότερες συσκευές παίρνουν πλέον micro sim. Η frog δεν έχει κάρτες Sim Micro, ούτε και αντικαθιστά κάρτες Sim από mini σε micro.
Αν είναι τυχερός και έχει σχετικά νέα sim με μικρό τσιπ ίσως μπορεί να τη κόψει. Διαφορετικά ούτε αυτό δε μπορεί να κάνει. Η λύση που δίνουν από την εξυπηρέτηση πελατών είναι να αλλάξει οποίος θέλει σε cosmokarta ή watsup.
Τόσο κλάσιμο από μητρική σε παράρτημα ούτε στη Κίνα.

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#66950 Σε vodafone πάντως, που όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σε κανένα κατάστημα double sim με micro sim έστω τη μία για καρτοκινητό (καθώς για συμβόλαιο έχουν και δίνουν μια χαρά), πήρα ζευγάρι mini sim με το μεγάλο τσιπ, και με εργαλείο που είχα πάρει έκοψα τη μία σε micro και δουλεύει κανονικά. Νομίζω σε nano δεν θα μπορεί να κοπεί με τίποτα αν έχει το συγκεκριμένο τσιπ.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#66957 ... double sim ; Για κάτι τέτοιο είχα ρωτήσει πριν λίγες ημέρες.
Να που τελικά υπάρχει και για καρτοκινητούς αυτή η υπηρεσία, έστω και μόνο στη Vodafone.

Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#66958 Προσοχή να μην την πατήσετε όπως κι εγώ και πλήρωσα 70+ με πάγιο 18.5. Έχω δίκαρτο κινητό κι είχα (φυσιολογικά) ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσης στην άλλη κάρτα, όταν αδυνατούσε να απαντήσει η πρώτη. Ε, αυτό σου καταναλώνει χρόνο ομιλίας. Σε καλεί δηλαδή κάποιος στη μία κάρτα, αυτή στέλνει την κλήση στη δεύτερη κι εσύ πληρώνεις σα να πήρες από τη μία κάρτα στην άλλη.
Όταν λοιπόν καταναλώθηκαν τα 100' που είχα από τη σύνδεση της Wind, άρχισαν οι τρελές χρεώσεις. Αποτέλεσμα το γδάρσιμο που ανέφερα παραπάνω.

Όσο με ξεσκίζει η Wind, τόσο έχω καβατζωθεί με το φοιτητικό της Vodafone.:
μόλις ενεργοποίησα το φοιτητικό, χωρίς λεφτά στην κάρτα, μου έκαναν δώρο 1000' και 200 ΜΒ.
Μια εβδομάδα μετά, άλλο 1 Gb.
Πριν περάσει ένας μήνας από την ενεργοποίηση, άλλα 1000' και 200 ΜΒ.
Έχω ξεσκιστεί να μιλάω και δεν έχω δώσει ακόμα μία.

Εννοείται ότι σε 1.5 μήνα που τελειώνει το συμβόλαιο, απλώς θα μετατρέψω το νούμερό μου σε κάρτα της Q. 2 ευρώ=600' προς Wind/Q, άλλα 2 ευρώ=400 ΜΒ. Και κλείσαμε...
Άβαταρ μέλους
By tazio
#66960 Λογικό να χρεώνει την προώθηση, αλλά γενικότερα η wind, πέρα από τις πραγματικά καλές χρεώσεις, είναι για κλάματα. Μόνο το άγχος του να κοιτάς κάθε μέρα μην σου έχει φάει χρήματα από το υπόλοιπο αρκεί.

Άβαταρ μέλους
By Mark
#66962 Και στην cosmote έχει double sim για καρτοκινητό. Μάλιστα εκεί βρήκα χωρίς πρόβλημα 2 micro sim. Μέχρι και nano sim έχει από όσο ξέρω. Και ίσως και συνδυασμό. Και στους 2 πάντως πληρώνεις 10€ εφάπαξ για το ζευγάρι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#67183 Στο iPad έχω τα τελευταία χρόνια μια καρτούλα της Cosmote η οποία με €20/μήνα μου δίνει 3 Gb.

Μια και το χρησιμοποιώ ελάχιστα πλέον (για να μην πω καθόλου) και τα €20 είναι πολλά χρήματα στην παρούσα φάση για να τα πετάς, έχουμε καμιά πρόταση για κάρτα στην οποία να βάζω GB μόνο όταν και αν τα χρειαστώ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#67225 Πιο οικονομική η Q που σου δίνει 1Gbyte όταν βάζεις κατά 10€ και η κάρτα μένει για να αγοράσεις πακέτα.
Δεν είναι η πιο γρήγορη, είναι η πιο οικονομική.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#67231 Κανονικά πρέπει να την κόψω τελείως, αλλά επειδή έχει καεί η γούνα μου με την κατανάλωση data του 6+, λέω να κρατήσω μια πισινή.

Δεν θα με χαλούσε αν μπορούσα αυτά τα 3Gb να τα ενσωματώσω στον λογαριασμό μου στην Wind, αλλά παρόλο που τους το πρότεινα (ρε παιδιά δεν θέλετε €20/μήνα επιπλέον; ), μου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει. :x