Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#664922 Μου άρεσε η σωρεία συμπτώσεων που οδήγησε στην συνάντηση με συμφορουμιτη εδώ, από το παλιο φορουμ, που είχαμε πάει τότε στην συνάντηση στο Πήλιο,!!!!
Εγώ είμαι ακόμα με το ίδιο όχημα, εκείνος αλλάζει συχνά!!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.
Εντος ολιγων μηνων ετοιμαζω συγκριτικο corvette Z 06 vs tesla 3 vs evo 8 σκαλισμενο.
Θα γινει της καραπουταναρας. :yahoo:
To Tesla είναι έκδοση Performance; Αν ναι, λογικά θα τους ρίξει πολύ ξύλο στην εκκίνηση. Βγάλε βίντεο!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:
dimviii έγραψε:μου αρεσε ο καφες και η μασαμπουκα με φιλαρακια που ειχαμε να τα πουμε αρκετο καιρο.
Εντος ολιγων μηνων ετοιμαζω συγκριτικο corvette Z 06 vs tesla 3 vs evo 8 σκαλισμενο.
To Tesla είναι έκδοση Performance; Αν ναι, λογικά θα τους ρίξει πολύ ξύλο στην εκκίνηση. Βγάλε βίντεο!

ναι θα ειναι η performance εκδοση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Evo8 το δικό σου Μήτσο ή κάποιο άλλο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Δεν μου αρέσει που ο ντίμβις θα φάει καμιά λιαψω από τον μουρικάνο και θα έχουμε ντράβαλα μετά :s_dunno :s_roses :s_roses

την psolia την εχουμε φαει απο τωρα στην ευθεια,ελπιζουμε μπας και ρεφαρουμε στο βουνο. :lol: αν και δεν θα ειμαι τελευταιος ,γιατι μαλλον θα ειναι και ενα τελευταιο type R στοκ.
στην ευθεια θα παιχτει μεταξυ κορβετας και του σεσουαρ. Η κορβετα ειναι ψιλοσκαλισμενη γυρω στα 570,οποτε καπου κοντα θα ειναι.
Ωραιο πραμα η κορβετα,αναβει το αντισπιν στα 180 χλμ/ωρα. :s_omg
Αυτο ειναι να του πεταξεις τιποτα 200-300 νιτρα πανω στο στοκ v8 με τα 2βαλβιδα καπακια,και να πηγαινεις σε τιποτα ψοφαλογα :shifty: να τους δειξεις την αμερικανικη τεχνολογια με το σουστοφυλλο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:

Evo8 το δικό σου Μήτσο ή κάποιο άλλο;

το δικο μου.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#665013 Ντίμη, μιας και ανέφερες τα καγκουριλίκια, ο Κ9 πήγε να κάνει ένα φιλικό άνοιγμα κάπου στην Καρδίτσα με ένα άλλο Evo εκεί, νομίζω 9άρι κοντά στα 700 άλογα και μια μέρα πριν γίνει η συνάντηση, άκουσε έναν ήχο.
Τελικά του έβγαλε ζημιά η Precision και δεν μπορεί να την φτιάξει. Μάλλον πρέπει να τη στείλει Αμερική.
Δεν βρίσκει cartridge και δεν υπάρχει ούτε κάποιο κιτ επισκευής από την εταιρία, δεν υπάρχει σέρβις στην Ελλάδα, ούτε καν σε όλη την Ευρώπη.

Το άφησε εκεί το αμάξι και κατέβηκε με ένα nardo grey βαμμένο, που το κατέβασε στον Κούτρα. Το εν λόγω είναι εντελώς μαμά μηχανικά και ο ιδιοκτήτης του ψάχνεται να γίνει πρωτοσταδιάτο. ΦΠΕ και στην πιο ακραία περίπτωση για 272άρηδες.

Έχει δίκιο ο κομάντο ο Καλύβας που είναι φαν του πρώτου σταδίου μόνο.

Εν τω μεταξύ του την έπεσαν στα σχόλια ότι και καλά έσπασε το αμάξι, αλλά ανέβασε βίντεο που δουλεύει με το πρόβλημα, λέγοντας ότι δεν σπάει αμάξι από τον Βλάσση της GTR-racing.

Δεν ξέρω αν πήρε κάτι το αυτί σου.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#665015 Μου άρεσε η σωρεία συμπτώσεων που οδήγησε στην συνάντηση με συμφορουμιτη εδώ, από το παλιο φορουμ, που είχαμε πάει τότε στην συνάντηση στο Πήλιο,!!!!
Αυτός είναι ακόμα με το ίδιο όχημα (και καλά κάνει !), εγώ αλλάζω συχνά!!! :lol: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
Έχει δίκιο ο κομάντο ο Καλύβας που είναι φαν του πρώτου σταδίου μόνο.

αυτα ειναι γνωστα στους περισσοτερους εδω και πολλα χρονια πριν,δεν ειναι κατι καινουριο.

Giuseppe Busso έγραψε:Εν τω μεταξύ του την έπεσαν στα σχόλια ότι και καλά έσπασε το αμάξι, αλλά ανέβασε βίντεο που δουλεύει με το πρόβλημα, λέγοντας ότι δεν σπάει αμάξι από τον Βλάσση της GTR-racing.

αυτα ειναι φανμποισμοι, απο ταγμενους ακολουθους του οποιοδηποτε συνεργειου.
Οταν ακους τετοια,κατευθειαν θα τον γραφεις στα παπαρια σου ,και για οτιδηποτε αλλο πει στα επομενα 200 χρονια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#665083 Εγώ από τα βίντεό του, κατάλαβα ότι πίνει νερό στο όνομα του Βλάσση.
Προσωπικά δεν τα ήξερα τα παιδιά, ούτε τα είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι και ο πιο σχετικός στο χώρο των Evo.
Ένα όνομα που ξέρω πχ από παλιά, γνωστό στο χώρο, ήταν ο προγραμματιστής ο Δημητριάδης ας πούμε.
Gtr racing δεν είχα ακούσει.

Τελευταία μοντίφα που έκανε, ήταν ότι έβαλε ένα rolling booster (αν το λέω καλά).
Μήτε που το είχα ακούσει αυτό. Μάλλον έχω μείνει στις ατμοσφαιρικές βελτιώσεις των Alfa Romeo, με τα τουρμπίδια δεν έχω επαφή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Τελευταία μοντίφα που έκανε, ήταν ότι έβαλε ένα rolling booster (αν το λέω καλά).
.

κυκλοφορει πολλα χρονια,δεν ειναι κατι καινουριο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ από τα βίντεό του, κατάλαβα ότι πίνει νερό στο όνομα του Βλάσση.

ετσι κανουν οι φανμποιζ.
Giuseppe Busso έγραψε:Προσωπικά δεν τα ήξερα τα παιδιά, ούτε τα είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι και ο πιο σχετικός στο χώρο των Evo.
Ένα όνομα που ξέρω πχ από παλιά, γνωστό στο χώρο, ήταν ο προγραμματιστής ο Δημητριάδης ας πούμε.
Gtr racing δεν είχα ακούσει.
.

εκει ρυθμιζαν για πολλα χρονια οι gt-r
τωρα ερχετε ενας Τουρκος και ρυθμιζει τα αυτοκινητα τους.