criuser έγραψε: Ούτε στα φρένα βέβαια που στην c5 φρενάρεις χωρίς να μπρουμουτίζεις .
.
με θηριώδη 4πίστονα φρένα και μικρότερο βάρος μου κάνει δύσκολο να φρενάρει καλύτερα από την αρ...

criuser έγραψε: Ούτε στα φρένα βέβαια που στην c5 φρενάρεις χωρίς να μπρουμουτίζεις .
.

red_monster έγραψε:criuser έγραψε: Ούτε στα φρένα βέβαια που στην c5 φρενάρεις χωρίς να μπρουμουτίζεις .
.
με θηριώδη 4πίστονα φρένα και μικρότερο βάρος μου κάνει δύσκολο να φρενάρει καλύτερα από την αρ...
Anonymous Founder έγραψε:Τι έχει παραπάνω η exclusive (τα κυριότερα ανέφερε, δεν θέλω λίστα...);
λόγω εκλογών. Άρα εμείς αναγκαστήκαμε να πάμε στο Υπουργείο και κάνουμε επιτόπου τη μεταβίβαση. Επίσης πλέον δεν δίνουν τα κλασσικά πράσινα τρίφυλλα, εκτυπώνουν ένα απλό Α4 και το σφραγίζουν.
criuser έγραψε:...έχει ένα ξεχωριστό φως που ανάβει με το στρίψιμο του τιμονιού σε ταχύτητες μέχρι 50 χαω και φωτίζει πρός το εσωτερικό της στροφής , η κατά την διάρκεια της στάθμευσης....
criuser έγραψε:Στα γερμανικά , δεν υπάρχει πλάγιο φως , απλά ανάβει κατά την διάρκεια της στροφής το αντίστοιχο φως ομίχλης , αλλά η αίσθηση δεν έχει καμμία σχέση .
criuser έγραψε:Στα γερμανικά , δεν υπάρχει πλάγιο φως , απλά ανάβει κατά την διάρκεια της στροφής το αντίστοιχο φως ομίχλης , αλλά η αίσθηση δεν έχει καμμία σχέση .
drdino έγραψε:criuser έγραψε:Στα γερμανικά , δεν υπάρχει πλάγιο φως , απλά ανάβει κατά την διάρκεια της στροφής το αντίστοιχο φως ομίχλης , αλλά η αίσθηση δεν έχει καμμία σχέση .
Έχουν και ορισμένα γερμανικά τέτοιο σύστημα.
, μην χρησιμοποιείτε γενικότητες.
REALZEUS έγραψε:Εχμ. Οχι.drdino έγραψε:criuser έγραψε:Στα γερμανικά , δεν υπάρχει πλάγιο φως , απλά ανάβει κατά την διάρκεια της στροφής το αντίστοιχο φως ομίχλης , αλλά η αίσθηση δεν έχει καμμία σχέση .
Σχεδόν όλα με xenon έχουν και κατευθυνόμενη δέσμη αλλά και προβολάκια που ανάβουν.
REALZEUS έγραψε:drdino έγραψε:criuser έγραψε:Στα γερμανικά , δεν υπάρχει πλάγιο φως , απλά ανάβει κατά την διάρκεια της στροφής το αντίστοιχο φως ομίχλης , αλλά η αίσθηση δεν έχει καμμία σχέση .
Σχεδόν όλα με xenon έχουν και κατευθυνόμενη δέσμη αλλά και προβολάκια που ανάβουν.
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]