Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Ναι, τα ξέρω αυτά γιατί το ίδιο υπάρχει και στην αυτοκινητοβιομηχανία που δουλεύω εγώ, γι'αυτό και ρωτάω τον Κωστή αυτό.

Goldmund έγραψε:drdino έγραψε:Ναι, τα ξέρω αυτά γιατί το ίδιο υπάρχει και στην αυτοκινητοβιομηχανία που δουλεύω εγώ, γι'αυτό και ρωτάω τον Κωστή αυτό.
..εντάξει, για να μην τον παίρνουμε από τα μαλλιά, ίσως έχει κάποιο λόγο ιδιαίτερο για να είναι "ήσυχος" μαζί μας. Θα το μάθουμε από κοντά! Είναι ωραίο να συνεβρίσκονται άνθρωποι που ¨γνωρίζουν" αλλά και αγαπάνε έναν χώρο πραγματικά!
kostis20 έγραψε::)
φοβερό σχόλιο!
Goldmund έγραψε:Αλλά είναι άνθρωπος που θα το κρατήσει τουλάχιστον οκτώ έτη οπότε ίσως δεν έχει τόση σημασία
τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία
Billopoulos έγραψε:Goldmund έγραψε:Αλλά είναι άνθρωπος που θα το κρατήσει τουλάχιστον οκτώ έτη οπότε ίσως δεν έχει τόση σημασία
Να του πεις να ειναι προετοιμασμενος παρολα αυτα, οποιο κι αν παρει.τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p3063274

Billopoulos έγραψε:Δεν εχεις τελειως αδικο παντως στις τελευταιες σου προτασεις.
Εδω σε καποια αυτοκινητα τα φτυνουν οι κρεμαγιερες και τα αμορτισερ οταν ειναι φρεσκα φρεσκα.

Goldmund έγραψε:Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι
Anonymous Founder έγραψε:Goldmund έγραψε:Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι
Πού χάνει (για εσάς ρωτώ, εγώ ούτε που θα το κοιτούσα το συγκεκριμένο...);

Goldmund έγραψε:Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]