EDDIE_147 έγραψε:Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μαλακοειδές τιμόνι που μένει σταθερό το κεντρικό στοιχείο.![]()
Οπτικα ή λειτουργικα;
EDDIE_147 έγραψε:Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μαλακοειδές τιμόνι που μένει σταθερό το κεντρικό στοιχείο.![]()
IKE έγραψε:Γιατί να μην αγοράσει κανεις ένα civic του '90 με κόφτη στις 7000 σαλ (αν δουλεύει ο κόφτης) και ΣΠΟΡ τύπο ανάρτησης? Δίνεις 500 ευρώ και είσαι ΜΑΝΓΚΑΣ.
Billopoulos έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μαλακοειδές τιμόνι που μένει σταθερό το κεντρικό στοιχείο.![]()
Οπτικα ή λειτουργικα;
. Δεν είναι σπόρ τα πεθαμένα Α4 και Α6 με τα 150-180 άλογα , δεν είναι καμμία C η E , αλλά δεν είναι σπορ ούτε μιά 325 .xenos έγραψε:Το C5 όπως λέει και ο ACE είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο με πολλές ηλεκτρονικές ευκολίες, τρομερά άνετο (όπως λένε, δεν έχω μπει ποτέ) και το βρίσκεις σε καλή κατάσταση, λίγα χλμ, σε απίστευτη τιμή (10-13κ).
Και από χώρο αποσκευών δεν λέει πολλά (πάντα σε σχέση με το μέγεθος του αμαξώματος), αλλά ΟΚ, δεν είναι και τραγικό... EDDIE_147 έγραψε:Billopoulos έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μαλακοειδές τιμόνι που μένει σταθερό το κεντρικό στοιχείο.![]()
Οπτικα ή λειτουργικα;
Οπτικά.
Λειτουργικά φαντάζομαι το συνηθίζεις και μακροπρόθεσμα μπορεί να είναι και πιο πρακτικό.
). Τείνω να πιστέψω πάντως μετά από 5,5 χρόνια με τέτοιο τιμόνι ότι δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, ενώ ακόμα και τώρα με στριμένο το τιμόνι καμιά φορά ψάχνω κάποια κουμπιά...

criuser έγραψε:αλλά δεν είναι σπορ ούτε μιά 325
criuser έγραψε:Σπορ είναι μιά 6άρα BMW
mirage έγραψε:Doh. Παντως πραγματικα η ιδεα του S60 μου αρεσει κριμα που ειναι τοσο ακριβα.
Sent from Corsair's brick
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]