- 17 Ιαν 2015, 12:38
#63536
Απ τα γραφόμενα όλων μας, διαπιστώνω ότι -και πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν άλλωστε- περιστρέφονται γύρω απο το χρήμα, την καλοπέραση, τη λύτρωση απο χρέη.
Οποιος οικονομικά "στεκόταν" και δεν είναι πολιτικά πορωμένος ή
υποχρεωμένος 
, στα @@ του.
Κατέβηκε "κατηγορία" σε ποιότητα ζωής, αλλά ... την παλεύει ικανοποιητικά ακόμα, οπότε μπορεί να ψηφίσει και για φραμπαλά, το ίδιο του κάνει.
Οι "στριμωγμένοι", μπορούν να ελπίζουν στο καινούριο. ΟΚ !
Αν διαλυθούν λοιπόν όλα, να δούμε με τι ελικόπτερο θα φύγουν οι καινούριοι.
Γιατί, ακόμα και οι "τελειωμένοι", νομίζουν σήμερα ότι είναι. Δεν έχουν δεί τα χειρότερα ούτε αυτοί.
Οταν δεν έφτασες στους σκουπιδοντενεκέδες για .....

, κάτι είναι κι αυτό.
Δεν ξέρω όμως αν θα συνεχιστεί η "καλοπέρασή" τους, ναι, ναι, αυτή που νομίζουν ως σημερινή κατάντια ......

Δική μου"προφητεία", ανάμεσα στις τόσες που γράφονται στο τοπικό: Ελάχιστα θα αλλάξουν στη χώρα και με ΣΥΡΙΖΑ.
Με ΣΥΡΙΖΑ, με ευρώ, χωρίς χρεοκοπία, τα επόμενα 10 χρόνια (ελπίζω) πως σταδιακά θα βελτιωθούν, αλλά θα παραμείνουν δύσκολα. Κάντε κουμάντο όσο μπορείτε, και ... υπομονή !