Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#634342 Ολική καραντίνα θα γίνει λογικά πριν το Πάσχα για να προλάβουμε τυχόν μαζική εξόρμηση προς τα χωριά.

Πάντως, τα μέτρα ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ από τον κόσμο. Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν, ομως η αντίληψη μου ειναι ότι γενικα έχει επιδειχτεί αξιοσημείωτη πειθαρχία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#634345 Διπλωμάτη κοίτα δω τι ωραία που στο κάνει ταληράκια ο ρόιτερζ

https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN2142MW

False claim: Gargling with warm water and salt or vinegar will kill the coronavirus

Το ξυδάκη δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ στον ιό. :rtfm: :rtfm: :rtfm:
#τσίφτη

Επίσης στον παρακάτω λύγκα, όλες οι χώρες που έκλεισαν σύνορα.
Δείτε πόσες αμπάρωσαν πιο νωρίς από Κικίλια + Κούλη.

https://www.nytimes.com/article/coronav ... tions.html
Η Κένυα έκλεινε σύνορα και εμείς εδώ γκουγκλάραμε να δούμε τι σημαίνει το κοκούνιν του Κούλη.
Εικόνες και κατάσταση ντροπής.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#634347 Ο Τσιοδρας (Τσιπρας πήγε να βάλει το Τ9 :shifty: ) ανακοινώνει τα σοβαρά όπως έχει πει ο ίδιος και λέει ταυτόχρονα ότι μιλάμε για 2000-3000 περιπτώσεις, στην Ελλάδα, και οτι αν μολυνθεί ένας πιθανότατα έχουν μολυνθεί άλλοι 10 κλπα.

Ολα τα λεφτά να προλάβουμε τη διάδοση και να βρούμε πιθανά αντιμετρα (ενισχυμένο αντισηπτικό είπε ο Μοσιαλος και θεραπεία με χλωρίκινη, για μαλαρια δηλαδή, δοκιμάζεται ήδη)
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:
elteo έγραψε:Ωχχχχ πάτησες ευαίσθητες χορδές τώρα.

Το 80% ξαφνικά έγινε 20-25% :lol:

Γιατί;;; :hmmm: :roll:

cabala10 έγραψε:
kostis20 έγραψε:[/b]Αγγλία από συναδέλφους μαθαίνω τα χειρότερα .Δεν παίρνουν κανένα μέτρο ουσιαστικά...

< A3003 >

ολη η ευρωπη αυτο εκανε γιατι δεν τυπωνει χρημα και δεν παιζει να τυπωσει κανεις χρημα..

ζωα ολοι τους

Να δεις σε λίγες μέρες που θα πάρουν μπροστά όλοι οι printer του κόσμου και θα τυπώνουν αβέρτα...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#634352 Λυπάμαι που και σε αυτό το θέμα κοιτάμε πρώτα πολιτικά και μετά όλα τα άλλα...
Εγώ κατηγορήθηκα ότι ο αντίλογος που κάνω είναι επειδή αυτά που γράφονται δεν είναι σύμφωνα με τη "κυβερνητική γραμμή" κι εγώ ακολουθώ τη "κυβερνητική γραμμή"...

Σε αυτό το κλίμα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συμμετέχω στη συζήτηση...

< 9 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:
Scotch έγραψε:

Το 80% ξαφνικά έγινε 20-25%

Αν υποθέσουμε ότι το forum μας είναι μικρογραφία της κοινωνίας, το γεγονός ότι είναι άνθρωπος της εκκλησίας ρίχνει αυτομάτως τη δημοτικότητά του στα τάρταρα

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
markvag έγραψε:
Scotch έγραψε:

Το 80% ξαφνικά έγινε 20-25% :lol:

Γιατί ο άνθρωπος είναι Ολυμπιακόc και θα cέβεcτε.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#634357 Τη δημοτικότητα θα την έριχνε αν έλεγε αντιεπιστημονικές |λογοκρισία|. Το γεγονός ότι, καίτοι βαθια θρησκευόμενος, έλεγε διαρκώς ότι πρέπει να κλείσουν, μάλλον τους "φωτισμένους" ιεράρχες έπρεπε να προβληματίσει.

Αν ο Τσιόδρας ψέλνει για να ηρεμεί την ψυχούλα του, δε νομίζω ότι ενοχλεί οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Hellenic tifosi έγραψε:Αν ο Τσιόδρας ψέλνει για να ηρεμεί την ψυχούλα του, δε νομίζω ότι ενοχλεί οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο.

