Αλλο τι νομιζουν οι μαμαδες τους.
Αλλο τι νομιζουν οι μαμαδες τους.
kovathe έγραψε:Όταν πήρα εγώ το Ι5 υπήρχε το omhroi.gr που είχε αναλυτικές πληροφορίες-οδηγιες για τα παντα.
Ίσχυε τοτε 2 χρόνια μαξ (εγώ είχα πάρει 2 ετήσιες) αναβολές για λόγους υγείας και μετα απαλλαγή. Πολύ απλα και εύκολα, περναγες και επιτροπή τυπικά που αφού ειχες χαρτί γιατρού απλα σε ρωταγαν αν θέλεις να πας.
Τοτε και ανυποταξία εσωτερικού δεν είχε πρακτικά καμια επίπτωση εκτός πρόσληψης σε δημόσιο.
Ο νόμος άλλαξε βέβαια και έχει μπει αυτό με το πρόστιμο, ο αδελφός μου που έχει φύγει εξωτερικο εδώ και χρονια απλα του διαγράφηκε κάποια στιγμη (ηταν ανυπότακτος εξωτερικού) όταν κατέθεσε κάτι χαρτιά, νομιζω του νόμιμου κατοίκου.
Εξαγοράζεται μετα τα 35 αλλά υπηρετεις αν θες, αλλά μετα τα 41 ίσχυε οτι δεν πας καν.
Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω πια αλλά αμφιβάλλω αν πρακτικά δεν μπορείς απλα να μην υπηρετήσεις.
< >
g8777 έγραψε:Σαργκους εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το να υπηρετεις την πατριδα σου αποτιμαται απο την πολιτεια οσο ενα μεταχειρισμενο Rx 8 Bihlas Works.Γιατι να ασχοληθουμε περαιτερω λοιπον; Ας πανε οι υπολοιποι.
Προχωραμε.
BARHonda έγραψε:Σχετικό άσχετο. Πήρανε τηλέφωνο τη μάνα μου τον Ιούνιο από τη στρατολογία Κω (μιας και είχα δηλώσει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας Κω όταν έκοψα την αναβολή και υπηρέτησα εκεί) να ρωτήσουν τα whereabouts μου καθότι θέλανε να μου κάνουνε μία ενημέρωση
Του το έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες
dimik έγραψε:BARHonda έγραψε:Σχετικό άσχετο. Πήρανε τηλέφωνο τη μάνα μου τον Ιούνιο από τη στρατολογία Κω (μιας και είχα δηλώσει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας Κω όταν έκοψα την αναβολή και υπηρέτησα εκεί) να ρωτήσουν τα whereabouts μου καθότι θέλανε να μου κάνουνε μία ενημέρωση
Πήραν τον πατέρα μου (μέγιστο τρολ) και του ζήτησαν διεύθυνση να μου στείλουν πρόσκληση για εκπαίδευση, τους είπε ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κι αν θέλουν να πάει αυτός αντί για μέναΤου το έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες
Πρώτη πρόσκληση 13 χρόνια μετά υποψιάζομαι ότι ήθελαν να μου δώσουν προαγωγή
Η αλήθεια είναι ότι ο υπάλληλος ή ο στρατιωτικός που χειρίζεται τέτοια θέματα προσκλήσεων στην υπεύθυνη ΜΕ (Μονάδα Επιστράτευσεως) τις περισσότερες φορές προτιμάει να βάλει "δεν βρέθηκε" δίπλα στο όνομα και να συνεχίσει την φραπεδαρα του.
< >

...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]