Δεν ειμαι τοσο μερακλης για φαση κρεμα, πινελο κτλ, οποτε θα προτιμουσα ενα συμβατικο αφρο/gel.
Δεν ειμαι τοσο μερακλης για φαση κρεμα, πινελο κτλ, οποτε θα προτιμουσα ενα συμβατικο αφρο/gel.
George_Prix έγραψε:Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες, τελικα αυτη η μεθοδος παιρνει πολυ λιγοτερο χρονο. Αν ξεκινησω με ξυραφακι κατευθειαν προχωραει πολυ αργα, θελει να το ξεπλενεις συνεχεια κλπ. Ενω αν τα παρεις μια γρηγορη με τη μηχανη 2 λεπτακια, μετα το ξυραφακι ειναι πολυ πιο ευκολο. Και θεωρω πως ειναι και ασφαλεστερο ετσι, γιατι αν χασεις την υπομονη σου παλευοντας ωρα με γενια βδομαδων και ξυραφακι, ευκολα χωρις να το καταλαβεις καν βαζεις παραπανω δυναμη/ταχυτητα και κοβεις ζαμπονChris έγραψε:George, το ανεφερα και πιο πανω. Σε «μεγαλες αξυρισιες» οπως λες, δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι με ξυραφακια. Αγορασε τη φθηνοτερη κουρευτικη/τριμερ, παρε τα πολλα με αυτην και ξυρισου με ξυραφακι μετα. Θα ειναι σαν να ξυριζεις γενια 2-3 ημερων
< >
Φιλε εχεις δικιο και το κανω εδω και χρονια αυτο. Σκεφτομαι απλα μπας και γλυτωσω το διπλο κοπο με ενα καλο ξυραφακι!
George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?Clinique shave gel.-
George_Prix έγραψε:Η ερωτηση ειναι η εξης:
Αυτες οι "μηχανες" θελουν τη μεγαλη προσοχη που θελει οταν ξυριζομαι με αυτη τη φαλτσετα που εχω τωρα?
George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?
mousatos έγραψε:George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?
NickTG έγραψε:George_Prix έγραψε:Η ερωτηση ειναι η εξης:
Αυτες οι "μηχανες" θελουν τη μεγαλη προσοχη που θελει οταν ξυριζομαι με αυτη τη φαλτσετα που εχω τωρα?
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς αφρό μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί.
Συγκεκριμένα έχω αυτή:
https://m.gearbest.com/razors/pp_108108 ... id=1527929
Από ότι βλέπω open λέει άρα ανοιχτού τύπου θα είναι.

mirage έγραψε:George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?Clinique shave gel.-

mirage έγραψε:George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?Clinique shave gel.-
Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες
trident1971 έγραψε:Τα αξίζει τουλάχιστον για μένα αφού ειναι ο μονος που δε δημιουργούσε ερεθισμούς και κρατα παρα πολυ. Βεβαια εχω να τον χρησιμοποιήσω χρόνιαmirage έγραψε:George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?Clinique shave gel.-
15 ευρω?![]()
Σε αλλα νεα, ο Chris ειναι ο Βαξεβανης:
Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]