Εγώ είμαι ακόμα με το ίδιο όχημα, εκείνος αλλάζει συχνά!!!

< Note >

dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.To Tesla είναι έκδοση Performance; Αν ναι, λογικά θα τους ρίξει πολύ ξύλο στην εκκίνηση. Βγάλε βίντεο!
Εντος ολιγων μηνων ετοιμαζω συγκριτικο corvette Z 06 vs tesla 3 vs evo 8 σκαλισμενο.
Θα γινει της καραπουταναρας.
Dimsabas έγραψε:dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.To Tesla είναι έκδοση Performance; Αν ναι, λογικά θα τους ρίξει πολύ ξύλο στην εκκίνηση. Βγάλε βίντεο!
Εντος ολιγων μηνων ετοιμαζω συγκριτικο corvette Z 06 vs tesla 3 vs evo 8 σκαλισμενο.
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.
edmond έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο ντίμβις θα φάει καμιά λιαψω από τον μουρικάνο και θα έχουμε ντράβαλα μετά![]()
![]()
αν και δεν θα ειμαι τελευταιος ,γιατι μαλλον θα ειναι και ενα τελευταιο type R στοκ.
να τους δειξεις την αμερικανικη τεχνολογια με το σουστοφυλλο.
Giuseppe Busso έγραψε:dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.
Evo8 το δικό σου Μήτσο ή κάποιο άλλο;
Giuseppe Busso έγραψε:
Έχει δίκιο ο κομάντο ο Καλύβας που είναι φαν του πρώτου σταδίου μόνο.
Giuseppe Busso έγραψε:Εν τω μεταξύ του την έπεσαν στα σχόλια ότι και καλά έσπασε το αμάξι, αλλά ανέβασε βίντεο που δουλεύει με το πρόβλημα, λέγοντας ότι δεν σπάει αμάξι από τον Βλάσση της GTR-racing.
Giuseppe Busso έγραψε:Τελευταία μοντίφα που έκανε, ήταν ότι έβαλε ένα rolling booster (αν το λέω καλά).
.
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ από τα βίντεό του, κατάλαβα ότι πίνει νερό στο όνομα του Βλάσση.
Giuseppe Busso έγραψε:Προσωπικά δεν τα ήξερα τα παιδιά, ούτε τα είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι και ο πιο σχετικός στο χώρο των Evo.
Ένα όνομα που ξέρω πχ από παλιά, γνωστό στο χώρο, ήταν ο προγραμματιστής ο Δημητριάδης ας πούμε.
Gtr racing δεν είχα ακούσει.
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]