- 02 Αύγ 2020, 09:21
Απντέιτ...

με διαφορες παρατηρησεις/διαπιστωσεις:
- η χρονολογια που διαφημιζονται τα αυτοκινητα στο car δεν εχει σχεση παντα με την πραγματικοτητα. Ο τυπος λεει "6ος 2009" και συμφωνα με VIN το αυτοκινητο παραχθηκε 3ο του 2008. Απλα πηγε και το πηρε απο Γερμανια ελαφρως μεταχειρισμενο (ετσι λεει) και γραφει ποτε το πηρε, υποθετω και η αδεια ετσι θα γραφει. Τρελλή |λογοκρισία| γενικα αυτο.
- Τα facelift (Ελληνικα) που εχω δει, δεν εχουν "καλουδια" τυπου θερμαινομενα καθισματα, σεσουαρ για τα μαλλια κλπ. Μονο τα εισαγωγης εχουν και τα pre-facelift... για να τα προσθεσεις retrofit το κοστος εκτοξευεται εννοειται.
- τα μπεζ καθισματα/εσωτερικο ειναι τα ομορφοτερα στις φωτο, αλλα στην πραγματικοτητα φαινονται καπως "πεθαμενα". Προφανως θεμα γούστου, δεν εχω δει τα γκρίζα ακομα. Τα κοκκινα καθισματα ειναι πολυ ομορφα.
- Η θεση οδηγησης για εμενα θελει μπολικες ρυθμισεις, οι περισσοτεροι οδηγουν ξαπλα και φερνουν το τιμονι κοντα, ενω εγω θελω πλατη ορθια.
- Ορατοτης μηδέν. Μπροστα δυσκολο, πισω πιο δυσκολο, οι ακρες του αυτοκινητου ειναι "κάπου εκει". Ειδικα η μούρη κειται μακραν.
- Το ησυχο μεσα SLK μαλλον δεν εφευρέθηκε ακόμα. Τρικι τρικι απο εδω, τσουκου τσουκου απο εκει. Περιεργως ειδα ενα με 19αρες και εσκουζε λιγοτερο απο αλλα, και δεν ηταν και κουτσουρο.
- Εσωτερικο και πλαστικα σκληρα ειναι για τα πανηγυρια, μπογιες γυρω απο το κουμπι volume στην κονσολα ξεφλουδισμενες, κουμπακια ξεφλουδισμενα κλπ. Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα, αλλα για αυτοκινητο που ξεκιναγε απο 50Κ, το βλεπεις και μαραινεσαι.
- Αν δεν κανεις ελεγχο σε ασφαλιστικη, πίετε εξ αυτου πάντες. Εχω ηδη βρει μερικα με στούκες δυνατες, βρηκα και νοικιαρικο/leasing.
Προχωραμε ακαθεκτοι, εχοντας πίστη.