- 19 Μαρ 2020, 11:20
Γενικα ο Κουλης εκανε καλη δουλιτσα μεχρι τωρα (μη αναμενομενο για μενα

). Τα μονα 2 μελανα σημεια κατα την αποψη μου ειναι τα εξης:
1) Η αδυναμια να επιβληθουν στην εκκλησια απο την πρωτη στιγμη. Με δεδομενη τη στενη επαφη των ανθρωπων εκει περα και την ηλικιακη ομαδα που κυριως πηγαινει στις εκκλησιες (ηλικιωμενοι), μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑ.
2) Οπως ειπανε πολλοι εδω μεσα, υπαρχει προβλημα με τα τεστς, συνεπως πολυ λανθασμενη στατιστικη αναλυση του προβληματος. Και ειλικρινα δε θα με πειραζε να βγουνε και να πουνε "δεν ημασταν οσο ετοιμοι θα επρεπε για τοσα τεστς". Εδω αλλες σοβαρες χωρες δεν ηταν ετοιμες, η Ελλαδιτσα θα ηταν? Αλλα βλεπω μια απαραδεκτη ταση απαξιωσης του τεστ, σταση που προσωπικα θεωρω ΑΝΕΥΘΥΝΗ.
Το ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι επιτελους οι Ελληνες δειξαμε σοβαροτητα. Αμπαρωθηκαμε στα σπιτια και καταλαβαμε οτι για να βγαλουμε τα γουστα που εχουμε συνηθισει να βγαζουμε, πρωτα πρεπει να παραμεινουμε ζωντανοι. Οπως λενε και στους αγωνες, "To finish first, you must first finish".
Για το τελος αφησα μια προσωπικη παρατηρηση που μου αρεσε πολυ. Γενικα ειμαι του βουνου. Τελευταια εχω δει να γινεται πολυ νταβαντουρι στα βουνα, γιατι ειναι το μονο που εμεινε στους ανθρωπους να χαρουνε με σχετικη ασφαλεια. Εκτος απο καμποσα ζευγαρια που περπατουσαν ειδα επισης και οικογενειες να περπατανε και να χαιρονται τη φυση. Φυσικα παντα βλεπεις κοσμο στο βουνο, αλλα ειμαι σιγουρος για την αυξηση. Βεβαια ακομα κι εκει υπαρχει μελανο σημειο! Στα σημεια του βουνου με ωραια θεα και προσβαση με αυτοκινητο ειδα μαζεμενες παρεες να καθονται και να πινουν καφεδες, μπυρες και φανταζομαι διαφορα αλλα πραγματα!!! Ενω αρχικα χαρηκα βλεποντας τη νεολαια στο βουνο, η εικονα συγκεντρωσης σα να ειμαι σε πλατεια/καφετερια με αγριεψε τη συγκεκριμενη περιοδο... Απο την αλλη μερια νεοι ειναι, πως να τους κλεισεις στα σπιτια?