dekouk έγραψε:Περί α/θ κ ενδοδαπεδιας. Έχω 10 σχεδόν χρονιά ενδοδαπεδια με αντλία η οποία χρησιμοποιείται κ με δροσισμό. Προσοχή στα υλικά στο πάτωμα, σαφώς υλικά με καλύτερη αγωγιμότητα θερμότητας όπως μάρμαρο κ πλακάκια έχουν πιο γρήγορη απόδοση της θερμότητας. Μπορείς να βάλεις κ ειδικό πιστοποιημενο ξύλο για ενδοδαπεδια που αργεί. Αν βάλεις κ χαλιά από πάνω ακόμα πιο αργά... Η πιο ποιοτική ζέστη κ ειδικά αν έχεις/ κάνεις παιδιά. Η αντλία κάνει θόρυβο. Προσοχή που θα μπει αν έχεις θέματα με το θόρυβο. Στο δωμάτιο δίπλα σίγουρα θα ακούγεται. Αν είσαι τελευταίο πάτωμα κ μπορεί να μπει ταράτσα ακόμα καλύτερα. Τα υλικά έχουν εγγύηση δεκαετίας σε εμένα, η αντλία με την πλακέτα είναι ένα άλλο θέμα. Εγώ ως τώρα δεν είχα κανένα θέμα. Fan coils θα πρότεινα να βάλεις για air-conditioning, αλλά είπες ότι έχεις, αυτά θα σου τα πει κ ο μηχανικός.
Ότι θα ξεφύγει το μπάτζετ το θεωρώ δεδομένο.Βάλε τις πρωτεραιοτητες σου κ τις κόκκινες γραμμές σου κ καλή δύναμη!
< Note >
Ευχαριστω πολυ!
Το σπίτι είναι υπερυψωμένο ισόγειο, οποτε μπορει να μπει κατω απο ενα μπαλκόνι, συνεπώς ο θόρυβος δε θα μας ενοχλεί.
Εντελώς ενδεικτικά, έχουμε αίσθηση τάξης μεγέθους για το κόστος ανα τετραγωνικό; Προφανώς και παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, απλά να έχω ενα μπούσουλα.

Βάλε τις πρωτεραιοτητες σου κ τις κόκκινες γραμμές σου κ καλή δύναμη!
) :
:

........