spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανενανΣε χαλνα;
Sent from Corsair's brick
spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανενανΣε χαλνα;
Πράγμα που σημαίνει ότι έχω και γω καμιά 10-αρια προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται.spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν
mirage έγραψε:Δεν ξερω. Οπως θα ελεγε και ο red monster διακρινω μια δυσκοιλιοτητα.
Sent from Corsair's brick
g47 έγραψε:Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Δεν ειχα προβλημα ουτε καν στην εστια πριν 4+ χρονια που θεωρητικα υπαρχει monitoring.
JasonLouk έγραψε:g47 έγραψε:Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Δεν ειχα προβλημα ουτε καν στην εστια πριν 4+ χρονια που θεωρητικα υπαρχει monitoring.
Και εγώ φοβόμουν εδώ στο ΑΠΘ μήπως έχει κάποιο monitoring-banning γιατί συνδεόμαστε με τα προσωπικά μας στοιχεία αλλά προς έκπληξη μου δεν έχει. Με αυτο τον τρόπο απολαμβάνουμε downloads ανεμπόδιστα με *τρελές ταχύτητες λόγω οπτικής ίνας![]()
*Σε ψιλονεκρή περίοδο στην βιβλιοθήκη έχω κατεβάσει 2-3 torrent παράλληλα με 3.0+ mb/s . Thats the way it should be
Mercyful_Fate έγραψε:Τελικά μόλις διαπίστωσα ότι είχα ήδη account στον γαλαξυ τράκερ, και μάλιστα ως power user.Πράγμα που σημαίνει ότι έχω και γω καμιά 10-αρια προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται.
spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν
That's the way it should be.
Corto Maltese έγραψε:JasonLouk έγραψε:g47 έγραψε:Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Και εγώ φοβόμουν εδώ στο ΑΠΘ μήπως έχει κάποιο monitoring-banning γιατί συνδεόμαστε με τα προσωπικά μας στοιχεία αλλά προς έκπληξη μου δεν έχει. Με αυτο τον τρόπο απολαμβάνουμε downloads ανεμπόδιστα με *τρελές ταχύτητες λόγω οπτικής ίνας![]()
*Σε ψιλονεκρή περίοδο στην βιβλιοθήκη έχω κατεβάσει 2-3 torrent παράλληλα με 3.0+ mb/s . Thats the way it should be
Moυ έχουν κόψει 3 φορές το μπριζάκι πάντως (σε παλιότερες εποχές βέβαια - emule & edonkey για όσους θυμούνται)
Corto Maltese έγραψε:JasonLouk έγραψε:g47 έγραψε:Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Moυ έχουν κόψει 3 φορές το μπριζάκι πάντως (σε παλιότερες εποχές βέβαια - emule & edonkey για όσους θυμούνται)
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]