Αμερικανοί αγόρασαν 2.400.000 όπλα σε ένα μήνα και «ταμπουρώνονται» στα σπίτια τους
...
Πολλοί από αυτούς αγόραζαν όπλο για πρώτη φορά στην ζωή τους ενώ την εβδομάδα 16-23 Μαρτίου οι ουρές έξω από οπλοπωλεία στην πολιτεία της Καλιφόρνια προσομοίαζαν σε μεγάλο βαθμό αυτές στα σούπερ μάρκετ.
https://www.protothema.gr/world/article ... itia-tous/
drdino έγραψε:Αυτό που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν αφήνουν ακόμα τα λουριά.Dimsabas έγραψε:Θα φάνε τα μούτρα τους.Τι διαφορετικό προτείνεις;
Δλδ αυτοι με που εκλεισαν με κρατικη εντολη στις 15 Μαρτη θα παρουν 800χ2 ,αυτοι που δεν μπορουσαν να δηλωθουν γιατι δεν ειχε μπει ο καδ τους σε αναστολη, αλλα καθοντουσαν και αυτοι απο τις 15 Μαρτη,θα παρουν 800.
Οι τελευταιοι δεν θα πληρωθουν απο κανεναν απο τις 15 Μαρτη μεχρι 1 Απριλιου.
δεν υπαρχουν λεφτοδενδρα λενε καποιοι.
βοθροκαναλα πηραν 35 μυρια δωρακι το τελος λειτουργιας που ειχαν στο τελος του ετους+12 διαφημισεις,κανα 30αρι αν θυμαμαι καλα ιδιωτικες κλινικες για να κανουν τεστ και να τα στελνουν στο παστερ.
Σουμα 77 μυρια.
400 ευρω ο μηνας/2 = 200 ευρω το 15θημερο.
77.000.000/200= 385.000 πολιτες θα μπορουσαν να παρουν το κλεμενο 200αρι.
οπως βλεπετε η πρωτη προτεραιοτητα ηταν οι καναλαρχες,και αυτοι που εχουν τις ιδιωτικες κλινικες(πτωχοι που επρεπε στην 4η μερα της κρισης του ιου να βοηθηθουν)
Για να μην εχετε καμια απορια για το τι θα συμβει την επομενη μερα.
οπως καταλαβαινετε η καθυστερηση με το να μπαινουν οι καδ σταδιακα,δεν ηταν γιατι δεν προλαβαιναν.
Τα 800 ευρώ καλύπτουν διάστημα 45 ημερών δηλαδή αν ο εργαζόμενος τέθηκε σε καθεστώς αναστολής την 1η Απριλίου ,καλύπτεται μέχρι τις 15 Μαΐου. Στελέχη της κυβέρνησης άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο η επιδότηση των 800 ευρώ να επαναληφθεί για ένα ακόμη 45ήμερο, καθώς συνεχίζεται η επέλαση του απειλητικού ιού.
https://www.protothema.gr/economy/artic ... o-epidoma/
Σύγκριση τελικού αποτελέσματος μεταξύ covid-19 και πνευμονίας απαξ κι ο ασθενής μπει σε critical care:

Σύγκριση τελικού αποτελέσματος μεταξύ βασικής αναπνευστικής υποστήριξης και περισσότερο επεμβατικής:

Πηγη: ICNARC
Dimsabas έγραψε:drdino έγραψε:Αυτό που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν αφήνουν ακόμα τα λουριά.Dimsabas έγραψε:Θα φάνε τα μούτρα τους.Τι διαφορετικό προτείνεις;
Μέχρι πότε;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
τα σποτάκια των 11 εκ λένε μένουμε μέσα, όχι μένουμε όρθιοι.
Ό,τι πληρώσεις παίρνεις.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα σποτάκια, μην ανησυχείς, στα οποία ο Σπύρος αντί να πλένει τα χέρια του θα κάνει τις προσθαφαιρέσεις που κάνεις εσύ τώρα. 2 δις εγκρίθηκαν, τι στο διάλο, δεν θα φτάσουν για διαφημίσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και το δεύτερο κύμα;

