Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#659728 Κανενας καλος αφρος?

Δεν ειμαι τοσο μερακλης για φαση κρεμα, πινελο κτλ, οποτε θα προτιμουσα ενα συμβατικο αφρο/gel.
Άβαταρ μέλους
By Chris
George_Prix έγραψε:
Chris έγραψε:George, το ανεφερα και πιο πανω. Σε «μεγαλες αξυρισιες» οπως λες, δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι με ξυραφακια. Αγορασε τη φθηνοτερη κουρευτικη/τριμερ, παρε τα πολλα με αυτην και ξυρισου με ξυραφακι μετα. Θα ειναι σαν να ξυριζεις γενια 2-3 ημερων

< >

Φιλε εχεις δικιο και το κανω εδω και χρονια αυτο. Σκεφτομαι απλα μπας και γλυτωσω το διπλο κοπο με ενα καλο ξυραφακι!
Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες, τελικα αυτη η μεθοδος παιρνει πολυ λιγοτερο χρονο. Αν ξεκινησω με ξυραφακι κατευθειαν προχωραει πολυ αργα, θελει να το ξεπλενεις συνεχεια κλπ. Ενω αν τα παρεις μια γρηγορη με τη μηχανη 2 λεπτακια, μετα το ξυραφακι ειναι πολυ πιο ευκολο. Και θεωρω πως ειναι και ασφαλεστερο ετσι, γιατι αν χασεις την υπομονη σου παλευοντας ωρα με γενια βδομαδων και ξυραφακι, ευκολα χωρις να το καταλαβεις καν βαζεις παραπανω δυναμη/ταχυτητα και κοβεις ζαμπον

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
George_Prix έγραψε:Κανενας καλος αφρος?

Δεν ειμαι τοσο μερακλης για φαση κρεμα, πινελο κτλ, οποτε θα προτιμουσα ενα συμβατικο αφρο/gel.
Clinique shave gel.-
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:Η ερωτηση ειναι η εξης:
Αυτες οι "μηχανες" θελουν τη μεγαλη προσοχη που θελει οταν ξυριζομαι με αυτη τη φαλτσετα που εχω τωρα?

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς αφρό μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί.

Συγκεκριμένα έχω αυτή:

https://m.gearbest.com/razors/pp_108108 ... id=1527929

Από ότι βλέπω open λέει άρα ανοιχτού τύπου θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:
George_Prix έγραψε:Η ερωτηση ειναι η εξης:
Αυτες οι "μηχανες" θελουν τη μεγαλη προσοχη που θελει οταν ξυριζομαι με αυτη τη φαλτσετα που εχω τωρα?

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς αφρό μέχρι τώρα δεν έχω κοπεί.

Συγκεκριμένα έχω αυτή:

https://m.gearbest.com/razors/pp_108108 ... id=1527929

Από ότι βλέπω open λέει άρα ανοιχτού τύπου θα είναι.

Εικόνα

Αλλοιθωρο μοντελο? Really? :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:

Clinique shave gel.-

Super δειχνει. Thanks! Και να παρω κι εγω μια φορα αυτη τη μαρκα στη ζωη μου, οχι μονο να πληρωνω τα βιτσια της γυναικας μου :lol:

Λοιπον κυριοι κατεληξα στην merkur 15c. Εκτος απο τη μαρκα που ειναι εγγυηση στο χωρο γενικοτερα, διαβασα οτι το συγκεκριμενο μοντελο θεωρειται mild απο τις open comb.

Επισης ειδα στο Amazon.com διαφορα τετοια σετακια με δειγματα, που θα βοηθησουν να δω τις διαφορες και να αποφασισω τι ξυραφια θα παιρνω για καμποσα χρονια:

https://www.amazon.com/gp/product/B07PH47B8M/

Ειναι και μικρο το κοστος και δε θα εχει τελωνειο. Και sorry για το offtopic αλλα αν δεν το πω θα σκασω. Περιμενα ενα δεμα απο το ebay.com (μονο τα Αμερικανακια το ειχαν).
Πρωτο ξενερωμα οτι το αντικειμενο εκανε 70$ και μου χρεωσαν 50$ μεταφορικα για ενα φακελο με φουσκαλες Α4 που ηταν και ελαφρυς.
Δευτερο ξενερωμα οτι ηθελε εκτελωνισμο. Εκτος απο την καθυστερηση, πληρωσα τελικα και 42 ευρω χαρατσι για να το παρω στα χερια μου. Δηλαδη για 59€ αντικειμενο (70$), ο Κουλης αυτοπροσωπως μου ζητησε 42 ευρω τελωνειο. Τοσα του λειπανε, τοσα εδωσα τελικα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#659995 Σωστός!!!Πολυ καλη η επιλογή μηχανής...Χτυπά τώρα κι ένα πινελακι κι ένα σαπουνάκι να κανεις μόνος αφρό να το γουστάρεις κιόλας!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:

Clinique shave gel.-

15 ευρω? :adminpower:

Σε αλλα νεα, ο Chris ειναι ο Βαξεβανης: :lol:

Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες
Άβαταρ μέλους
By mirage
trident1971 έγραψε:
mirage έγραψε:

Clinique shave gel.-

15 ευρω? :adminpower:

Σε αλλα νεα, ο Chris ειναι ο Βαξεβανης:

Στην περιπτωση μου που ειναι πολυ πυκνα με χοντρες σκληρες τριχες
Τα αξίζει τουλάχιστον για μένα αφού ειναι ο μονος που δε δημιουργούσε ερεθισμούς και κρατα παρα πολυ. Βεβαια εχω να τον χρησιμοποιήσω χρόνια :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#662606 Έχω μια τέτοια μηχανή https://www.skroutz.gr/s/15814155/Phili ... 25-15.html (δεν θυμάμαι τώρα αν είναι το ίδιο μοντέλο) και η μπαταρία δεν αντέχει πλέον καθόλου. Μία φόρτιση είναι για μία φορά ίσως και δύο.
Οπότε θ'αρχίσω να ψάχνω εναλλακτικές, ακόμα και πιο φθηνές μηχανές ακόμα καλύτερα.

Η ΜΟΝΗ χρήση που την θέλω είναι για περιποίηση της συγκεκριμένης περιοχής :innocent: