Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#66522 Για την κουμπάρα πάω πάσο.
Από σκρουτζομάγαζο έχω αγοράσει από κινητό μέχρι ψυγείο και κλιματιστικό, οπότε θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με την πάρτη τους.

Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g47 έγραψε:Ψαχνω ενα καλο πλυντήριο ρουχων μεχρι 300 ευρω (δεν θα τα ξεπερασω σε καμια περιπτωση).
Κανονικο μεγεθος (60 cm πλατος) και καδο (6 κιλος ειναι ο standard?), να εχει οικονομικο προγραμμα, λογικα ολα εχουν.
Εχουμε καποια καλη προταση, δοκιμασμενη?
Eπισης μιας και ειναι για το σπιτι των γονιων μου και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν το παλιο, ξερουμε καποιο καταστημα που να παιρνει το παλιο και να τοποθετει το νεο?

Ειχα παρει πριν μερικα χρονια ενα LG φτηνο, direct drive, μια χαρα, κανει λιγοτρο θορυβο στο στιψιμο απο την ωρα που βαζει νερο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
EDDIE_147 έγραψε:Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...

Γιατί, δεν σου αρέσει να στο θυμίζουν; :lol:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#66532 Γιατί ψυγειάκι γραφείου γέμισε με αρκετό νερό εσωτερικά (το οποίο χύθηκε έξω);
Δεν βλέπω κάποια υδροροή, ώστε να έχει βουλώσει, ούτε "ταψάκι" (ίσως και να υπάρχει, δεν το τράβηξα τελείως έξω να κοιτάξω) στο πίσω μέρος.

Είναι σαν το παρακάτω:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#66533 Από την κατάψυξη?? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#66535 Ξεπαγωσε ο καταψύκτης και υπερχείλισε το νερό από το δισκάκι που φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mjacob έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Μόνο με έναν ξενέρωσα που θεωρούσε ότι τα Μεσόγεια (κοντά Σταυρό όχι τίποτα Λαύρια) δεν είναι Αθήνα...

Γιατί, δεν σου αρέσει να στο θυμίζουν; :lol:

Γιατί κανένας άλλος δεν μου έχει χρεώσει μεταφορικά.
Φορ δε ρέκορντ επέλεξα άλλον.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#66538 Το δισκάκι αυτό έχει τρύπες, ίσως για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης στον θάλαμο (λέω τώρα).

Το θέμα είναι γιατί να ξεπαγώσει η κατάψυξη (κάτι παγάκια που βρίσκονται εκεί μέσα σε θήκη, ήταν ακόμα παγωμένα).

Να είχε μαζέψει πάγο και να τον έλιωσε; Ως κατάψυξη είναι τελικά για τα πανηγύρια, με το ζόρι να παγώσει λίγα παγάκια και όχι σε ένα 24ωρο.
Άβαταρ μέλους
By g47
trident1971 έγραψε:
g47 έγραψε:Ψαχνω ενα καλο πλυντήριο ρουχων μεχρι 300 ευρω (δεν θα τα ξεπερασω σε καμια περιπτωση).
Κανονικο μεγεθος (60 cm πλατος) και καδο (6 κιλος ειναι ο standard?), να εχει οικονομικο προγραμμα, λογικα ολα εχουν.
Εχουμε καποια καλη προταση, δοκιμασμενη?
Eπισης μιας και ειναι για το σπιτι των γονιων μου και δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν το παλιο, ξερουμε καποιο καταστημα που να παιρνει το παλιο και να τοποθετει το νεο?

Ειχα παρει πριν μερικα χρονια ενα LG φτηνο, direct drive, μια χαρα, κανει λιγοτρο θορυβο στο στιψιμο απο την ωρα που βαζει νερο.

Ευχαριστω για την απαντηση, τα κοιταξα και οντως θα παω σε LG.
Άβαταρ μέλους
By g47
#68003 Γνωριζουμε κατα ποσο ειναι παρανομο στην Ελλαδα να ριξουμε παλιο πλυντηριο στο καδο?
Μου το προτινε καφρος επαγγελματιας που δεν ηθελε να το παει στην ανακυκλωση και αν ειναι παρανομο θα τον τρεξω.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#68051 άστο δίπλα, και σε χρόνο dt θα το έχει μαζέψει κάποιος για παλιοσίδερα, σωλήνες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By g47
#68067 Προτιμω να το παω για ανακυκλωση παρα να το παρουν γυφτοι.
Το θεμα μου ειναι αν η προταση ειναι παρανομη η αν δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο για την ανακυκλωση τους και κανει ο καθενας οτι του καπνισει.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#68073 κατάλαβα λάθος αυτό που ρώτησες. Νόμιζα ότι τελικά όντως θα το πέταγες απλώς σε ένα κάδο, και ήθελες να μάθεις αν είναι παράνομο.

Νομίζω θεωρητικά πρέπει να φωνάζεις το δήμο, που έχει ένα όχημα για να μαζεύει ογκώδη αντικείμενα.
Αν googlίσεις το δήμο σου και "ογκώδη αντικείμενα" θα βρεις το τηλ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g47 έγραψε:Προτιμω να το παω για ανακυκλωση παρα να το παρουν γυφτοι.
Το θεμα μου ειναι αν η προταση ειναι παρανομη η αν δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο για την ανακυκλωση τους και κανει ο καθενας οτι του καπνισει.

Υποχρεωτική είναι μόνο για τα οχήματα, για μπαταρίες και ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές είναι ακόμα "εθελοντική", αν και π.χ. όλα τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα (α) να καταβάλλουν εισφορά στα συστήματα τύπου ΑΦΗΣ κ.α., και (β) να έχουν κάδους και εγκαταστημένες διαδικασίες για την ορθή παραλαβή και ανακύκλωση όλων αυτών.

Ως εκ τούτου, μπορείς (α) να το αφήσεις στο δρόμο (και θα το μαζέψουν γύφτοι ή πακιστανοί σε dt), (β) να το πας μόνος σου σε κάποιο κατάστημα (όπου είναι υποχρεωμένοι να το παραλάβουν, κάτι που δεν ισχύει π.χ. για τα skroutzομάγαζα), (γ) να ενημερώσεις το δήμο ότι έχεις ογκώδη συσκευή για ανακύκλωση (και με τη σειρά τους αυτοί οφείλουν να ενημερώσουν την Ανακύκλωση Συσκευών).