Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#65161 Ναι, τα ξέρω αυτά γιατί το ίδιο υπάρχει και στην αυτοκινητοβιομηχανία που δουλεύω εγώ, γι'αυτό και ρωτάω τον Κωστή αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
drdino έγραψε:Ναι, τα ξέρω αυτά γιατί το ίδιο υπάρχει και στην αυτοκινητοβιομηχανία που δουλεύω εγώ, γι'αυτό και ρωτάω τον Κωστή αυτό.

..εντάξει, για να μην τον παίρνουμε από τα μαλλιά, ίσως έχει κάποιο λόγο ιδιαίτερο για να είναι "ήσυχος" μαζί μας. Θα το μάθουμε από κοντά! Είναι ωραίο να συνεβρίσκονται άνθρωποι που ¨γνωρίζουν" αλλά και αγαπάνε έναν χώρο πραγματικά!

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Goldmund έγραψε:
drdino έγραψε:Ναι, τα ξέρω αυτά γιατί το ίδιο υπάρχει και στην αυτοκινητοβιομηχανία που δουλεύω εγώ, γι'αυτό και ρωτάω τον Κωστή αυτό.

..εντάξει, για να μην τον παίρνουμε από τα μαλλιά, ίσως έχει κάποιο λόγο ιδιαίτερο για να είναι "ήσυχος" μαζί μας. Θα το μάθουμε από κοντά! Είναι ωραίο να συνεβρίσκονται άνθρωποι που ¨γνωρίζουν" αλλά και αγαπάνε έναν χώρο πραγματικά!

:metalo:

Ετσι.
Να σημειώσω εδω οτι μιλάω μονο για την SLS έτσι?
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kostis20 έγραψε::) :)

...πάνω σε αυτό που έλεγες... με αγάπη σου στέλνω αυτό το απόσπασμα σε αμερικάνικο τεχνικό άρθρο που υποστηρίζει τα κανονικά αυτόματα έναντι των διπλοσύμπλεκτων:

"Doubters should spend time parallel-parking a car equipped with a dual-clutch transmission. On a hill."

χαχαχαχαχαχ :lol: φοβερό σχόλιο!

Πάντως αυτό ακριβώς είναι που εκτιμήσαμε στην εφαρμογή διπλοσύμπλεκτου από την Getrag, η απαλότητα και ομαλότητα σε σχέση με άλλα στην αγορά....
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
Goldmund έγραψε:Αλλά είναι άνθρωπος που θα το κρατήσει τουλάχιστον οκτώ έτη οπότε ίσως δεν έχει τόση σημασία

Να του πεις να ειναι προετοιμασμενος παρολα αυτα, οποιο κι αν παρει.

τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p3063274
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Billopoulos έγραψε:
Goldmund έγραψε:Αλλά είναι άνθρωπος που θα το κρατήσει τουλάχιστον οκτώ έτη οπότε ίσως δεν έχει τόση σημασία

Να του πεις να ειναι προετοιμασμενος παρολα αυτα, οποιο κι αν παρει.

τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p3063274

Αγαπητέ Μπιλίου μιλούσαμε για την τιμή και το αντίκτυπο του συγκεκριμένου μοντέλου στην αξία μεταπώλησης.... Τί να του πω λοιπόν;;; Απλά οικιακά οικονομικά, όταν αγοράζεις κάτι ακριβό και το κρατάς υπέρ του δέοντος διάστημα αποσβαίνεις το επιπλέον κόστος του οπότε δεν έχει σημασία η μεταπώληση τόσο όσο σε μικρά διαστήματα κατοχής υλικών αγαθών....

Όσο για το αντίγραφο "out of context" που έκανες με τα λεγόμενά μου, δεν είναι σωστό. Δεν μου αρέσει να κόβουν μια φράση από τα γραφόμενα ή λεγόμενά μου με αυτόν τον τρόπο, αν έχεις κάτι να πεις, πές το ευθέως.

Και για να το κλείσω οριστικά το θέμα που άγγιξες εμέσως:

ναι, ακόμη πιστεύω ότι τα σημερινά οικονομικά αυτοκίνητα αργοπεθαίνουν μετά τα πρώτα 5-6 χρόνια και σχεδόν παραδίδουν πνεύμα μετά τα οκτώ με ανυπολόγιστης αξίας ζημιές και προβλήματα αν έχει κάνει και πάνω από 250χιλιάδες χιλιόμετρα. Κάτι που να είσαι βέβαιος ότι αναφέρω σε αυτούς που συμβουλεύω.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#65561 Δεν εχεις τελειως αδικο παντως στις τελευταιες σου προτασεις.
Εδω σε καποια αυτοκινητα τα φτυνουν οι κρεμαγιερες και τα αμορτισερ οταν ειναι φρεσκα φρεσκα.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Billopoulos έγραψε:Δεν εχεις τελειως αδικο παντως στις τελευταιες σου προτασεις.
Εδω σε καποια αυτοκινητα τα φτυνουν οι κρεμαγιερες και τα αμορτισερ οταν ειναι φρεσκα φρεσκα.

Γνωρίζω πολύ καλά που και κατά πόσο έχω δίκιο σε αυτά που λέω, δεν χρειάζομαι κανέναν που να μου το καταδυκνείει, αλλά πάλι μασάς λόγια, πάλι εμέσως απαντάς, τί θες να πεις; έχεις κάποιο υπόψη σου;;; εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο στην αγορά πάντως. Μόνο κάποιες περιπτώσεις αυθεντικά κακής χρήσης. Αλλά για πες, σε ποιο αυτοκίνητο γνωρίζεις ότι συνέβει κάτι τέτοιο;;;
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#65599 Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Goldmund έγραψε:Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι

Πού χάνει (για εσάς ρωτώ, εγώ ούτε που θα το κοιτούσα το συγκεκριμένο...); :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Anonymous Founder έγραψε:
Goldmund έγραψε:Πήγαμε εχθές με τον φίλο κα οδηγήσαμε αρκετή ώρα, και οι δύο, το νέο Cupra 280... πατάει με χαρακτηριστική άνεση τα άλλα υποψήφια αυτοκίνητα σε πολλά σημεία... Αλλά είδε και την f/l BMW και γλυκάθηκε οπότε ξαναμπήκε στο παιχνίδι

Πού χάνει (για εσάς ρωτώ, εγώ ούτε που θα το κοιτούσα το συγκεκριμένο...); :s_wink

...καλά κάνεις αγαπητέ και με επαναφέρεις στην συζήτηση. Χάνει σε οικονομία, σχετική ποιότητα υλικών συναρμογής και φινιρίσματος γενικότερου, όπως επίσης και σε απόλυτη αίσθηση γιατί παραμένει κάπως νεκρό αν συγκριθεί με τα καλύτερα μπροσθιοκίνητα σασσί αυτή την στιγμή στην κατηγορία χατσμπακ.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης

Την LCI F20 1-series σε φωτο/video φανταζομαι οτι εννοεις. καθοτι δεν προκειται να ερθει στην χωρα πριν το Μαρτιο...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!

Αν του άρεσε αυτή τότε κάτσε να δει την πραγματική FL BMW και θα τη πάρει με κλειστά μάτια. :lol: