Cosmic έγραψε:Και κάτι ακόμα μια και είδα να το συζητάτε πιο πάνω... Το επίσημο σέρβις της Rolex το έχει η Rolex, είναι στο Σύνταγμα στην Καραγεώργη Σερβίας 4 μέσα στην στοά Καλλιγά. Εκεί είναι το σέρβις και οι τεχνικοί. Ο κάθε αντιπρόσωπος όταν του δίνει ο πελάτης ένα ρολόι το στέλνει εκεί για να γίνει το σέρβις. Μερικοί μεγάλοι αντιπρόσωποι έχουν και έναν τεχνίτη μόνιμα στο κατάστημά τους ο οποίος όμως εξυπηρετεί και άλλες μάρκες που πουλάνε και μόνο για απλά πράγματα, π.χ. να αφαιρέσει ή να προσθέσει ένα κομμάτι στο μπρασελέ για να το φέρει στο χέρι του πελάτη και διάφορα άλλα μικροπράγματα. Όταν πρόκειται για πρόβλημα ή σέρβις το ρολόι πάει στην Rolex Hellas.
Ναι όντως, αυτό μου είπαν στον Κέσαρη ότι το στέλνουν στη Rolex.
Αν έχει πάθει κάποια μεγάλη ζημιά και δε φτιάχνεται στην Ελλάδα, μπορεί να το στείλουν και στην Ελβετία.

). Ας τα κάνει αυτός (αν του δώσω κανένα δλδ. Θα το σκεφτώ). Θα του δίνω κιόλας και το σουπερ ποζέ (να μου το καθαρίζει) τώρα που το σκέφτομαι.
έκανα μονο σέρβις για τις τσιμούχες γιατί στα νειάτα μου το βουτούσα αρκετά για το βυθόμετρο.