Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#625863 Που είναι ο Jolyon να βγει να πει “Karma”

Δεν μου κάνει έκπληξη. Έτσι είναι η Honda. Τα έχει κάνει παλιότερα και στις μηχανές με Biaggi, Rossi.

Ο Nando προφανώς ξεπέρασε ένα ηθικό όριο που εξόργισε τους Ιάπωνες.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#625864 Η Honda έχει αντιπρόσωπο τον Σαρακάκη εδώ και 60 χρόνια γιατί κάποιος κάποτε έφτασε μέχρι την Ιαπωνία για να πάρει την αντιπροσωπεία και αφού δεν τους δημιούργησε πρόβλημα δεν θα τον προδώσουν ποτέ, λέτε να είχαν ξεχάσει τα σχόλια του Αλόνσο μέσα σε μια 5 ετια?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#625868 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει 100% σχέση (0% αποκλείεται εννοείται) με το GP2 engine, όσο με το ότι έχει ενεργή συνεργασία με Τουγιότα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει 100% σχέση (0% αποκλείεται εννοείται) με το GP2 engine, όσο με το ότι έχει ενεργή συνεργασία με Τουγιότα.

Αυτο ακριβως σκεφτομουνα κι εγω! Le Mans, Dakar με τον αιωνιο εχθρο, δε μπορεσαν να το χωνεψουν οι Χονταιοι.

Αλλα και μανιατικο να του κρατανε το GP2 engine, δεν τους ριχνω κι αδικο. Δε λεγονται τετοιες χοντραδες, ΕΙΔΙΚΑ μεσα στην Ιαπωνια.

Το μονο ονειρο που εμεινε για τον Αλονσο ειναι να κανει κανενα θαυμα με κινητηρα Σεβρολετ και μετα να βγαλει μια γλωσσα απο την Αμερικη μεχρι την Ιαπωνια. Αλλα ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ να κανει κατι καλο χωρις κορυφαια ομαδα. Και απ' οτι διαβασα ολες οι καλες ομαδες ειναι κομπλε απο οδηγους...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Να την βγάλει την γλώσσα όμως αν το καταφέρει, μην το αφήσει να πάει χαμένο.

Εσυ θα την εβγαζες ή οχι?

Αν οχι, μπραβο σου. Εισαι ανωτερος ανθρωπος, τουλαχιστον απο μενα που θα την εβγαζα τη γλωσσα στην αντιστοιχη περιπτωση :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε::lol: :lol:
Ας το χεσει το triple crown και να ετοιμαστει για την επανοδο το 2021 :inlove:

Το Ιντυ με Σεβρολετ ειναι θεμα τιμης πλεον :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#625898 Ένας πιλότος της κλάσης του Αλόνσο παίρνει το Ίντι 500 και στα 50 του. Ειδικά αν το πάρει απόφαση πως γιοκ επιστροφή και κάνει 1-2 πλήρεις σεζόν στο Αμέρικα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Ένας πιλότος της κλάσης του Αλόνσο παίρνει το Ίντι 500 και στα 50 του. Ειδικά αν το πάρει απόφαση πως γιοκ επιστροφή και κάνει 1-2 πλήρεις σεζόν στο Αμέρικα.

Ετσι. Μικρο ρολο παιζει η ηλικια στο Ιντυ. Αλλα οπως και να εχει, με περιορισμενες επιλογες ομαδων λογω Χοντα, ζοριζει το κολπο για τον Ισπανο! Και ειλικρινα το λεω, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#625902 Σιγά. Πέρσι τους γλέντησε η Σέβι. Η μεγαλύτερη απάτη των μοτορσπορ είναι η Χόντα. Πάνε με την αύρα του ΘΕΟΥ 30 χρόνια τώρα και τα αποτελέσματα με βάση την εμπλοκή της είναι αστεία.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#625907 http://www.gazzetta.gr/in-motion/formul ... 1-apo-2021

Στο χώρο όπου εκθέτονται τα κύπελλά μου, υπάρχουν πάρα πολλά, όμως κανένα δεν είναι πρόσφατο και αυτό είναι λίγο περίεργο

Το προσπαθεί πολύ για επάνοδο δε λέω
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#625913 Στο παρελθον εχει υπαρξει μεγαλη αντιπαθεια μου λογω του χαρακτηρα του.

Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.

Πλεον, ωριμαζοντας με τα χρονια και μπορωντας να δω πιο καθαρα, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ο Αλονσο ειναι απο τους λιγους που δικαιουνται να βρισκονται στην ελιτ του αθληματος, ενας τοπ οδηγος με εξαιρετικα υψηλο ταλεντο.

Δυστυχως δεν τον χαρηκαμε οσο επρεπε με εστω σχετικα ανταγωνιστικο αμαξι, δεν λεω κορυφαιο.
Δε με ενδιαφερει ποσο εφταιγε ο ιδιος με τις κακες επιλογες και τη δυστροπη συμπεριφορα του και ποσο εφταιγε η τυχη και οι συγκυριες.
Η ουσια ειναι οτι για παρα πολλες σεζον ειχε μετριο, κακο ή πολυ κακο αμαξι.

Οποτε παροτι πλεον δεν ειμαι πολυ υπερ των επιστροφων σε μεγαλη ηλικια, με τον Αλονσο ειναι διαφορετικο, γιατι θεωρω οτι ως κορυφαιος μας χρωσταει ακομα μαχες με τους αλλους κορυφαιους οδηγωντας αξιοπρεπες αμαξι.
Μαχες που δεν ειδαμε για παρα πολλες σεζον...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:Στο παρελθον εχει υπαρξει μεγαλη αντιπαθεια μου λογω του χαρακτηρα του.

Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.

Πλεον, ωριμαζοντας με τα χρονια και μπορωντας να δω πιο καθαρα, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ο Αλονσο ειναι απο τους λιγους που δικαιουνται να βρισκονται στην ελιτ του αθληματος, ενας τοπ οδηγος με εξαιρετικα υψηλο ταλεντο.

Δυστυχως δεν τον χαρηκαμε οσο επρεπε με εστω σχετικα ανταγωνιστικο αμαξι, δεν λεω κορυφαιο.
Δε με ενδιαφερει ποσο εφταιγε ο ιδιος με τις κακες επιλογες και τη δυστροπη συμπεριφορα του και ποσο εφταιγε η τυχη και οι συγκυριες.
Η ουσια ειναι οτι για παρα πολλες σεζον ειχε μετριο, κακο ή πολυ κακο αμαξι.

Οποτε παροτι πλεον δεν ειμαι πολυ υπερ των επιστροφων σε μεγαλη ηλικια, με τον Αλονσο ειναι διαφορετικο, γιατι θεωρω οτι ως κορυφαιος μας χρωσταει ακομα μαχες με τους αλλους κορυφαιους οδηγωντας αξιοπρεπες αμαξι.
Μαχες που δεν ειδαμε για παρα πολλες σεζον...

STICKY
:s_howdy