- 07 Οκτ 2020, 12:26
timkoul έγραψε:Λοιπον, συνεχισαμε με Red Bull Ring.
Πρωτα πηγαμε με διπλο 20λεπτο αγωνα με τα BTCC. Φαινεται οτι ο George Prix θα ειναι ο touring car master, πηρε Pole και τις 2 νικες. Και στους δυο αγωνες αφησε πισω του τον Βελγο με το κοκκινο Martini Alfa Romeo , τριτος εγω και στους δυο αγωνες.
Το βιντεακι για τα BTCC
https://youtu.be/_wdCQhnwNEo
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Τιμο, αλλα εχουμε τρεξει 2 απο τις 15 πιστες. Δεν τελειωνει τοσο νωρις το πρωταθλημα. btw μπορει να ξεκινησα με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους στα BTCC, αλλα ειδικα εσυ απο το Brands Hatch στο Red Bull Ring ειχες τεραστια εξελιξη και στο Red Bull Ring απο το πρωτο σκελος στο δευτερο επισης ανεβηκες πολυ. Δεν περιμενα με τιποτα να εισαι κολλημενος ολο τον αγωνα στο σβερκο του Βελγου αλλα τα καταφερες! Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν κοντριτσες και στα BTCC...
timkoul έγραψε:Και συνεχισαμε με GT3 endurance 40λεπτο με αυξημενη καταναλωση και φθορα ελαστικων για να προσομειωσουμε μεγαλης διαρκειας αγωνα. Πλεον η ομαδα εχει μεγαλωσει, μας εχουν ερθει και παιδια που ετρεχαν περισυ F1axion. Ενα απο αυτα τα παιδια J. Velissaris κερδισε εδω, εναν επεισοδιακο αγωνα οπου και εγω και ο Prix μειναμε πισω και τρεχαμε να καλυψουμε. O George τα καταφερε κι εφτασε μεχρι 3, εγω τον κυνηγουσα στα 2/3 του αγωνα και μετα εκανα ενα λαθος και εσπασα το F488 οποτε πατωσα....
Το σχετικο βιντεακι
https://youtu.be/cFszmKRh0-4
Τετοια αναποδια με τα GT3 δε γινεται. Στον προηγουμενο εγινε η πατατα με το χρονο σου σερβερ και απο πρωτος ξεκινησα τελευταιος και τωρα freak accident (ο Α τρακαρε το Β και ο Β επεσε πανω μου) στην εκκινηση και απο δευτερος παλι εχασα ενα τσουβαλι θεσεις. Το κακο με τους 2 αγωνες ειναι οι βαθμολογικες απωλειες, αλλα το γουστο που εβγαλα με τοσες προσπερασεις δε λεγεται!!!
Στα GT3 Τιμο, θεωρω οτι ολοι παιζουμε για τιτλο. Εκτος κι αν κατεβει σε ολους τους αγωνες αυτος ο J. Velissaris που το παλικαρι ειναι πολυ δυνατο. Θελουμε καιρο δουλεια για να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο
Anonymous Founder έγραψε:Βλέπω πάντως πως συμμετέχει και ο παλιός συνάδελφός μου (και αδερφός του Τίμου) ο Πέτρος. Πάνε βέβαια άπειρα χρόνια, έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του την επαγγελματική, Τίμο, πες του Πέτρου ένα γεια από τον ..
Ο Πετρος ειναι που ριχνει την πολυ δουλεια αφου αυτος στην ουσια διοργανωνει το πρωταθλημα και μαλιστα πεταει κιολας οδηγικα
cabala10 έγραψε:δεν παιζει τοσο χρημα πια εχω να ταισω μια ανηψουλα
Μονο 10 γκαζιες λιγοτερες που θα ριξεις με το αμαξι γιατι εχεις ξεκαβ...σει με το sim, τα γλυτωσες μανι μανι απο τη βενζινη τα λεφτα
Εσυ την εχεις ζησει τη φαση και δεν προσπαθω να σε "ψησω" γιατι ξερεις ηδη το γουστο! Απλα θα πω κατι που σκεφτομαι για οσους ειναι στο ντεμι και δεν το παιρνουν αποφαση. Εγω ειχα να γουσταρω οριακη οδηγηση εδω και καμια 25αρια χρονια, απο τοτε που πουλησα το τελευταιο μου καρτακι. Ποτε δεν πηγαινα πανω απο 9/10 στο δρομο και απο τοτε που καναμε τα παιδια, επεσα στο 8/10 (το οποιο επισης ειναι αρκετο για να ειμαι ενας απο τους "ραλιστες" που βριζει ο κοσμακης

). Κατι ξενα τουμπανα αμαξια που κατσανε στα χερια μου (εγω ολο μετρια ειχα) παλι 8/10 εφοσον ηταν ξενα, οποτε δεν τα χαρηκα. Και ερχεται το SIM και "οδηγαω¨ στο οριο (μου) αμαξια που δε μπορουσα να ονειρευτω. Χωρις να σκεφτομαι ατυχηματα, κλησεις, βενζινολαδα, λαστιχα κτλ κτλ κτλ.
Απλα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Οκτ 2020, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά