Αν πας για να περασεις πιο ανθρώπινα την απομόνωση, είναι μια προφανης και λογική επιλογή.
Αν πας για να περασεις πιο ανθρώπινα την απομόνωση, είναι μια προφανης και λογική επιλογή.
Hellenic tifosi έγραψε:Αν πας στο χωριό για να σουλατσαρεις στα καφενεία, είναι βλακεία.Τα καφενεία είναι κλειστά είπαμε

Νίκος Παππάς έγραψε:MIXOStsi έγραψε:ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι dino μου...Αν ασθενήσουν το 1/10 της χώρας, ένα εκατομμύριο άνθρωποι δηλαδή και οι 100.000 είναι βαρειά και πεθάνουν 5.000 από αυτούς, ΕΊΝΑΙ ζήτημα ζωής και θανάτου.
πολλά πράγματα είναι και ο covid19 είναι για κάποιους πολύ σοβαρός κίνδυνος...
ΑΛΛΑ δεν είναι κάτι που να σηκώνει τέτοιες εκφράσεις, που σκοπό και αποτέλεσμα έχουν μόνο τη τρομολαγνεία...
α οκ, απάντησε και ο HF στο γνωστο υφάκι, βούλωνε or else admin...![]()
που βασίζεις τις δηλώσεις σου όμως?
σορρυ που χαλάω την ατμόσφαιρα παιδιά! δεν θα επαναληφθεί...
Όχι για εσένα και εμένα αλλά για αυτούς τους 5.000 όπως και τους δικούς τους ανθρώπους.
(Τα νούμερα είναι από την κεφάλα μου)
Οπότε ναι μεν δεν χρειάζεται πανικός αλλά ούτε εφησυχασμός γιατί δεν μας αφορά αφού δεν ανήκουμε σε ευπαθείς ομάδες. Έχουμε γονείς, παππούδες, φίλους, γνωστούς.
Από το Mi A1.

Corto Maltese έγραψε:Γιατί είναι κακή η μετακόμιση σε χωριό για την καραντίνα; :hmmm:
Είπα να διαβάσω το τοπικό για να δω τι τρέχει που δεν έχω δει τίποτα λόγω δουλειάς και με έπιασε ψυχοπλάκωμα. Έλεος δεν έχετε βαρεθεί να κουνάτε παντού το δάχτυλο; Φτάνει το ζόρι μας, δε χρειάζονται και υπερβολές.
Και κάτι τελευταίο. Μας κυβερνάει ένα ανήθικο κόμμα που ανέβηκε θρέφοντας το φασισμό, την αμνησία και βουτηγμένο στο ψέμμα. Έκανε άοκνες προσπάθειες μέχρι και πριν 2 μήνες να διαλύσει κάθε έννοια δημόσιας υγείας. Για αυτά είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι και αυτοί και οι διάφοροι εδώ μέσα που τους στηρίζουν και στήριζαν, αλλά τώρα θυμήθηκαν την ατομική ευθύνη και βαράνε παλαμάκια στα μπαλκόνια.
Αλλά μέσα στην ανηθικότητά τους, χειρίζονται την κρίση πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Και για την Εκκλησία; Δε φταίει ο Κούλης. Ο παπάρας ο Τσίπρας φταίει που είχε την ιστορική ευκαιρία να μας απαλλάξει από το παπαδαριό και αυτός έκανε την κότα.

Νίκο αφού δεν έχουμε team radio όλα τα υπόλοιπα πο[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]