socratesn έγραψε:Είναι σίγουρα χαμηλότερη του μ.ο.
Πιθανως να χει 136000 αντι για 13600 χιλιομετρα?
Τρακαρισμα ? Σκοτωμένος? Χαμηλοτερη τιμη επειδή είναι βενζινοκίνητο = χαμηλοτερη ζητηση?
Ειναι πολυ χαμηλη τιμη και με 13600 χμ μονο. Γιατι δεν πας να το δεις; Αν ειναι καθαρο θα ειναι σουπερ αγορα.
Πολύ λίγα τα χιλιόμετρα, μήπως όντως υπάρχει λάθος;
Δερματίνη στα καθίσματα, για μένα θα ήταν no go πάντως και ειδικά όταν μιλάμε και για τα μη sport. Γενικώς, το συγκεκριμένο δεν μου κάνει πολύ κλικ, χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω γιατί. Φαίνεται βασική έκδοση πάντως, η τιμή είναι δελεαστική μεν, αλλά θα έψαχνα κάτι διαφορετικό.
Πάντως όντως κατι παιζει με το εν λόγω και δεν ειμαι και Αθήνα να το τσεκαρα.
@gts το εχω δει και αυτο, αλλα πολλα χιλιομετρα αφενος και πολλά λεφτα πανω απ το μπατζετ μου αφετέρου. Και με εξαίρεση το Μ πακ, δεν λεει να δωσεις 20Κ για 70.000 χιλιομετρων αυτοκίνητο οταν με 26 παιρνεις το τρεχον καινουριο
Γενικα κρατανε ψηλες τιμες και δεν είναι τυχαιο πως όποτε βγαινει κατι σε σωστη τιμη φευγει εντος 24ωρων.
Τέσπα, θεωρώ πως η F20 αξίζει μόνον σε βενζίνη.
Εχει front-rear PDC, προβολείς ομιχλης (πολυτέλεια για τον μ.ο. ελληνικής F20) , cruise control.
Δεν έχει LED και σοβαρά καθίσματα.
Αλλά είναι δέλεαρ η τιμή σε σχέση με τα χιλιόμετρα και τυράκι το κόστος χρησης λογω diesel.
Αυτοι εκει στη Leaseplan ειναι καθολου ευελικτοι στις τιμές?
Υποθέτω οχι.
socratesn έγραψε:https://www.carnext.com/el-gr/autokinita/bmw/1-serie/mh0e-z6m3-97e4/
![]()
Εχει front-rear PDC, προβολείς ομιχλης (πολυτέλεια για τον μ.ο. ελληνικής F20) , cruise control.
Αλλά είναι δέλεαρ η τιμή σε σχέση με τα χιλιόμετρα και τυράκι το κόστος χρησης λογω diesel.
Αυτοι εκει στη Leaseplan ειναι καθολου ευελικτοι στις τιμές?![]()
Υποθέτω οχι.
τελειως βασικο μοντελλο μονο μπρος αισθητηρες εχει σαν εξτρα. τυπικο ληζινγκ δηλαδη. ειναι καλη επιλογη μονο αν κανεις πολλα χιλιομετρα. φανταζομαι ομως οτι σε ληζινγκ θα βρεις και αυτοματα τα οποια θα προτιμουσα αν μιλαμε για τετοιους βασικους εξοπλισμους.
Πίσω είναι αρκετά στριμόκωλο βέβαια αλλά δεν είναι και ΤΤ

@rm, οι πισω χωροι είναι το τίμημα της πισωκινησης, αλλα δεν μ ενοχλεί πολυ, εχω συνηθίσει κ απ τη δικη μας. Σαββατο μαλλον θα οδηγησω Μινι, αποκλειεται να μου φανει πιο ανετο.
socratesn έγραψε:https://www.carnext.com/el-gr/autokinita/bmw/1-serie/mh0e-z6m3-97e4/
![]()
Αυτοι εκει στη Leaseplan ειναι καθολου ευελικτοι στις τιμές?![]()
Υποθέτω οχι.
Αν diesel, θα έλεγα ψάξε ένα αυτόματο Μινι. Αν όχι, και θέλεις F20, τότε έστω αυτόματο, μπας και παλεύεται λίγο. Ούτως ή άλλως, με το diesel μοτέρ και ειδικά το βασικό, η πίσω κίνηση έχει ελάχιστη σημασία.