g8777 έγραψε:Πάει αυτή, όλη στον ουρανό της OCTY, δυστυχώς η ταπετσαρία δεν είχε προδιαγραφές για τόση ζέστη.
η octy δεν βρέχεται είπαμε...
g8777 έγραψε:Πάει αυτή, όλη στον ουρανό της OCTY, δυστυχώς η ταπετσαρία δεν είχε προδιαγραφές για τόση ζέστη.
gianik έγραψε:Να το βάψεις με ελαστομερες από πανω;dimviii έγραψε:με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.
ρε συ τι να κλάσει αυτή η κόλλα;
1 σύριγγα έχω πάρει και έκανε 10 ευρώ , άσε που δεν θα φτάσει , αλλα που θα βρω πάτημα να καλύψω μία μία τις τρυπούλες?..
εγώ έλεγα κανένα υλικό μόνωσης , να το περάσω με ένα μακρύ κοντάρι με ρολό από το κάτω μπαλκόνι ....
gianik έγραψε:dimviii έγραψε:με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.
ρε συ τι να κλάσει αυτή η κόλλα;
1 σύριγγα έχω πάρει και έκανε 10 ευρώ , άσε που δεν θα φτάσει , αλλα που θα βρω πάτημα να καλύψω μία μία τις τρυπούλες?..
εγώ έλεγα κανένα υλικό μόνωσης , να το περάσω με ένα μακρύ κοντάρι με ρολό από το κάτω μπαλκόνι ....
otso έγραψε:υαλουφασμα και εποξικη ρητινη η σκετη εποξικη ρητινη αν ειναι πολυ μικρες οι τρυπες
(όχι βρασμένο..
)gianik έγραψε:
Dimv8 : θα ρωτήσω από Δευτέρα πόσο έχουν τα καινούρια /m2...
sknipper έγραψε:Αυτό μοιάζει σαν πίσσα. Μαυρίλα και σκοτάδι ή έχει παραλλαγές;
Εγώ λέω να αλλάξει τα πάνελ πλήρως, μοιάζει λογικό το κόστος. Και επί τη ευκαιρία να τσεκάρει-αντισκουριάσει τον μεταλλικό σκελετό.
PeterPan έγραψε:Giannik και από εμένα συμβουλή μου είναι να το αλλάξεις.
Το προσέχει κιόλας...

Nosferatu έγραψε:Μονο μαυρο βγαινει και ειναι υγρο, με πινελο η ρολο περνιέται.Αν θυμαμαι καλα μεχρι και υδρορροές μπορεις να μπαλωσεις. Νομιζω οτι κανει αλλα οπτικα δεν ειναι λιγο χαλια οντως
< 9 SE >
markvag έγραψε:PeterPan έγραψε:Giannik και από εμένα συμβουλή μου είναι να το αλλάξεις.
Υπερβολές... Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις σήμερα, ιδίως μετά από τόσα χρόνια που το έχει, αλλά δεν είναι τόσο χάλια αμάξι...Το προσέχει κιόλας...
![]()
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]