Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
mirage έγραψε:11 χρονια μετα και 155Κ χλκμ το εσωτερικό της δικής μου Ε90 είναι σε άψογη κατάσταση με εξαίρεση ενα φούσκωμα στη μεμβράνη γύρω από τα χειριστήρια στο τιμόνι πάνω αριστερά με το οποιο την αγόρασα και το οποιο παραμένει ως έχει. Ολα τα υπόλοιπα είναι μια χαρα, με μηδέν τριγμούς. Ακομα και το τασάκι μια χαρα μου φαίνεται, fake αλουμίνιο είναι στην τελική.
Παρεμπιπτόντως το Sportage ειναι mild hybrid, καμια σχεση με υβριδικα τύπου Prius κλπ σαν σύστημα.
drdino έγραψε:Tα mHEV είναι κατά βάση τρόπος συμμόρφωσης και δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Επί του πρακτέου είναι ένα stop/start σύστημα με μεγαλύτερο φάσμα λειτουργίας και μπορεί να δώσει και λίγο μπουστ.
Asimov έγραψε:Σου δίνει την εντύπωση, ότι τις πέταξαν κάπου προχειρως για να βγει η υποχρέωση.
drdino έγραψε:Tα mHEV είναι κατά βάση τρόπος συμμόρφωσης και δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Επί του πρακτέου είναι ένα stop/start σύστημα με μεγαλύτερο φάσμα λειτουργίας και μπορεί να δώσει και λίγο μπουστ.

REALZEUS έγραψε:Η ποιότητα φαίνεται στα δεσίματα του αμαξώματος και στην μελέτη των μηχανικών, όχι από το τασάκι. Η Ε90-92 είναι πολύ προσεγμένη!!!
JasonLouk έγραψε:Εχουν σταλθεί ήδη άτομα να φέρουν την μπάλα απο την εξέδρα!
REALZEUS έγραψε:JasonLouk έγραψε:Εχουν σταλθεί ήδη άτομα να φέρουν την μπάλα απο την εξέδρα!
Εσύ μπορεί να την κρίνεις από το τασάκι και να έχεις την μπάλα στην μικρή περιοχή...
diplomat έγραψε:Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση ότι είχε σταχτοδοχείο η Ε90;Εντύπωση να σου κάνει ότι ήταν στον στάνταρτ εξοπλισμό και δεν το πλήρωνες έξτρα στους Γερμανούς

REALZEUS έγραψε:Η ποιότητα φαίνεται στα δεσίματα του αμαξώματος και στην μελέτη των μηχανικών, όχι από το τασάκι. Η Ε90-92 είναι πολύ προσεγμένη!!!
diplomat έγραψε:Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση ότι είχε σταχτοδοχείο η Ε90;

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]