Anonymous Founder έγραψε:To είχα διαβάσει ξώφαλτσα και αυτό, αλλά πιο πολύ γελάω με την Praxia Bank που για χρόνια έτρωγε εκατομμύρια κυρίως σε μισθούς και στο τέλος ψόφησε. Και κάποια στιγμή, προσπάθησαν να την φορτώσουν σε διάφορους άλλους κακομοίρηδες για να σώσουν τις μισθάρες τους, αλλά μάταια. Η Viva που φαίνεται πως θα την αγοράσει, ουσιαστικά ζητάει την άδεια και μονον και κανέναν από τις... στελεχάρες.
Γι'αυτό και σαν τα ποντίκια, ξεκίνησαν να εγκαταλείπουν το πλοίο.
Αν δείτε την πορεία της εν λόγω τραπεζικού, καταλαβαίνετε εύκολα πώς κάποιοι σπρώχνονται σχεδόν από γεννησιμιού τους, όταν η υπόλοιπη μαρίδα παλεύει για μια θεσούλα.
Κατά τ' άλλα, στον ιδιωτικό τομέα τα κριτήρια είναι μπουαχχχααα αντικειμενικά και δεν παίζουν βύσματα.
ΥΓ: Η ίδια εταιρεία (Egon Zehnder) μεσολάβησε και στην δική μου περίπτωση στην τελευταία δουλειά. Δεν ήξερα πως είναι τέτοιο το πρεστίζ ομολογώ! Nα ελπίζω σε μελλοντικό αντίστοιχο χώσιμο-αργομισθία λοιπόν!
![]()
Είναι που δεν έχω την τύχη να δουλεύω για τον μπαμπά μου και είμαι στο ψάξιμο για κάτι καλύτερο, διαφορετικά, θα ήμουν σ'@@ μου σαν κάτι άλλους.
Ορθες οι διαπιστωσεις σου αλλα σε τι θα σε βοηθησει εσενα η καποιον αλλον; Ετσι δουλευει ο κοσμος. Ειδικα στον τραπεζικο τομεα. Στον ιδιωτικο τομεα προφανως παιζουν βυσματα (ειδικα Ελλαδα ουσιαστικα ειναι μονο γνωριμιες κυριως οικογενειακες) αλλα παιζουν και απολυσεις και ακομα για την Σακελαριου οσο δικτυο και αν εχει μπορει ανα πασα στιγμη να βρεθει εκτος και με μηδενικο εισοδημα.