Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#651565 Σε μικρομεσαίο πάτωμα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Μόνο Micra/Colt CZC σε σούπερμινι...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#651566 Και σε ακομα πιο μικρό Copen.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:https://www.car.gr/28240447-opel-astra-1-8-cabrio

Opel Astra Cabrio 1.8 με λίγα σχετικά χλμ.

Που να μπλέκεις με τα υπόλοιπα... είσαι και συνηθισμένος με το Χιουνται και θα σου κακοφανει

< >

Να σου πω... Αν επιμένουμε για 4θέσιο CC, νομίζω είναι το καλύτερο... Ούτως ή άλλως με αυτά τα οχήματα μιλάμε για χαλαρές βολτίτσες... οπότε το οδηγικό είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει το ένα και το αυτό... :hmmm:

Δεν ξέρω από αξιοπιστία, ιδίως της οροφής, αλλά γενικά η Opel δεν έχει ιδιαίτερα θέματα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Chris έγραψε:
mirage έγραψε:Δεν τον λυπάσαι και του προτείνεις το έκτρωμα των CC?

Ολα τα cc ασχημα μου φαινονται προσωπικα Οποτε τι μεγκαν, τι αστρα, τι φοκους, αμα το προτιμαει και ειναι λιγοτερο ζημιαρικο...

Εξ'ορισμου, οι αναλογιες δεν μπορει να ειναι ποτε σωστες. Μονο το eos σωζεται λιγο στα ματια μου.

Και το mx5 rc χάλια είναι σε αναλογίες, άλλο αν εμένα προσωπικά μου ψιλοάρεσε και ντρέπομαι για αυτό.

Το Eos κάτι κάνει, αλλά το Astra νομίζω είναι το πιο αρμονικό όλων.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε:
mirage έγραψε:Δεν τον λυπάσαι και του προτείνεις το έκτρωμα των CC?

Ολα τα cc ασχημα μου φαινονται προσωπικα :lol: Οποτε τι μεγκαν, τι αστρα, τι φοκους, αμα το προτιμαει και ειναι λιγοτερο ζημιαρικο...

Εξ'ορισμου, οι αναλογιες δεν μπορει να ειναι ποτε σωστες. Μονο το eos σωζεται λιγο στα ματια μου.

Η απορια καποιου 1-2 σελιδες πριν, απαντηθηκε? Αν υπαρχει γιαπωνεζικο cc? Μαζικης παραγωγης και για ευρωπη, οχι κανα k-car που βγηκε σε 120 κομματια μονο στην αντιπροσωπεια της νταιχατσου στο Κυοτο. Εγω δεν καταφερα να σκεφτω κατι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
georgetz έγραψε:Απο τα ωραιότερα δυομιση χιλιάδες κυβικά :inlove:

:inlove: :inlove:
Οντως, ωραιο πραγμα. Παλαιοπασοκικο, κιμπαρικο. Να πηγαινει ο πολυζωγοπουλος καθε πρωι γραφειο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:
Ολα τα cc ασχημα μου φαινονται προσωπικα :lol: Οποτε τι μεγκαν, τι αστρα, τι φοκους, αμα το προτιμαει και ειναι λιγοτερο ζημιαρικο...

.

+1
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Chris έγραψε:
georgetz έγραψε:Απο τα ωραιότερα δυομιση χιλιάδες κυβικά :inlove:

Οντως, ωραιο πραγμα. Παλαιοπασοκικο, κιμπαρικο. Να πηγαινει ο πολυζωγοπουλος καθε πρωι γραφειο :inlove:

