Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

GTS έγραψε:Για τα χρηματα στην Γερμανια λαβε υποψιν ότι αν υπαρξει μεγαλη ρηξη με τους εταίρους θα στα δεσμευσει η Γερμανικη κυβερνηση.
fubar.gr έγραψε:GTS έγραψε:Για τα χρηματα στην Γερμανια λαβε υποψιν ότι αν υπαρξει μεγαλη ρηξη με τους εταίρους θα στα δεσμευσει η Γερμανικη κυβερνηση.
Απο πού προκύπτει αυτό?
GTS έγραψε:Συμφωνω ότι πρεπει να υπαρχει φορολογια αναλογα ποσο αντεχει η οικονομια. Διαφωνω ότι υπηρχαν σημαντικοι φοροι στα ακινητα πριν το 2010.
Διαφωνείς, αλλά σου λέω υπήρχαν. Η δε αποδοχή κληρονομάς, με το αστείο αφορολόγητο του 2001, ήταν κερδοφορία ετών. Αν δεν ήταν επιχείρηση, αλλά απλές κατοικίες, θα έπρεπε να πουληθούν το 30% εξ αυτών.
Τωρα για την δικια σου περιπτωση στο καπιταλιστικο συστημα ότι μπορεις και καταλαβαίνεις κανεις δεδομενων των νομων που ψηφιζει η εκάστοτε βουλη. Στο Κομμουνιστικο συστημα δεν θα ειχες το ξενοδοχειο, θα στο ειχε παρει η κομμουνα.
Γιατί είχαμε κομμουνισμό; Εγώ κρίνω πως εξελίχθηκαν οικογένειες με πάνω κάτω ίδιες περιουσίες. Με μπαμπάδες και παππούδες στα εξωτερικά για διακοπές. Τότε που δεν ταξίδευε κανείς. Ποια η επιβράβευση; Όχι για εμένα. Για τους προηγούμενους, που αντί για λούσα, τα έκαναν δουλειά και δημιούργησαν εισόδημα. Για να έχει να φορολογεί το κράτος
Παντως αν εσυ εισαι σε κακια κατασταση με τοση περιουσια που σου εχουν αφησει οι γονεις/παππους τι να πει και ο άλλος που οι δικοι του δεν του εχουν αφησει τιποτα?
Δεν είπα ότι είμαι σε κακή κατάσταση. Λέω απλά ότι είναι άδικη η επίθεση στα αντικείμενα. Και κυρίως ότι οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.
Για τα χρηματα στην Γερμανια λαβε υποψιν ότι αν υπαρξει μεγαλη ρηξη με τους εταίρους θα στα δεσμευσει η Γερμανικη κυβερνηση.
Πρώτον δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Δεύτερον η γυναίκα μου είναι μισή Γερμανίδα, οπότε θα μου κλάσουν μια μάντρα.

kyr80 έγραψε:Και πόσο νομίζεις ότι θα ανέχομαι να πληρώνω;;; Δεν θα κάνω μια εταιρεία στο εξωτερικό και θα πάρουν τα @@ μου;;
Places without property tax[edit]
Africa[edit]
Kenya[12]
Mauritania[13]
Namibia[14]
Europe[edit]
Faroe Islands[15]
Malta[16]
Oceania[edit]
New Zealand[17]
Norfolk Island[18]
Cook Islands[19]

mjacob έγραψε:Fun fact: στην υπερφιλελεύθερη ΗΠΑμερική ο μέσος όρος είναι στο 3% της αξίας. Και αν δεν έχεις να τον πληρώσεις -> κατάσχεση.
Fun fact 2: σύνηθες να έχει πολλαπλάσιο rate η ακίνητη περιουσία που δεν χρησιμοποιείται.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]