Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν :yahoo:
Σε χαλνα;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By mirage
#66428 Δεν ξερω. Οπως θα ελεγε και ο red monster διακρινω μια δυσκοιλιοτητα.

Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#66429 Τελικά μόλις διαπίστωσα ότι είχα ήδη account στον γαλαξυ τράκερ, και μάλιστα ως power user. :metalo: Πράγμα που σημαίνει ότι έχω και γω καμιά 10-αρια προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται.

spiros έγραψε:εδω στο land of lamogia κατεβαζουμε χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν :yahoo:

That's the way it should be. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By spiros
mirage έγραψε:Δεν ξερω. Οπως θα ελεγε και ο red monster διακρινω μια δυσκοιλιοτητα.

:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g47
#66435 Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Δεν ειχα προβλημα ουτε καν στην εστια πριν 4+ χρονια που θεωρητικα υπαρχει monitoring.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#66504 K στη γερμανια που ειναι πιο ζορικα τα πραγματα απλα δε κατεβαζεις αλλα τα βλεπεις απευθείας απο stream, πιο δυσκολα μπορουν να σε πουνε τιποτα ετσι!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
g47 έγραψε:Στο UK αφου ακουγα μουσια απο φιλο, απλα κατεβαζω αερα.
Δεν ειχα προβλημα ουτε καν στην εστια πριν 4+ χρονια που θεωρητικα υπαρχει monitoring.

Και εγώ φοβόμουν εδώ στο ΑΠΘ μήπως έχει κάποιο monitoring-banning γιατί συνδεόμαστε με τα προσωπικά μας στοιχεία αλλά προς έκπληξη μου δεν έχει. Με αυτο τον τρόπο απολαμβάνουμε downloads ανεμπόδιστα με *τρελές ταχύτητες λόγω οπτικής ίνας :inlove:

*Σε ψιλονεκρή περίοδο στην βιβλιοθήκη έχω κατεβάσει 2-3 torrent παράλληλα με 3.0+ mb/s . Thats the way it should be :metalo:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#66555 ΚΑλα οταν πιανεις 1mb/s σπιτι δε συγκίνησε εύκολα απο τα 2-3-4mb/s, πιο παλια που ειχαμε dialup σπιτι 56κ ηταν εξωπραγματικο το ΑΠΘ με T1 (η Τ3 τεσπα)!! Χαώδης διαφορές!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
JasonLouk έγραψε:

Και εγώ φοβόμουν εδώ στο ΑΠΘ μήπως έχει κάποιο monitoring-banning γιατί συνδεόμαστε με τα προσωπικά μας στοιχεία αλλά προς έκπληξη μου δεν έχει. Με αυτο τον τρόπο απολαμβάνουμε downloads ανεμπόδιστα με *τρελές ταχύτητες λόγω οπτικής ίνας :inlove:

*Σε ψιλονεκρή περίοδο στην βιβλιοθήκη έχω κατεβάσει 2-3 torrent παράλληλα με 3.0+ mb/s . Thats the way it should be :metalo:

Moυ έχουν κόψει 3 φορές το μπριζάκι πάντως (σε παλιότερες εποχές βέβαια - emule & edonkey για όσους θυμούνται)
Άβαταρ μέλους
By otso
Mercyful_Fate έγραψε:Τελικά μόλις διαπίστωσα ότι είχα ήδη account στον γαλαξυ τράκερ, και μάλιστα ως power user. :metalo: Πράγμα που σημαίνει ότι έχω και γω καμιά 10-αρια προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται.

That's the way it should be. :iconcool:

ενδιαφερομαι ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#66584 Τι βρισκω στον galaxy tracker ή οπου και να "γραφτω"που δεν το βρισκω στα τυπικα ψαχτηρια της πρωτης σελιδας στο kickass ας πουμε?
Υποψη δεν εχω παιδακια να θελω να κατεβασω την Μπαρμπι βασιλοπουλα στα ελληνικα ή τιποτα ζουζουνια
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Corto Maltese έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Moυ έχουν κόψει 3 φορές το μπριζάκι πάντως (σε παλιότερες εποχές βέβαια - emule & edonkey για όσους θυμούνται)

Από το ΚΗΔ? Σε γραφείο να φανταστώ επειδή λες μπριζάκι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Corto Maltese έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Καλοπερνάτε βλέπω! :s_thumbsup
Δυστυχώς στην εποχή μας με τον Univac 1101 και τις διάτρητες κάρτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε τέτοια πράγματα. :s_sad