KiloMeater έγραψε:Άμα έχει ήδη dji που να πάει στο xiomi ...Θα ξενερώσειΜα θέλει κάτι που να μην έχει fly restrictions...και από ένα φίλο που το είδα μια χαρά είναι και το Xiaomi
< >
KiloMeater έγραψε:Άμα έχει ήδη dji που να πάει στο xiomi ...Θα ξενερώσειΜα θέλει κάτι που να μην έχει fly restrictions...και από ένα φίλο που το είδα μια χαρά είναι και το Xiaomi
fokion έγραψε:Το οτι "δεν εχει" δε σημαινει οτι δεν υφίστανται πλεον οι περιορισμοι...Μα η dji δεν σε αφήνει καν να το σηκώσεις σε restricted area τουλάχιστον αποσο ξέρω
το geofencing της DJI ειναι ενα χειριστικό βοήθημα να μην παραβεις το νομο - η απουσια του δεν αναιρεί την υποχρεωση γνώσης του κι εφαρμογής....
Συγνώμη που γινομαι τοσο σπασίκλας αλλα επειδη σπανιως καποιος διαβαζει ο ιδιος τους νομους και συνήθως αρκείται στο "μου ειπε ο................" οπου ο "ο" μπορει να κρυβει πληροφορίες για εξυπηρετηση δικών του σκοπών ( μου έτυχε επισεις μεχρι που μιλησα με την αρμόδια αρχή = ΥΠΑ και αποκαλύφθηκε οτι ο "ο" προσπαθουσε πλαγίως να πετυχει σκοπούς του)
απο κει και περα προφανως ο καθενας ειναι υπολογος και υπευθυνος των πραξεων του...
και το κοκκινο φαναρι αν θες το σεβεσαι αν θες οχι....
bujinkan έγραψε:[Μα η dji δεν σε αφήνει καν να το σηκώσεις σε restricted area τουλάχιστον αποσο ξέρω
< >
axel12p έγραψε:Με την ίδια λογική, θα έπρεπε όλα τα αυτοκίνητα να έχουν κόφτη στα 130Kmh και στα 50Kmh μέσα στις κατοικημένες περιοχές.
Έχει μια βάση η κίνηση τους, ειδικά αν σκεφτείς ότι υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που θέλουν να τραβήξουν ένα αεροπλάνο από κοντά ή να δουν σε τι ύψος μπορεί να φτάσει το drone τους, αλλά θα μπορούσαν να βάλουν απλά έναν περιορισμό στο ύψος και την απόσταση. Που λέει και ο άλλος, στο κτήμα μου έχω δέντρα τριγύρω 30-40 μέτρα ψηλά, είναι σε restricted περιοχή και δεν μπορώ να σηκώσω το drone ούτε στο μέτρο. Νομίζω πως 50μέτρα θα ήταν ένα καλό όριο.
socratesn έγραψε:To ιδανικές συνθήκες το είπα αφενός από την άποψη της άπνοιας, αφετέρου λόγω των συνθηκών φωτισμού.Κοίτα μιλάμε για 3 drone με διαφορετικούς αισθητήρες . Και βέβαια το pro με τη Hasselblad της 1 ιντσας δεν παίζεται σε ποιότητα πόσο μάλλον σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού . Κοστίζει βέβαια και 1μιση χιλιάρικο. Το μεσαίο τώρα Air2 που έχω είναι σαφώς καλύτερο από το μίνι . Το θέμα είναι που φτάνει η τσέπη σου και πόσο πολύ θες την φορητότητα που προσφέρουν το μίνι αλλά και το ΜΑ2 .
Ωστόσο αυτό που λες δεν το είχα σκεφτει, ευχαριστώ για το tip.![]()
Φωτογραφικά δεν με τρέλανε το mini, με το καλύτερο φως που θα μπορούσε να έχει, οι φωτογραφίες του ήταν at best μέτριου κινητού, οπότε σε πιο δυσμενή φωτισμό μάλλον θα είναι ανεπαρκές για τα γούστα μου.
Κατά τ' άλλα μέγεθος, ευελιξία και τιμή του δίνουν πολλούς πόντους, απλά με το φόβο σε 2-3-4 μήνες να θελήσω τη μεταπήδηση σε air 2 ή Pro
Melagavi loutraki by bujinkan, on Flickr

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]