Dimitris_P έγραψε:^Αυτό. Είναι περιττό για τον μέσο χρήστη και για κάποιον που δεν ξέρει από αυτά.
Μέχρι να αποκτήσουν γνώσεις οι εγκληματίες και να αρχίσουν να μας κάνουν penetration tests με όλα αυτά τα IoT κλπ που βάζουμε στα σπίτια μας
Dimitris_P έγραψε:^Αυτό. Είναι περιττό για τον μέσο χρήστη και για κάποιον που δεν ξέρει από αυτά.
fokion έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Tα Μikrotik είναι τόσο φθηνά και τόσο καλά, που δεν έχουν ανταγωνισμό. Ευχαρίστως ν'ακούσω όμως αν κάποιος έχει άλλη πρόταση!
Λιγο φως στους αόματους τι ειναι/δουλευει το mikrotik. Ok ειναι ενα ειδος ρουτερ αλλα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου.
trident1971 έγραψε:fokion έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Tα Μikrotik είναι τόσο φθηνά και τόσο καλά, που δεν έχουν ανταγωνισμό. Ευχαρίστως ν'ακούσω όμως αν κάποιος έχει άλλη πρόταση!
Λιγο φως στους αόματους τι ειναι/δουλευει το mikrotik. Ok ειναι ενα ειδος ρουτερ αλλα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου.
Και εγω, και εγω κυριε.
Εκτος αν ειναι απο τις τεχνολογιες που ανηκουν στην κατηγορια "αν δεν την ξερεις δεν τη χρειαζεσαι" οπως οι SCSI δισκοι/controllers καποτε. Μπαρμπας alert.
Αλλά νομίζω ότι ο μέσος χρήστης δεν θα αρχίσει να κάνει configuration κλπ, μάλλον σε πιο έτοιμες (turnkey) λύσεις θα πάμε.
Geo f1 έγραψε:Αν σε ενα τετοιο εμαιλ βαλεις
user name : eisai malakas
password to m*** ths mana soy
Θα τα δει ο <χακερ>?
Anonymous Founder έγραψε:Είναι η πιο απλή μορφή phishing και το είχε κάνει και εδώ μέσα ο ΙΚΕ το 2017, όταν είχε φτιάξει δικό του "forum".
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]