τι θα γίνει εάν πάθει βλάβη;
το μηχανάκι αναφέρει κάπου επάνω του σε ποιον ανήκει; σε περίπτωση ατυχήματος δηλαδή, κουκουρούκου και άντε γεια ε;
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
JBT έγραψε:με φαίνεται απίστευτο ότι (ακόμα) επιτρέπεται να πετάνε αυτά πάνω από κόσμοΑκόμα διαβάζω τα do and don't. Χωρίς δίπλωμα επιτρέπεται σε ακτίνα που το βλέπεις με το μάτι. Για το τι γίνεται εάν πέσει σε κάνα κεφάλι δεν ξέρω. Πάντως τα drone είναι registered. Με το που κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου κάνεις εγγραφή δλδ ανοίγεις λογαριασμό Kai νομίζω αυτόματα στο πρώτο pairing γίνεται και το register
τι θα γίνει εάν πάθει βλάβη;
το μηχανάκι αναφέρει κάπου επάνω του σε ποιον ανήκει; σε περίπτωση ατυχήματος δηλαδή, κουκουρούκου και άντε γεια ε;
pro έγραψε:Πεταω ενα phantom pro, της δουλειάς. Μετά από update του firmware είναι αδύνατον να απογειωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές. Για παράδειγμα, κέντρο Λάρισας, λόγω στρατιωτικού αεροδρομίου (ο αεροδιάδρομος είναι ακριβώς στην ευθεία, τρομερός σχεδιασμός). Λογικότατο από τη μία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να το σηκώσω στα 5 μέτρα όταν υπάρχουν οικοδομές 20 μέτρων. Θα μπορούσε να μπει περιοριστής ύψους.H dji είναι γνωστή για τους αυστηρούς περιορισμούς της
axel12p έγραψε:Η αλήθεια είναι πως και εμένα δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να πετάς το drone πάνω από κόσμο, πόσο περισσότερο όταν είσαι στην φάση που το μαθαίνεις.Προλαβαίνεις ρίξε μια παραγγελία
Μπορεί να είναι πολύ ελαφρύ, αλλά και πάλι μιλάμε για βάρος που αντιστοιχεί σε 2 κινητά. Τι θα γίνει αν σκάσει στο κεφάλι του άλλου από τα 50-100 μέτρα που πετάει; Ή αν πέσει πάνω σε κάποιο αυτοκίνητο;
Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να το πετούσες πάνω από την θάλασσα, εκτός και αν σου φαίνεται χειρότερο να σου πέσει στην θάλασσα από το να πέσει πάνω σε κανένα κεφάλι!![]()
Νομίζω πάντως, πως τώρα με την καραντίνα είναι η καλύτερη φάση για να χαρείτε τα drones! Μακάρι να είχα πάρει και εγώ το mini...
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]