Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Βαρέθηκε κι αυτός την σημερινή F1;

Παρων!

Φυσικα η σημερινη F1 δεν ειναι το καλυτερο μου ονειρο, αλλα δεν ειμαι απο αυτους που λενε "προτιμω να παω για μπανιο" ή αυτους που λενε "με πηρε ο υπνος". Παραμενει το αγαπημενο μου sport. Αρρωστακι με την F1, σαν καποιους που ξερουν οτι θα δουνε μαπα μπαλα... που πιθανοτατα ο νικητης θα κριθει με αμφισβητουμενο γκολ... και παρολα αυτα καθονται στον καναπε με αγωνια να δουνε "ποδοσφαιρο". Τελος δεν ειμαι απο αυτους που εμφανιζονται/εξαφανιζονται αναλογα με τις επιδοσεις του αγαπημενου τους οδηγου (συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χρεπια).

Ενω συνεχιζω και διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις των υπολοιπων χρηστων, δε βρισκω λογο να πω την αποψη μου πανω στους αγωνες. Καποιοι ειναι ετοιμοι να κραξουν ακομα και χωρις να διαβασουν καλα καλα την αποψη μου και καποιοι απλα ζουνε απο το τρολλαρισμα (θεμα επιβιωσης για τους συγκεκριμενους). Οποτε ακολουθω το παλιο-σοφο-γνωστο ρητο "do not feed the trolls".

btw ειδα και στο τοπικο "χαθηκανε" μια αναφορα σε μενα και την αγνοησα. Σε σενα απανταω γιατι δεν εισαι απο τους "προκλητικους" χρηστες κι επισης γιατι ποσταρισες στο συγκεκριμενο τοπικο που εχει μεγαλη σχεση με την εξαφανιση μου. Γιατι το driving sim μου φτιαχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τη διαθεση και πρεπει να ειμαι 100% συγκεντρωμενος για να αποδωσω στο επιπεδο που θελω. Ουτε χρονο εχω να απανταω στην καθε τρολλια, ουτε θελω να χαλαω τη διαθεση μου με ολες αυτες τις αντιπαραθεσεις. Προτιμω να κανω κατι που με κανει χαρουμενο :s_smile
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#664859 Και ο πρωτος αγωνας GT3 ολοκληρωθηκε την Πεμπτη που μας περασε, αυτη τη φορα μοιραστηκαμε τις νικες εγω με τον George. Ειχαμε και μια 'στενη' επαφη :omg: στον πρωτο αγωνα. Αυτη πρεπει να μπει στο formula1 section για σχολιασμο απο τους εκει ειδικους.... :yahoo: :metalo: :adminpower:
Βιντεο με φασεις απο τον διπλο αγωνα (η επαφη μας στο 0:45)

https://youtu.be/Zigj1QmAvW0
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Και ο πρωτος αγωνας GT3 ολοκληρωθηκε την Πεμπτη που μας περασε, αυτη τη φορα μοιραστηκαμε τις νικες εγω με τον George. Ειχαμε και μια 'στενη' επαφη :omg: στον πρωτο αγωνα. Αυτη πρεπει να μπει στο formula1 section για σχολιασμο απο τους εκει ειδικους.... :yahoo: :metalo: :adminpower:
Βιντεο με φασεις απο τον διπλο αγωνα (η επαφη μας στο 0:45)

https://youtu.be/Zigj1QmAvW0

Φιλε στο ειπα και κατ' ιδιαν. Μονο που ξερω τι ανθρωπος εισαι και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπηρχε σκοπιμοτητα, δεν το εκανα θεμα απο την αρχη ενω μαλιστα πιστεω οτι ευθυνεσαι σε μεγαλο βαθμο. Μετα μου ειπες κιολας οτι δεν υπολογισες καλα και νομιζες οτι χωρας και εληξε για μενα μια και καλη το θεμα :s_smile

