θέλει πιστοποιημένους νεοναζί και με πληρωμένες τις συνδρομές στην τοπική Wiking-Jugend.


Red Garland έγραψε:Πάμε δυνατά
Απο το 2016, ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει ότι ο "πρότερος σύννομος βίος" αποδίδεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εάν ο κατηγορούμενος δεν έχει καταδικαστεί άλλη φορά και δεν είναι στο χέρι του Δικαστή να κρίνει από τη συμπεριφορά και το ήθος του κατηγορούμενου.
Αυτό σημαίνει ότι οι ποινές τους θα μειωθούν κατά 50% απ'όσο προβλέπει ο Νόμος.
Η απλή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση επίσης, μετατράπηκε σε πλημμέλημα, από κακούργημα που ήταν.
Οι περισσότεροι θα πληρώσουν κάτι ευρώπουλα ή με αναστολή και θα πάνε σπίτια τους με τον νέο ΚΠΔ.
Με τον νέο ΚΠΔ επίσης, ΔΕΝ αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα των καταδικασθέντων.
Μάλλον μόνο ο Ρουπακιάς θα μπει στη φυλακή και αυτός για 2-3 χρονάκια το πολύ, γιατί ο κατ'οίκον περιορισμός των 7 χρόνων, μετράει σαν χρόνος έκτισης της ποινής.
dimik έγραψε:αυτή η δόλια μάνα που έχασε άδικα το παιδί της και της πιπιλισαν το μυαλό έγινε ξαφνικά μπροσταρισα του αντιφασιστικου αγώνα,
dimik έγραψε:Σανος με το τσουβάλι.
< >
Νίκος Παππάς έγραψε: καθόλου |λογοκρισία| αλλά φασίστας.
Από το Redmi Note 8 Pro
Μπορεί να είναι κάποιος |λογοκρισία| χωρίς να είναι φασίστας, αλλά ο φασίστας είναι εξ' ορισμού ΚΑΙ |λογοκρισία|.
panos2171 έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβες. Η ΧΑ ήταν στο πουθενά και ξαφνικά μπαίνει στη βουλή, φύτρωσαν φασίστες ή κάποιοι πήγανε κόντρα από αντίδραση; Εγώ διαλέγω το δεύτερο το οποίο δυστυχώς σημαίνει ότι έχουμε κάποιους επικίνδυνους ψηφοφόρους που η λογική τους δεν απέχει από αυτούς που βγάλανε το Σύριζα κυβέρνηση επίσης από αντίδραση, και το κακό είναι πως οι δεύτεροι είναι περισσότεροι. Γενικά μιλάω αν σε καίει τόσο.

markvag έγραψε:Πέφτεις από τα σύννεφα με το ότι ένα σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων είναι φασίστες και ναζί; Εγώ όχι.
)
Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής, διαφωνώντας για τις αλλαγές του ποινικού κώδικα που πέρασε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στον ANT1, πήρε αυτήν την απόφαση αφού εντόπισε προβλήματα στον ποινικό κώδικα με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Όπως είπε μάλιστα, το δικαστήριο δε θα επιβάλλει ποινές λόγω συγκεκριμένων διατάξεων.
Ο Σταύρος Κοντονής συνέχισε, λέγοντας πως η μετακίνησή του από το υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν “απομάκρυνση” από την τότε κυβέρνηση λόγω των διαφωνιών του. Μάλιστα μια από τις διαφωνίες του ήταν και ο χειρισμός της υπόθεσης της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι!
Διαφωνούσα με αρκετά σημεία στον νέο Ποινικό Κώδικα, ο οποίος κατά 70% είναι μια θετική μεταρρύθμιση. Εγώ είχα εκφράσει την διαφωνία μου και είχα πει δημοσίως ότι αυτό το νομοθέτημα εκθέτει την Κυβέρνηση, καθώς ορισμένες παράμετροι του έχουν να κάνουν και με αποφάσεις, όπως η χθεσινή για την Χρυσή Αυγή. Αυτό όχι μόνο το είχα σκεφθεί εγώ, αλλά υπήρχε και σχετική αρθρογραφία.
H ποινική μεταχείριση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης είναι ίδια με τους μέλους και εγώ αυτό το θεωρώ προβληματικό. Με τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα δεν υπάρχει πλέον στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και αυτό είναι κάτι που επίσης το είχα αναφέρει, έχοντας στο μυαλό μου και την δίκη για την Χρυσή Αυγή».
Hellenic tifosi έγραψε:Καλά, τα απλά μέλη προφανώς και θα έτρωγαν μικρές ποινές.
Απλά ας πουμε το ελαφρυντικο του πρότερου έντιμου βίου πχ έχει νόημα σε περίπτωση ενός ανθρώπου που διαπράττει ένα μεμονωμένο έγκλημα "της κακιάς στιγμής". Εδώ όμως πως μπορεί να σταθεί αυτό, ειδικά για την ηγεσία;

Tι βλέπετε τώρα στους λογαριασμούς; Άξιζε η μετάβ[…]
Πώς αποτυπώθηκε αυτή η λεπτομέρεια στο flightrada[…]
Λουλού, τελείως λουλού.... Ναι, είναι θαύμα ότι ε[…]
Osama bin Russell https://x.com/evrythngformu1a/[…]
Με την σύζευξη άλλαξα την ογκομετρική αντίδραση τη[…]
Σας εφιστω την προσοχη πως αν ξεφυγει το πραγμα […]