Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

The Ace έγραψε:drdino έγραψε:Τα φώτα μπορούν να γίνουν με φτηνό αισθητηρα φωτεινότητας στο ταμπλο, ο οποίος μπορεί να μοιράζεται και με τον ηλεκτρονικό κλιματισμό. Αυτό γινόταν παλιότερα.......O καθρέπτης συνήθως πάει πακέτο με τον αισθητήρα γιατί πάει πλεξούδα στο σημείο αυτό, άρα μειώνεται η πολυπλοκότητα και το κόστος.
Για τον καθρέπτη, δυστυχώς το έμαθα με το δύσκολο τρόπο, γιατί θέλησα να τον αγοράσω αντί του δικού μου απλού (δεν κουμπώνει, δεν υπάρχει φύσα και καλωδίωση). Για τα φώτα, θα ήθελα να το κάνω, αλλά ποιος κάνει τέτοια μόντα σήμερα ?
drdino έγραψε:The Ace έγραψε:drdino έγραψε:Τα φώτα μπορούν να γίνουν με φτηνό αισθητηρα φωτεινότητας στο ταμπλο, ο οποίος μπορεί να μοιράζεται και με τον ηλεκτρονικό κλιματισμό. Αυτό γινόταν παλιότερα.......O καθρέπτης συνήθως πάει πακέτο με τον αισθητήρα γιατί πάει πλεξούδα στο σημείο αυτό, άρα μειώνεται η πολυπλοκότητα και το κόστος.
Για τον καθρέπτη, δυστυχώς το έμαθα με το δύσκολο τρόπο, γιατί θέλησα να τον αγοράσω αντί του δικού μου απλού (δεν κουμπώνει, δεν υπάρχει φύσα και καλωδίωση). Για τα φώτα, θα ήθελα να το κάνω, αλλά ποιος κάνει τέτοια μόντα σήμερα ?
Σε γαλλικό φόρουμ έχω πετύχει οδηγό για φύτεμα ηλεκτροχρωματικού σε αμάξι που δεν είχε τίποτα. Ρεύμα πήρε από την πλαφονιέρα και το μόνο που δεν λειτουργούσε ήταν η ακύρωση του σκουρέματος με την όπισθεν (λογικό μιας και δεν λαμβάνει σήματα από πουθενά). Θα βρω τον σύνδεσμο και θα σου πω.
drdino έγραψε:...η ακύρωση του σκουρέματος με την όπισθεν
sknipper έγραψε:Η πλοήγηση απλά είναι κάτι ακριβό που πιάνει χώρο και ασχημαίνει το ταμπλώ, καλύτερα να έχει καλό ηχοσύστημα.
sknipper έγραψε:...Την γκουμούτσα όμως που την έχεις χρυσοπληρώσει;
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]