Με μηχανή πήγαινε αυτός , δεν ξέρω που κολλά με το IS :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#651619 Εμένα το μόνο που μου αρέσει είναι το ΜΧ5 και είναι το μόνο που στα δικά μου μάτια, δεν χάνει αισθητικά καθόλου.
Εικόνα
Επιπλέον, παραμένει σχετικά ελαφρύ. Όλα τα άλλα, είναι από λίγο έως πολύ χάλια, ενώ και μόνον στην ιδέα πως ζυγίζουν καμιά 200+ περισσότερο από το αντίστοιχο κλειστό, τα κάνουν απαράδεκτα προς επιλογή.
Σε όλα τα παραπάνω, να προσθέσουμε πως όλες αυτές οι οροφές, αν δεν συντηρούνται ευλαβικά, βγάζουν πάρα πολλά προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
diplomat έγραψε:Κι εγώ θα την πω τη |λογοκρισία| μου, δεν κρατιέμαι. :oops:

https://www.car.gr/29225976-bmw-z4-2-0i-facelift

Εδουάρδος;

Μπόλικα προβλήματα αυτό το μοτέρ. Προσωπικά με αποθάρρυνε. Προς 2.2 ή 2.5 μεριά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#651628 Ο 150άρης ήταν αρκετά αξιόπιστος (για BMW), ο 170άρης έβγαζε πολλά και διάφορα.

ΥΓ: Για Astra που αναφέρθηκαν, είχαν κι αυτά πολλά προβλήματα με την οροφή. Επειδή όμως προβλήματα έχω ακούσει για σχεδόν όλα τα CC, καταλήγω μάλλον ότι είναι θέμα λειτουργίας και συντήρησης περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#651630 Την ημέρα που έδωσα το MX-5, η οροφή έβαλε νερά και έτριξε για πρώτη φορά...:cry:

HiFi, είναι ελαφριά η κλειστή εκδοχή γιατί είναι ήδη οι ενισχύσεις εκεί που πρέπει, εκ σχεδιασμού. Αλλά επιπλέον δεν το λες και οροφή, περισσότερο ένα πλαστικό καπάκι με έναν ωραίο μηχανισμό είναι. Φαίνεται πολύ σε ηχομόνωση ότι δεν είναι σοβαρή κατασκευή.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#651661 Σε 4θέσια ή 2+2 μικρά όλα χάλια μου φαίνονται
Από μεσαία:
To Focus ήταν το χειρότερο CC αισθητικά στην κατηγορία.
Μετά τα γαλλικά Renault και Peugeot.
Μετά το Astra και τέλος το καλύτερο και πιο αρμονικό ,και το μόνο με παρμπριζ που δεν σκεπάζει τον οδηγό, το Eos (που πάντα μου άρεσε αλλά έχετε απορρίψει από παλιά).
Σε πιο μεγάλα CC το Lexus είναι άσχημο από πλάγια-πίσω. Η BMW είναι πολύ καλή αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται πολύ σοβαρό το σχήμα της. Κάτι που ξεχάστηκε νομίζω είναι το Volvo C70 που στην τελευταία γενιά του μια χαρά βλέπεται και μοιάζει χαριτωμένο. Αλλά από κινητήρες...>2000 κυβικά
Εκτός αν δεχτεί με μαλακή οροφή οπότε παίζει το Audi A4 που βγαίνει και τετρακίνητο και η Μercedes CLK καθώς και η πιο παλιά BMW Ε46 που έχει τη χάρη της αλλά σαν ατμοσφαιρική θα υστερεί σε επιδόσεις. Το Saab δεν ξέρω αν μετράει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:Ο 150άρης ήταν αρκετά αξιόπιστος (για BMW), ο 170άρης έβγαζε πολλά και διάφορα.

ΥΓ: Για Astra που αναφέρθηκαν, είχαν κι αυτά πολλά προβλήματα με την οροφή. Επειδή όμως προβλήματα έχω ακούσει για σχεδόν όλα τα CC, καταλήγω μάλλον ότι είναι θέμα λειτουργίας και συντήρησης περισσότερο.

Ο 150αρης έβγαζε θεματάκια, αν ο 170αρης ήταν χειρότερος δεν το γνωρίζω