Από σκρουτζομάγαζο έχω αγοράσει από κινητό μέχρι ψυγείο και κλιματιστικό, οπότε θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με την πάρτη τους.
Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...
g47 έγραψε:Ψαχνω ενα καλο πλυντήριο ρουχων μεχρι 300 ευρω (δεν θα τα ξεπερασω σε καμια περιπτωση).
Κανονικο μεγεθος (60 cm πλατος) και καδο (6 κιλος ειναι ο standard?), να εχει οικονομικο προγραμμα, λογικα ολα εχουν.
Εχουμε καποια καλη προταση, δοκιμασμενη?
Eπισης μιας και ειναι για το σπιτι των γονιων μου και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν το παλιο, ξερουμε καποιο καταστημα που να παιρνει το παλιο και να τοποθετει το νεο?
EDDIE_147 έγραψε:Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...
mjacob έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...
Γιατί, δεν σου αρέσει να στο θυμίζουν;
trident1971 έγραψε:g47 έγραψε:Ψαχνω ενα καλο πλυντήριο ρουχων μεχρι 300 ευρω (δεν θα τα ξεπερασω σε καμια περιπτωση).
Κανονικο μεγεθος (60 cm πλατος) και καδο (6 κιλος ειναι ο standard?), να εχει οικονομικο προγραμμα, λογικα ολα εχουν.
Εχουμε καποια καλη προταση, δοκιμασμενη?
Eπισης μιας και ειναι για το σπιτι των γονιων μου και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν το παλιο, ξερουμε καποιο καταστημα που να παιρνει το παλιο και να τοποθετει το νεο?
Ειχα παρει πριν μερικα χρονια ενα LG φτηνο, direct drive, μια χαρα, κανει λιγοτρο θορυβο στο στιψιμο απο την ωρα που βαζει νερο.
g47 έγραψε:Προτιμω να το παω για ανακυκλωση παρα να το παρουν γυφτοι.
Το θεμα μου ειναι αν η προταση ειναι παρανομη η αν δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο για την ανακυκλωση τους και κανει ο καθενας οτι του καπνισει.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]