https://www.protothema.gr/politics/arti ... hupourgos/
Τι πηγε να κανει μεσα στο στομα του Λυκου??
Lalfamaz έγραψε:@Dimviii
τα σποτάκια των 11 εκ λένε μένουμε μέσα, όχι μένουμε όρθιοι.
Geo f1 έγραψε:
Τι πηγε να κανει μεσα στο στομα του Λυκου??
να παραδωσει τις μασκες που πηρε η Δεη,το ιδρυμα Ωναση,ο Λατσης,ο Προκοπιου,και αυτες που μας δωρισαν οι Κινεζοι.
dimviii έγραψε:απ οτι εχω διαβασει αυτες τις μερες σε διαφορα αρθρα,εχω καταλαβει οτι η ανοσια αγελης δεν ειναι κατι που μπορεις να το αποφυγεις.Θα γινει θες δεν θες,οτι μετρα και να παρεις.
Το θεμα ολο,ειναι στη προσπαθεια αυτο να συμβει με αργο ρυθμο.Και η Ν.Κορεα δλδ και η Ταιβαν δεν μπορουν να την αποφυγουν, μεγαλο μερος του πληθυσμου θα νοσησει,απλα αυτο πρεπει να γινει οσο το δυνατον αργοτερα και σταδιακα,για να μην μπουκωσει το συστημα με τις μεθ.
Ακριβώς.
Μία σημείωση μόνο: Η ανοσία αγέλης είναι κάτι καλό, μιας και δεν αφήνει την επιδημία να εξαπλωθεί ούτε τόσο πολύ, ούτε τόσο γρήγορα.
Μία ακόμα σημείωση (γιατί μπορώ!
): Δεν γνωρίζουμε αν αυτό δουλεύει για τον συγκεκριμένο ιό. Δεν γνωρίζουμε τι ανοσία αποκτάς (αν αποκτάς) και πόσο κρατάει. Απλά κάνουμε βάσιμες υποθέσεις με βάση το τι ισχύει σε παρόμοιους ιούς. Είναι σαν να λέμε πως τα θηλαστικά δεν γεννούν αυγά, οπότε όλα τα ζώα που γεννούν αυγά δεν θηλάζουν... μέχρι που...
otso έγραψε:εγω πηρα λιγο τα πανω μου με αφορμη το τελευταιο αρθρο του τεκι χθες
βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερουσες τις τοποθετησεις εκει μεσα
https://www.techiechan.com
otso, είσαι το τελευταίο μου λιμάνι, η τελευταία σανίδα σωτηρίας, η τελευταία μου ελπίδα!
Αν αρχίσεις να αριστερίζεις κι εσύ, θα πάω να γραφτώ στον Τζήμερο ξανά!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

dimviii έγραψε:Geo f1 έγραψε:
Τι πηγε να κανει μεσα στο στομα του Λυκου??
να παραδωσει τις μασκες που πηρε η Δεη,το ιδρυμα Ωναση,ο Λατσης,ο Προκοπιου,και αυτες που μας δωρισαν οι Κινεζοι.
πρέπει να ενταθεί η αγιογραφία του και μερικα καθυστερημενα να τον δουν και να πουν : φτου σου καμαρι μου
dimviii έγραψε:και αλλο μεσο που λεει οτι οσοι καθονται απο 15 Μαρτη αλλα δεν ειχαν μπει οι καδ,απλα ατυχησαν.
Δλδ αυτοι με που εκλεισαν με κρατικη εντολη στις 15 Μαρτη θα παρουν 800χ2 ,αυτοι που δεν μπορουσαν να δηλωθουν γιατι δεν ειχε μπει ο καδ τους σε αναστολη, αλλα καθοντουσαν και αυτοι απο τις 15 Μαρτη,θα παρουν 800.
Οι τελευταιοι δεν θα πληρωθουν απο κανεναν απο τις 15 Μαρτη μεχρι 1 Απριλιου.
Αν μπήκες σε αναστολή με πρωτοβουλία του εργοδότη και δεν είναι στις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους με εντολή Δημόσιας Αρχής και είναι στους πληττόμενους, δεν δικαιούσαι κάτι μέχρι τη στιγμή που έγινε η αίτηση για την αναστολή της θέσης σου.
Παίρνεις 800€ που μετράνε για 45 μέρες, από την ημ/νια αναστολής του εργαζομένου (που φαίνεται στην αντίστοιχη αίτηση στο ΕΡΓΑΝΗ)
Αν δώσουν επιπλέον 800€, θα δώσουν πάλι σε όσους εργαζομένους συνεχίσουν σε αναστολή για άλλες 45 μέρες. Οι λοιποί θα πληρωθούν απο τον εργοδότη τους...
Το πρόβλημα που είναι?
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:Το πρόβλημα που είναι?