Να αναφερω με τη σειρα μου τη φαση στο 3.42 του video. Οποιος εχει γρηγορα ματια θα δει το Μαικ Λαμαρ να με εξαφανιζει απο την πιστα και να με στελνει στα pits. Tο ξενερωμα το εφαγα λογω απειριας (ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ εχω φαει απο ενα παρομοιο ξενερωμα λογω απειριας μεχρι τωρα).... Μετα απο συζητησεις αποφασισαμε να εχουμε (ΜΟΝΟ!!!!!!!) 3" κενο αναμεσα στον πρωτο και στο δευτερο αγωνα. Αλλαζω μια μπλουζα που ηταν λες και βγηκα απο την πισινα, πινω 2-3 ποτηρια νερο και βγαινω στο μπαλκονι να κανω μισο τσιγαρο. Απο το τζαμι εβλεπα πανω αριστερα στην οθονη την αντιστροφη μετρηση. Στα 30" μπαινω μεσα, καθομαι στο μπακετ και παταω το κουμπι να ξεκινησω τον αγωνα. Ενω ημουν εμπροθεσμος με βαση το χρονομετρο, υπαρχει ενας "αγραφος νομος" (τουλαχιστον οχι ορατος στο χρηστη μεχρι να την πατησει πρωτη φορα) που λεει οτι πρεπει να πατησεις το κουμπι νωριτερα. Με το που πατησα το κουμπι λοιπον, αντι να με δω στην πρωτη θεση (στο δευτερο αγωνα ξεκιναμε εκει που τερματισαμε στον πρωτο), με βλεπω στα pits με ενα ασχημο μηνυμα "επειδη καθυστερησατε ξεκινατε απο τα pits 30" μετα τους αλλους". Νευρα. Πανικος. Απογοητευση. Χαμενοι ποντοι στο πρωταθλημα. Κι ολα αυτα απο |λογοκρισία| μου, που με ποναει περισσοτερο απο οτιδηποτε στον κοσμο. :s_mad

30 βασανιστικα δευτερολεπτα που ηξερα οτι οι αλλοι ξεμακραινουν ολο και περισσοτερο και τελικα ξεκιναω με τη σειρα μου απο τα pits. Η αναρριχηση απο τη 17η θεση στην 4η (1-2 γυρους ακομα ηθελα για το βαθρο) και ο ταχυτερος γυρος με ξεπαρταλιασμενα λαστιχα στον τελευταιο γυρο του αγωνα, ηταν το καλυτερο μου ονειρο. Damage limitation. Πηρα το μαθημα μου με τις μικροτερες δυνατες απωλειες. Με τα λιγα με τα πολλα, αυτος ο δευτερος αγωνας ηταν τα 22 καλυτερα οδηγικα μου λεπτα τους τελευταιους μηνες! Χαλαλι τα νευρα μου, χαλαλι και οι χαμενοι ποντοι. Αρκει να μη μου λειψουν στο τελος της σουμας αυτα τα χαμενα ποντουλακια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:@george prix

https://www.skroutz.gr/s/24602557/Thrus ... edals.html

Ευχαριστω που με θυμηθηκες ρε φιλε!

Αλλα απο τοτε που τα λεγαμε το εχω σκεφτει πολυ περισσοτερο το θεμα... Δυστυχως ειμαι εγκλωβισμενος στο συγκεκριμενο rig επειδη ειναι το μονο που βρηκα να πεφτει η πλατη απο το bucket (το οποιο ορθιο κρυβει ολη την TV), οποτε μπορουνε να κατσουμε απο πισω στον καναπε και να μην ακυρωσουμε ολο το σαλονι.

Κι οσο ειμαι με το συγκεκριμενο rig δεν ειμαι για αλλαγες. Εχει την κολονα του τιμονιου αναμεσα στα ποδια κι εγω που φρεναρω με το αριστερο καταφερα με καμποσες πατεντες να χωρεσω τα ποδια μου για ελαχιστα χιλιοστα. Τοσο λιγα χιλιοστα αερα, που δε μπορω να παιξω ουτε με τα λεπτοτερα παπουτσια μου (μονο με καλτσες χωραω). Με δεδομενο οτι μπορει κατι να μην κατσει ακριβως οπως το θελω και να πεταξω τα λεφτα μου, δεν ειμαι για τετοιο ρισκο!

btw αν-οταν-καποτε παμε σε σπιτι με +1 δωματιο οπου θα φτιαξω καλο rig κι επισης θα παρω καλη τιμονιερα... Τοτε που λες Γιωργο μου δε με βλεπω για Thrustmaster πεταλια. Με βλεπω για το real thing:

https://heusinkveld.com/products/sim-pe ... 32106bcb6d
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#668134 Ακριβως, οπως τα λες ειναι. Αν ειναι να παμε σε κατι παραπερα, εκει θα παμε.
BTW, εχουμε μεινει πισω σε updates στο τοπικο, παω να ψαξω λιγο τι εχει γινει να βαλω τα σχετικα βιντεακια
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#668137 Λοιπον, συνεχισαμε με Red Bull Ring.
Πρωτα πηγαμε με διπλο 20λεπτο αγωνα με τα BTCC. Φαινεται οτι ο George Prix θα ειναι ο touring car master, πηρε Pole και τις 2 νικες. Και στους δυο αγωνες αφησε πισω του τον Βελγο με το κοκκινο Martini Alfa Romeo , τριτος εγω και στους δυο αγωνες.
Το βιντεακι για τα BTCC
https://youtu.be/_wdCQhnwNEo
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#668140 Και συνεχισαμε με GT3 endurance 40λεπτο με αυξημενη καταναλωση και φθορα ελαστικων για να προσομειωσουμε μεγαλης διαρκειας αγωνα. Πλεον η ομαδα εχει μεγαλωσει, μας εχουν ερθει και παιδια που ετρεχαν περισυ F1axion. Ενα απο αυτα τα παιδια J. Velissaris κερδισε εδω, εναν επεισοδιακο αγωνα οπου και εγω και ο Prix μειναμε πισω και τρεχαμε να καλυψουμε. O George τα καταφερε κι εφτασε μεχρι 3, εγω τον κυνηγουσα στα 2/3 του αγωνα και μετα εκανα ενα λαθος και εσπασα το F488 οποτε πατωσα.... :yahoo: :svivhaha:
Το σχετικο βιντεακι
https://youtu.be/cFszmKRh0-4
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#668141 ουτε ενα λεπτο μεσα οι μισοι βγηκαν εκτως πιστας για να στριψουν αλλοι χτυπουσαν μπαριερες αλα μαλντοναντο

τι χανω θεε μου καποιος να μου δωσει μια g25 στην συμβολικη τιμη των 20 ευρω :lol:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
cabala10 έγραψε:ουτε ενα λεπτο μεσα οι μισοι βγηκαν εκτως πιστας για να στριψουν αλλοι χτυπουσαν μπαριερες αλα μαλντοναντο

τι χανω θεε μου καποιος να μου δωσει μια g25 στην συμβολικη τιμη των 20 ευρω :lol:

Ελα, εχουν πεσει οι τιμες
https://www.skroutz.gr/s/7534268/Logitech-G29-Driving-Force.html

Και σε μεταχειρο εχει πραμα.... FB αν εχεις θα βρεις. Ή κατι τετοιο
https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1646983-logitech-g27/
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#668163 Βλέπω πάντως πως συμμετέχει και ο παλιός συνάδελφός μου (και αδερφός του Τίμου) ο Πέτρος. Πάνε βέβαια άπειρα χρόνια, έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του την επαγγελματική, Τίμο, πες του Πέτρου ένα γεια από τον ..
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Λοιπον, συνεχισαμε με Red Bull Ring.
Πρωτα πηγαμε με διπλο 20λεπτο αγωνα με τα BTCC. Φαινεται οτι ο George Prix θα ειναι ο touring car master, πηρε Pole και τις 2 νικες. Και στους δυο αγωνες αφησε πισω του τον Βελγο με το κοκκινο Martini Alfa Romeo , τριτος εγω και στους δυο αγωνες.
Το βιντεακι για τα BTCC
https://youtu.be/_wdCQhnwNEo

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Τιμο, αλλα εχουμε τρεξει 2 απο τις 15 πιστες. Δεν τελειωνει τοσο νωρις το πρωταθλημα. btw μπορει να ξεκινησα με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους στα BTCC, αλλα ειδικα εσυ απο το Brands Hatch στο Red Bull Ring ειχες τεραστια εξελιξη και στο Red Bull Ring απο το πρωτο σκελος στο δευτερο επισης ανεβηκες πολυ. Δεν περιμενα με τιποτα να εισαι κολλημενος ολο τον αγωνα στο σβερκο του Βελγου αλλα τα καταφερες! Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν κοντριτσες και στα BTCC... :metalo:

timkoul έγραψε:Και συνεχισαμε με GT3 endurance 40λεπτο με αυξημενη καταναλωση και φθορα ελαστικων για να προσομειωσουμε μεγαλης διαρκειας αγωνα. Πλεον η ομαδα εχει μεγαλωσει, μας εχουν ερθει και παιδια που ετρεχαν περισυ F1axion. Ενα απο αυτα τα παιδια J. Velissaris κερδισε εδω, εναν επεισοδιακο αγωνα οπου και εγω και ο Prix μειναμε πισω και τρεχαμε να καλυψουμε. O George τα καταφερε κι εφτασε μεχρι 3, εγω τον κυνηγουσα στα 2/3 του αγωνα και μετα εκανα ενα λαθος και εσπασα το F488 οποτε πατωσα.... :yahoo: :svivhaha:
Το σχετικο βιντεακι
https://youtu.be/cFszmKRh0-4

