Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mark
stavrosg έγραψε:Μπορείς μόνο να την βάλεις κάπου αλλού την εικόνα γιατί hotlinking από myphone δεν παίζει;

Ναι θα σας τα δείξω αργότερα γιατί τα έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή του σπιτιού.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By nass
GTS έγραψε:
nass έγραψε:Εχετε ιδέα τι παίζει από αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό ? Με καρτοκινητό Cosmote δεν παίζει σε όλες τις χώρες :x H Wind τι κάνει ?

Αγγλια δουλευει μια χαρα.

Σόρι δεν ήμουν ξεκάθαρος, μιλάω για καρτοκινητό μόνο, όχι συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#66096 Eρώτηση: Την περασμένη Παρασκευή έγινε αίτημα φορητότητας για μεταφορά από Wind σε Cosmote, και μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει.. Τι κάνουμε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#66099 Μπορεί ν' αργήσει και λίγο παραπάνω (βρίσκουν οι εταιρείες διάφορες προφάσεις...). Κάνε κανένα τηλέφωνο και στις δύο, δεν χάνεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
giannik1977 έγραψε:σε τι συμβόλαιο πήγες ? :hmmm:

Cosmoκάρτα :lol:
Anonymous Founder έγραψε:Μπορεί ν' αργήσει και λίγο παραπάνω (βρίσκουν οι εταιρείες διάφορες προφάσεις...). Κάνε κανένα τηλέφωνο και στις δύο, δεν χάνεις κάτι.

Βρήκα άκρη. Η wind έδωσε έγκριση αυθημερόν και η υπάλληλος που διαχειρίζεται το αίτημα από πλευράς cosmote δεν το είδε την Δευτέρα και έχει αναρρωτική... θα πάω αύριο μια βόλτα από το oteshop και θα το τακτοποιήσω :x :rant:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
stavrosg έγραψε:

Πώς κι έτσ' ? Δώσ τα φώτα σου :innocent:
(θέλω να αλλάξω του πατέρα μου, αλλά με wind με βολεύει καλύτερα αφού όλα γίνονται από internet).
Άβαταρ μέλους
By GTS
nass έγραψε:
GTS έγραψε:
nass έγραψε:Εχετε ιδέα τι παίζει από αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό ? Με καρτοκινητό Cosmote δεν παίζει σε όλες τις χώρες :x H Wind τι κάνει ?

Αγγλια δουλευει μια χαρα.

Σόρι δεν ήμουν ξεκάθαρος, μιλάω για καρτοκινητό μόνο, όχι συμβόλαιο.

F2G ειναι
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Red Garland έγραψε:
stavrosg έγραψε:

Πώς κι έτσ' ? Δώσ τα φώτα σου :innocent:
(θέλω να αλλάξω του πατέρα μου, αλλά με wind με βολεύει καλύτερα αφού όλα γίνονται από internet).

Δε νομίζω να συμφέρει, απλώς η ολοκληρωμένη ιστορία είναι η εξής:
Αυτή τη στιγμή το νούμερο είναι εταιρικό Wind και ήθελα να το μεταφέρω σε F2G. Παω στο κατ/μα wind της γειτονιάς, κάνω αίτημα ακύρωσης, και... "Η ακύρωση πραγματοποιείται 30 μέρες μετά τη λήξη του τρέχοντος λογαριασμού" :yahoo:

Να πάτε να ***** λέω, αφού δεν θέλετε ούτε το 10ρικο μου κάθε μήνα για την κάρτα, και πήρα τηλέφωνο μια ξαδέλφη μου στον ΟΤΕ για φορητότητα (που γίνεται μέσα σε 6 ώρες θεωρητικά), και ταυτόχρονη μεταβίβαση του αριθμού στο όνομά μου, γιατί τώρα είναι στου πατέρα μου.
Αν είχα ενδιαφερθεί να παρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα θα είχα ξεμπερδέψει αλλά με έφαγε κι εμένα η δουλειά και ξεχάστηκα...

Έχει και η cote on-line λογαριασμό για ανανέωση, ενεργοποιήσεις πακέτων κλπ. Απλά στην cosmoκάρτα δεν βλέπω να υπάρχει κανένα bonus (λεπτά ή MB) με την ανανέωση. Θα τα ψάξω αυτά περισσότερο μόλις αδειάσω απ΄τη δουλειά.
Οπότε ξεκινάμε σε 1η φάση με το πακέτο 200' προς όλους με 5€ και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#66180 Κατάλαβα... έμπλεξες στα γρανάζια της μηχανής.
Άμα δε σε συμφέρει, κάνεις μια φορητότητα πίσω σε F2G για να τους τρολάρεις όλους εκεί μέσα :lol:

Γενικά δε βλέπω να συμφέρει τιμολογιακά η cosmoκαρτα πέρα από το σήμα και ταχύτητα ιντερνετ, αλλά φοβάμαι γκρίνια γιατί το σήμα της wind κάνει νερά στην περιοχή μου.
Άμα δεις, τους έχουν ξεμείνει κάτι πακέτα από το 1821, του στυλ "80’ προς όλα τα δίκτυα, κινητά και σταθερά μόνο με 7€", που τρέχουν παράλληλα με το κλασσικό 200λεπτά 5 euro.
Καλωσήρθες στον κόσμο τoυ 4G :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#66193 Μα αυτό είναι το θέμα, στο F2G ήθελα να μείνω αλλά δεν πρόκειται να τους τα χαρίσω ...
Το πολύ πολύ να παω σε Vodafone με 200' (5€) + 150' (3€) συν bonus 250ΜΒ internet με την online ανανέωση και έχω με 10€ το μήνα ότι έδινε η wind στο εταιρικό με 30... :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#66195 Σήμερα με πήραν από Cosmote και προσπαθούσε κάποιος να με πείσει να πάω σε συμβόλαιο με 16.8Ε για να μου δίνει λιγότερα από ότι η κάρτα με 10Ε.
Έχουν ξεφύγει. :lol: