mikeerfol έγραψε:https://racer.com/2020/02/02/honda-vetoes-alonso-andretti-indy-500-deal/Honda vetoes Alonso/Andretti Indy 500 deal
ΠΩΣΠΩΣΠΩΣΠΩΣ![]()
mikeerfol έγραψε:https://racer.com/2020/02/02/honda-vetoes-alonso-andretti-indy-500-deal/Honda vetoes Alonso/Andretti Indy 500 deal
ΠΩΣΠΩΣΠΩΣΠΩΣ![]()
EDDIE_147 έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει 100% σχέση (0% αποκλείεται εννοείται) με το GP2 engine, όσο με το ότι έχει ενεργή συνεργασία με Τουγιότα.
edmond έγραψε:Να την βγάλει την γλώσσα όμως αν το καταφέρει, μην το αφήσει να πάει χαμένο.
Geo f1 έγραψε::lol:![]()
Ας το χεσει το triple crown και να ετοιμαστει για την επανοδο το 2021
Corto Maltese έγραψε:Ένας πιλότος της κλάσης του Αλόνσο παίρνει το Ίντι 500 και στα 50 του. Ειδικά αν το πάρει απόφαση πως γιοκ επιστροφή και κάνει 1-2 πλήρεις σεζόν στο Αμέρικα.
Yugo_para_siempre έγραψε:Στο παρελθον εχει υπαρξει μεγαλη αντιπαθεια μου λογω του χαρακτηρα του.
Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Πλεον, ωριμαζοντας με τα χρονια και μπορωντας να δω πιο καθαρα, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ο Αλονσο ειναι απο τους λιγους που δικαιουνται να βρισκονται στην ελιτ του αθληματος, ενας τοπ οδηγος με εξαιρετικα υψηλο ταλεντο.
Δυστυχως δεν τον χαρηκαμε οσο επρεπε με εστω σχετικα ανταγωνιστικο αμαξι, δεν λεω κορυφαιο.
Δε με ενδιαφερει ποσο εφταιγε ο ιδιος με τις κακες επιλογες και τη δυστροπη συμπεριφορα του και ποσο εφταιγε η τυχη και οι συγκυριες.
Η ουσια ειναι οτι για παρα πολλες σεζον ειχε μετριο, κακο ή πολυ κακο αμαξι.
Οποτε παροτι πλεον δεν ειμαι πολυ υπερ των επιστροφων σε μεγαλη ηλικια, με τον Αλονσο ειναι διαφορετικο, γιατι θεωρω οτι ως κορυφαιος μας χρωσταει ακομα μαχες με τους αλλους κορυφαιους οδηγωντας αξιοπρεπες αμαξι.
Μαχες που δεν ειδαμε για παρα πολλες σεζον...
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]