Cosmonaut21 έγραψε:135k τελική τελική.
Ηλιο βλεπει καθολου? Πως είναι η γειτονια;
Cosmonaut21 έγραψε:135k τελική τελική.
red_monster έγραψε:trident1971 έγραψε:red_monster έγραψε:μωσαϊκά με κλίσεις έχουν, όχι σκέτο σκυρόδεμα... αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά σε μερικά σημεία (γιατί αν είναι ασυντήρητες έχουν χάσει μεγάλο κομμάτι της μόνωσης, υπάρχουν υπολείμματα )
Σε πιο πίσω σελίδες ο σκοτς είχε ανάλογο πρόβλημα ...
Πιστεψε με, ειναι ΣΚΕΤΟ το μπετον, δ σου λενε μαλακιες οι ανθρωποι. Και εδω που μενω τωρα και οι γειτονες και σε φιλη μου και δεξια αριστερα.
Οι πιο "ψαγμενοι" φτιαχνανε μωσαικο, απο αυτο που εβαζες μεγαλα κομματια μαρμαρο μεα και δεν το πολυετριβες.
. Εμεις φτιαξαμε καποια στιγμη ενα κατασκευασμα με αριανι και ψιλο χαλικακι... εχει πιασει βρυα τωρα
Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση που θεωρείτε την μόνωση εξεζητημένη τεχνική λύση... Οι Αθηναίοι μονώνανε τα πλοία τον Χρυσό αιώνα, λες να φτιάχνεται οικία χωρίς καμία απολύτως προστασία ?
Dimitris_P έγραψε:(Θέλω να) πιστεύω ότι ο red είναι επαγγελματίας και σχετικός στο αντικείμενο οπότε γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω και οποιαδήποτε αμφισβήτηση ακούγεται αν μη τι άλλο αστεία.
Και να μην ισχύει τίποτα από παραπάνω, πάλι βάσει λογικής ΔΕΝ στέκει ότι στα χωριά και στις παλιές οικοδομές δεν υπάρχει μόνωση, έστω και ενδεικτική! Ίσως έβαζαν διαφορετικά υλικά ή έκαναν κάποια πρόσμιξη, δε ξέρω ιδιότητες και τεχνικά, αλλά σίγουρα με κάποιο τρόπο θα το λάμβαναν υπόψη!Ε αν δε το λάμβαναν τα προβλήματα δε θα αργούσαν να παρουσιαστούν, κι έχουμε ακούσει πολλάκις για τέτοια,ε
dimviii έγραψε:ρε σεις τι συζητατε ακομα.Δεκαετια του 70-80 και πιο μετα δεν υπηρχε μονωση στο 90%+ των κατοικιων.
Το πατρικο μου ηταν 2ορωφο ,(η ταρατσα 3ος δλδ) και εβλεπα ολο το τετραγωνο,ε δεν υπηρχε τιποτα,απλα τσιμεντενιες ταρατσες.
Anonymous Founder έγραψε:Είστε όλοι άσχετοι, ο άνθρωπος ξέρει και δεν τον ακούτε! Και το καλό που σας θέλω, μην απλώνετε μπουγάδα στην ταράτσα, θα στάζουν τα νερά και θα οξειδωθεί ο οπλισμός.

Chris έγραψε:Ή αυτό ή κόψε τα κάγκελα χαμηλά και πρόσθεσε 10-20cm ύψος.
Πάντως αν προσθέσεις ύψος στο πάνω μέρος θα γίνει χάλια, όπως είναι τώρα είναι πολύ όμορφο
< using some app
Anonymous Founder έγραψε:Μπορείς ν' αλλάξεις τα κάγκελα και να βάλεις ό,τι θέλεις; Νομίζω κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται αν είσαι σε πολυκατοικία.
Εναλλακτικά, η λύση του Chris μου φαίνεται πολύ καλή.
ArrowsFA1 έγραψε:Γειτονική οικοδομή, εποχής 70-αρχών 80 το πολύ, δεν είχε μόνωση με την έννοια του επιπλέον στρώματος πάνω από το μπετόν (π.χ. ασφαλτόπανα ή οτιδήποτε άλλο)...
Τώρα αν μέσα στο ίδιο το μπετόν είχαν ρίξει κάποια ουσία για να το προστατεύει από τη διάβρωση, δεν το γνωρίζω.
) πιστευεις οτι "εβαζαν καποια ουσια για προστασια" στα 70'ς?

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]