Τα αυτονόητα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#634360 Γενικα ο Κουλης εκανε καλη δουλιτσα μεχρι τωρα (μη αναμενομενο για μενα :s_tongue). Τα μονα 2 μελανα σημεια κατα την αποψη μου ειναι τα εξης:
1) Η αδυναμια να επιβληθουν στην εκκλησια απο την πρωτη στιγμη. Με δεδομενη τη στενη επαφη των ανθρωπων εκει περα και την ηλικιακη ομαδα που κυριως πηγαινει στις εκκλησιες (ηλικιωμενοι), μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑ.
2) Οπως ειπανε πολλοι εδω μεσα, υπαρχει προβλημα με τα τεστς, συνεπως πολυ λανθασμενη στατιστικη αναλυση του προβληματος. Και ειλικρινα δε θα με πειραζε να βγουνε και να πουνε "δεν ημασταν οσο ετοιμοι θα επρεπε για τοσα τεστς". Εδω αλλες σοβαρες χωρες δεν ηταν ετοιμες, η Ελλαδιτσα θα ηταν? Αλλα βλεπω μια απαραδεκτη ταση απαξιωσης του τεστ, σταση που προσωπικα θεωρω ΑΝΕΥΘΥΝΗ.

Το ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι επιτελους οι Ελληνες δειξαμε σοβαροτητα. Αμπαρωθηκαμε στα σπιτια και καταλαβαμε οτι για να βγαλουμε τα γουστα που εχουμε συνηθισει να βγαζουμε, πρωτα πρεπει να παραμεινουμε ζωντανοι. Οπως λενε και στους αγωνες, "To finish first, you must first finish".

Για το τελος αφησα μια προσωπικη παρατηρηση που μου αρεσε πολυ. Γενικα ειμαι του βουνου. Τελευταια εχω δει να γινεται πολυ νταβαντουρι στα βουνα, γιατι ειναι το μονο που εμεινε στους ανθρωπους να χαρουνε με σχετικη ασφαλεια. Εκτος απο καμποσα ζευγαρια που περπατουσαν ειδα επισης και οικογενειες να περπατανε και να χαιρονται τη φυση. Φυσικα παντα βλεπεις κοσμο στο βουνο, αλλα ειμαι σιγουρος για την αυξηση. Βεβαια ακομα κι εκει υπαρχει μελανο σημειο! Στα σημεια του βουνου με ωραια θεα και προσβαση με αυτοκινητο ειδα μαζεμενες παρεες να καθονται και να πινουν καφεδες, μπυρες και φανταζομαι διαφορα αλλα πραγματα!!! Ενω αρχικα χαρηκα βλεποντας τη νεολαια στο βουνο, η εικονα συγκεντρωσης σα να ειμαι σε πλατεια/καφετερια με αγριεψε τη συγκεκριμενη περιοδο... Απο την αλλη μερια νεοι ειναι, πως να τους κλεισεις στα σπιτια? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By 224v
#634362 Τα 750 δις της ευρωπαϊκής Τράπεζας δεν βλέπω να αναφέρετε
Εμείς θα πάρουμε 15, και έχουμε το μαξιλάρι των 30.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
diplomat έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Αν ο Τσιόδρας ψέλνει για να ηρεμεί την ψυχούλα του, δε νομίζω ότι ενοχλεί οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο.

Τα αυτονόητα. :iconcool:

Ειστε καινουριοι στο φορουμ παιδια? Καλως ηλθατε!! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By skous
George_Prix έγραψε: Απο την αλλη μερια νεοι ειναι, πως να τους κλεισεις στα σπιτια? :s_dunno

Με ΤΣΟ & ΛΟ.
Νέοι είναι, θα αντέξουν...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#634374 https://edition.cnn.com/travel/article/ ... index.html

Στο Κάπε Βέρντε έχουν απαγορεύσει όλες τις πτήσεις εκτός από κατοίκους που επιστρέφουν.
Κι εμείς εδώ έχουμε Κούλη + Κικίλια που ξύναν παπάρι και Τσιόδρα που ψέλνει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:Τα 750 δις της ευρωπαϊκής Τράπεζας δεν βλέπω να αναφέρετε
Εμείς θα πάρουμε 15, και έχουμε το μαξιλάρι των 30.

< Note >

Κληρονομιά από την καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης το μαξιλαράκι. Να τα λέμε αυτά 224β, μην το ξεχνάμε.