Chris έγραψε:George_Prix έγραψε:
Με 1.5k με οθονη μεσα θα εισαι κομπλε. Για το pc, προς θεου, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΕΑΚΟ
Δεν είναι όμως καιρός για τέτοια αγορά.
Περιμένουμε καινούριο hardware αυτή την περίοδο.
Με 1.5k με οθονη μεσα θα εισαι κομπλε. Για το pc, προς θεου, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΕΑΚΟ
Chris έγραψε:@nicktg τωρα με δουλευεις που κραζω συνεχεια αυτη τη νοοτροπια ή το εννοεις οντως?

Chris έγραψε:Εντωμεταξυ με ολη αυτη την κουβεντα μου θυμισατε προπερσι στo μαρανελο, στο μουσειο της φεραρι, που ετρεξα στον εξομοιωτη ενα δεκαλεπτο και επαθα πλακα. Υπαρχει καποιος τροπος, σαν ασκηση επι χαρτου, να βρουμε τα specs του και να δουμε ποσο θα κοστιζε να στηθει κατι παρομοιο σπιτι?
Περα απο το τιμονι, τα πεταλια, το μπακετ, που ηταν ολα καταπληκτικα, ειχε και ενα συστημα που εσφιγγε τις ζωνες στο φρεναρισμα για να δωσει την αισθηση των αρνητικων g![]()
![]()
Δε βλεπω λεπτομερειες για το σεταπ στο site:
https://musei.ferrari.com/en/maranello/driving-simulation
@nicktg τωρα με δουλευεις που κραζω συνεχεια αυτη τη νοοτροπια ή το εννοεις οντως?
George_Prix έγραψε:Chris έγραψε:George_Prix έγραψε:
Για οθονη δεν ψαχνω. Στην TV θα παιζω, εφοσον στο σαλονι ειναι ο μονος χωρος που θα χωραει το μπακετ.
Δεν τα εχω ψαξει κιολας, αλλα λιγα μου φαινονται αυτα που λες. Δεν ειμαι απο αυτους που θα κανουν αναβαθμιση καθε λιγο, αλλα οταν παιρνω κατι θελω να ειναι καλο. Να ξερω οτι θα σταθει αξιοπρεπως για τα προσεχη χρονια.
Και τι ειναι top αυτη τη στιγμη? AMD or Intel? NVIDIA or ATI?
Chris έγραψε:George_Prix έγραψε:Chris έγραψε:George_Prix έγραψε:
Για οθονη δεν ψαχνω. Στην TV θα παιζω, εφοσον στο σαλονι ειναι ο μονος χωρος που θα χωραει το μπακετ.
Δεν τα εχω ψαξει κιολας, αλλα λιγα μου φαινονται αυτα που λες. Δεν ειμαι απο αυτους που θα κανουν αναβαθμιση καθε λιγο, αλλα οταν παιρνω κατι θελω να ειναι καλο. Να ξερω οτι θα σταθει αξιοπρεπως για τα προσεχη χρονια.
Και τι ειναι top αυτη τη στιγμη? AMD or Intel? NVIDIA or ATI?
Ωραια, 1.5k χωρις οθονη, θα πεταει.
50 κουτι
100 τροφοδοτικο
150 μητρικη
100 ραμ
100 δισκος
Περισσευουν 1000 για επεξεργαστη & γραφικων. Δεν βαζω συγκεκριμενα προιοντα οπως βλεπεις γιατι μιλησες για αγορα σε βαθος 1-2 χρονων. Οι τιμες των αξιολογων προιοντων εκει καπου θα παιζουν και τοτε, τα μοντελα θα εχουν αλλαξει ομως. Χοντρικα λοιπον 300 για επεξεργαστη και 700 για γραφικων. Τι παραπανω πια να χρειαστει καποιος που δεν υπολογιζει τροχιες για την spacex?
Geo f1 έγραψε:Θα ανεβαινα λιγο στο θεμα καρτας.
Τωρα η φτηνοτερη 2080 εχει καπου 700+.
Chris έγραψε:...γιατι μιλησες για αγορα σε βαθος 1-2 χρονων...
George_Prix έγραψε:Geo f1 έγραψε:Θα ανεβαινα λιγο στο θεμα καρτας.
Τωρα η φτηνοτερη 2080 εχει καπου 700+.
Σταματα σατανα. Θα σε κανω report

το δει στο σαλονι και φρικαρει (τρου στορι
). Αφου μου λες ομως πως θα στολισεις ολοκληρο μπακετ εκει μεσα, σιγα μην ασχοληθει με τον πυργο
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]