Τετοια αναποδια με τα GT3 δε γινεται. Στον προηγουμενο εγινε η πατατα με το χρονο σου σερβερ και απο πρωτος ξεκινησα τελευταιος και τωρα freak accident (ο Α τρακαρε το Β και ο Β επεσε πανω μου) στην εκκινηση και απο δευτερος παλι εχασα ενα τσουβαλι θεσεις. Το κακο με τους 2 αγωνες ειναι οι βαθμολογικες απωλειες, αλλα το γουστο που εβγαλα με τοσες προσπερασεις δε λεγεται!!!

Στα GT3 Τιμο, θεωρω οτι ολοι παιζουμε για τιτλο. Εκτος κι αν κατεβει σε ολους τους αγωνες αυτος ο J. Velissaris που το παλικαρι ειναι πολυ δυνατο. Θελουμε καιρο δουλεια για να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο :lipsealed:

Anonymous Founder έγραψε:Βλέπω πάντως πως συμμετέχει και ο παλιός συνάδελφός μου (και αδερφός του Τίμου) ο Πέτρος. Πάνε βέβαια άπειρα χρόνια, έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του την επαγγελματική, Τίμο, πες του Πέτρου ένα γεια από τον ..

Ο Πετρος ειναι που ριχνει την πολυ δουλεια αφου αυτος στην ουσια διοργανωνει το πρωταθλημα και μαλιστα πεταει κιολας οδηγικα :s_yes

cabala10 έγραψε:δεν παιζει τοσο χρημα πια εχω να ταισω μια ανηψουλα

Μονο 10 γκαζιες λιγοτερες που θα ριξεις με το αμαξι γιατι εχεις ξεκαβ...σει με το sim, τα γλυτωσες μανι μανι απο τη βενζινη τα λεφτα :s_tongue

Εσυ την εχεις ζησει τη φαση και δεν προσπαθω να σε "ψησω" γιατι ξερεις ηδη το γουστο! Απλα θα πω κατι που σκεφτομαι για οσους ειναι στο ντεμι και δεν το παιρνουν αποφαση. Εγω ειχα να γουσταρω οριακη οδηγηση εδω και καμια 25αρια χρονια, απο τοτε που πουλησα το τελευταιο μου καρτακι. Ποτε δεν πηγαινα πανω απο 9/10 στο δρομο και απο τοτε που καναμε τα παιδια, επεσα στο 8/10 (το οποιο επισης ειναι αρκετο για να ειμαι ενας απο τους "ραλιστες" που βριζει ο κοσμακης :s_tongue ). Κατι ξενα τουμπανα αμαξια που κατσανε στα χερια μου (εγω ολο μετρια ειχα) παλι 8/10 εφοσον ηταν ξενα, οποτε δεν τα χαρηκα. Και ερχεται το SIM και "οδηγαω¨ στο οριο (μου) αμαξια που δε μπορουσα να ονειρευτω. Χωρις να σκεφτομαι ατυχηματα, κλησεις, βενζινολαδα, λαστιχα κτλ κτλ κτλ.

Απλα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :yahoo:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Οκτ 2020, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#668194 αμαξι γιοκ εδω και χρονια εφυγε για να καλυψω τα λεφτα για τους χιαστους :lol: :lipsealed:
ειχα μια gulia quadrifoglio ενως φιλου γιατι ηταν στο νοσοκομειο αρκετο καιρο και δεν ηθελε να καθεται αλλα και αυτο οπως ηταν φυσικο εφυγε..
τωρα μενει η ανηψουλα τα εμβολια της οι εξετασεις μπλα μπλα :svivhaha:
αλλα ναι θελω να πιστευω οτι μεσα σε ενα μηνα θα παρω μια ξανα γιατι με τρωει το ποδι μου :lol: