- 26 Νοέμ 2019, 15:33
Scotch έγραψε:Καλορίζικη!
Αναμένουμε εντυπώσεις.
Κουκούλα επειδή θα είναι μονίμως σε εξωτερικό χώρο προφανώς. Αντέχουν γενικά να μένουν έξω ή κινδυνεύουν από υγρασία, ήλιο, κλπ;
Ευχαριστώ. Από reviews γενικά για το άθλημα που διαβάζω τον τελευταίο καιρό, συστήνουν όλοι κουκούλα για να αποφύγεις να σου σκουριάσει ακόμα και αν την αποθηκεύεις σε εσωτερικό χώρο (δεδομένου ότι θα είναι σε κάποια αποθήκη κτλ.).
Deleted User 1 έγραψε:Μου χεις βάλει φυτίλια τώρα. Αυτή εδώ ωραιότατη φαίνεται αλλά νομίζω θα ήθελα λίιιγο μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω εάν η επιφάνεια πλατό είναι κατ' επιλογή τέτοια ή εάν είναι σταθερή.
https://www.bbq-campingaz.gr/product/%cf%88%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac-3-series-classic-ls-plus/
Δε νομίζω να χρειάζεσαι μεγαλύτερη επιφάνεια. Αυτή που κοιτάς έχει 2800 τετραγωνικά που είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο και αρκεί για να ψήνεις για 10+ άτομα. Επίσης είναι πολύ δυνατή στα 9,6 kw.
Η επιφάνεια πλατό βγαίνει και μπορείς να βάλεις ότι άλλο αγοράσεις. Μπορείς επίσης να αγοράσεις τις σχάρες grillgrate που είναι μια must αγορά για όλους τους μύστες! Είναι καλό όμως που έχει το πλατό διότι οι περισσότερες δεν το έχουν και αργότερα όλοι αγοράζουν.