Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Πάει αυτή, όλη στον ουρανό της OCTY, δυστυχώς η ταπετσαρία δεν είχε προδιαγραφές για τόση ζέστη.

η octy δεν βρέχεται είπαμε... :iconcool: ούτε καν την βλέπει ο ήλιος , τα φανάρια της ειναι σαν εργοστασιακά... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:
dimviii έγραψε:με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.

ρε συ τι να κλάσει αυτή η κόλλα;
1 σύριγγα έχω πάρει και έκανε 10 ευρώ , άσε που δεν θα φτάσει , αλλα που θα βρω πάτημα να καλύψω μία μία τις τρυπούλες?..
εγώ έλεγα κανένα υλικό μόνωσης , να το περάσω με ένα μακρύ κοντάρι με ρολό από το κάτω μπαλκόνι .... :hmmm:
Να το βάψεις με ελαστομερες από πανω;
Δεν ξέρω αν θα πιάσει και θα χάσεις το όποιο φως περνάει

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:
dimviii έγραψε:με τη bison κολλα που ειπες οτι εχεις.

ρε συ τι να κλάσει αυτή η κόλλα;
1 σύριγγα έχω πάρει και έκανε 10 ευρώ , άσε που δεν θα φτάσει , αλλα που θα βρω πάτημα να καλύψω μία μία τις τρυπούλες?..
εγώ έλεγα κανένα υλικό μόνωσης , να το περάσω με ένα μακρύ κοντάρι με ρολό από το κάτω μπαλκόνι .... :hmmm:

δεν φαινεται στη φωτο οτι ειναι τοσες πολλες οι τρυπες.Εαν εχει γινει σουρωτηρι,δεν το αλλαζεις ρε Γιαννη,δεν πρεπει να ειναι τοσο μεγαλο το κοστος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
otso έγραψε:υαλουφασμα και εποξικη ρητινη η σκετη εποξικη ρητινη αν ειναι πολυ μικρες οι τρυπες

οι τρύπες ειναι μεγέθους όσο ένα μικρό ρεβύθι ... :hmmm: (όχι βρασμένο.. :lol: )

Dimv8 : θα ρωτήσω από Δευτέρα πόσο έχουν τα καινούρια /m2...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:

Dimv8 : θα ρωτήσω από Δευτέρα πόσο έχουν τα καινούρια /m2...

δεν αξιζει να ασχοληθεις με μπαλωματα,ειδικα εαν ειναι αρκετων ετων,οπου θα εχει γινει χωμα το υλικο, και θα τρυπαει καθε λιγο και λιγακι.Αλλαξε το να ησυχασεις για πολλα χρονια.
υπαρχει σε διαφορα παχη.

https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ul ... ika-panel/
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#644356 Στην Αγγλια εχει ενα υλικο που περνας την οροφη αν εχει τρυπες, ειναι ελαστικο και ανθεκτικο, μπορεις να το περασεις ακομα και εν μεσω βροχης.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bitumin ... erproofing

< 9 SE >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#644376 Αυτό μοιάζει σαν πίσσα. Μαυρίλα και σκοτάδι ή έχει παραλλαγές;
Εγώ λέω να αλλάξει τα πάνελ πλήρως, μοιάζει λογικό το κόστος. Και επί τη ευκαιρία να τσεκάρει-αντισκουριάσει τον μεταλλικό σκελετό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Αυτό μοιάζει σαν πίσσα. Μαυρίλα και σκοτάδι ή έχει παραλλαγές;
Εγώ λέω να αλλάξει τα πάνελ πλήρως, μοιάζει λογικό το κόστος. Και επί τη ευκαιρία να τσεκάρει-αντισκουριάσει τον μεταλλικό σκελετό.

μαλλον ειναι αυτο που λεμε εμεις εδω ασφαλτοπανο. Δεν ειναι καταλληλο για τη χρηση που θελει ο Γιαννης.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#644387 Μονο μαυρο βγαινει και ειναι υγρο, με πινελο η ρολο περνιέται.Αν θυμαμαι καλα μεχρι και υδρορροές μπορεις να μπαλωσεις. Νομιζω οτι κανει αλλα οπτικα δεν ειναι λιγο χαλια οντως

< 9 SE >
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:Giannik και από εμένα συμβουλή μου είναι να το αλλάξεις. :thumbsup:

Υπερβολές... Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις σήμερα, ιδίως μετά από τόσα χρόνια που το έχει, αλλά δεν είναι τόσο χάλια αμάξι... :hmmm: Το προσέχει κιόλας... :hmmm:

:innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nosferatu έγραψε:Μονο μαυρο βγαινει και ειναι υγρο, με πινελο η ρολο περνιέται.Αν θυμαμαι καλα μεχρι και υδρορροές μπορεις να μπαλωσεις. Νομιζω οτι κανει αλλα οπτικα δεν ειναι λιγο χαλια οντως

< 9 SE >

σε υγρο το λενε πισσα βενζινης(υπαρχει και σε νερου).Πολυ παλιας τεχνολογιας υλικο,και πολυ δυσκολο να το βγαλεις εαν χρειαστει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
PeterPan έγραψε:Giannik και από εμένα συμβουλή μου είναι να το αλλάξεις. :thumbsup:

Υπερβολές... Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις σήμερα, ιδίως μετά από τόσα χρόνια που το έχει, αλλά δεν είναι τόσο χάλια αμάξι... :hmmm: Το προσέχει κιόλας... :hmmm:

:innocent:

:lol: :lol:
Συνάμα πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο η παθητική ασφάλεια του .....

... γκαράζ :lol: