- 22 Ιαν 2015, 19:29
@Νικο: δεν κυριολεκτει ντε ο 8αρης!
Γενικοτερα:
Πρωτα απο ολα ειναι Ο Συριζα(ς).

και οχι ΤΟ
Δευτερον, το σιγουρο ειναι οτι θα μαθουμε τι θα συμβει και δεν θα μεινουμε με την απορια, καθως Κυριακη κηδευεται και η ΝΔ.
Τριτον, αποψη μου ταπεινη ειναι οτι το να φορολογειται ενα αμαξι με βαση την αξια του κι οχι τα κυβικα του ειναι σαφως πιο λογικο απο το αντιθετο.
Τωρα στον Συριζα εχουν δυο πραγματα να φτιαξουν:
-Να παρει ο κοσμος πισω τις πινακιδες του, γιατι ειναι γελοιο αυτο που εχουν καταφερει μεχρι τωρα να δημιουργησουν.
-Να ανεβουν οι εισπραξεις απο τα ΤΚ, γιατι ομοιως ειναι γελοιο να εχεις καταντησει ετσι την κατασταση.
Εχω την εντυπωση οτι στο αρθρο που υπηρχε στις προηγουμενες σελιδες με τις στασεις του Συριζα, η ιδεα ειναι η φορολογια και ΤΚ σε σχεση με την αξια του αυτοκινητου.
Το να φορολογηθει παραπανω ο εχων (πχ κατοχος Ferrari, Lambo, Porsche και λοιπα στολιδια των αρκετων χιλιαδων, γιατι μην μου πειτε οτι αγορασε καποιος ενα τετοιο αυτοκινητο και στερεψε μετα απο χρημα), ωστε να μπορεσουν να ελαφρυνουν λιγο τα πραγματα στα πιο φθηνα αυτοκινητα, ειτε ειναι των 1.000 κ.εκ ειτε μιλαμε για 2λιτρα, εμενα δεν μου φαινεται περιεργο.
Η κοροϊδια ειναι να κυκλοφορει αλλος με Mercedes των 50Κ € με 1.8 κινητηρα και να μην πληρωνει τιποτα κι αλλος με 2λιτρο των 20Κ € και να τον γαζωνουν.
Σιγουρα υπαρχει καποια καλυτερη μεση λυση για να συμβει το παραπανω.
Τωρα τα του Χρηστου Λαππα περι μεγιστοποιησης του κρατους απο τους κΟΥμμουνιστες και τα λοιπα, ειναι αλλα λογια ν' αγαπιομαστε.
ΥΓ. Αυτοι στα των οικονομικων, πρεπει να μαθουν την εννοια της παραγωγισης συναρτησεων. Μεχρι τωρα πιστευαν οτι οσο ανεβαζεις τα ΤΚ και τους φορους, τοσο θα ανεβαζεις και τα εσοδα. Κατι τους ειχε ξεφυγει...