- 12 Ιαν 2015, 11:45
Νομίζω ότι τελικά θα προχωρήσω σε πώληση στα 10Κ (σε ιδιώτη), καθώς όσοι μου έχουν πει καλύτερη τιμή δεν έχουν εμφανιστεί ξανά ή με έχουν στο "περίμενε". Βασική μου επιδίωξη είναι να το πουλήσω, αφού πρακτικά το (χρυσο)πληρώνω για να κάθεται. Άρα, ακόμα και αν πάρω κάποιο άλλο για να κάθεται, προτιμώ να μου έρχεται πιο φθηνά. Αλλά όπως έχω πει, έστω για 3-4 φορές το χρόνο, χρειαζόμαστε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, άρα το έχουμε ανάγκη. Έτσι και αλλιώς, λόγω και των επερχόμενων μισθολογικών "αναπροσαρμογών"

, ένα μικρότερου κυβισμού είναι προτιμότερο από κάθε άποψη.
Το Mondeo έχει βγει από τη λίστα, κυρίως γιατί δεν υπάρχουν 1.6Τ μεταχειρισμένα, και οι επιδόσεις είναι βασική προϋπόθεση. Επίσης έχω μάλλον απορρίψει και το Passat, είχαμε δύο τέτοια στο παρελθόν και δεν μου κάνει καθόλου click (ίσως το CC, αλλά 1-2 μόνο υπάρχουν στα λεφτά που θα διαθέσω). Οπότε κοιτάω πλέον Insignia, 159, C5 και Α4, με αυτή τη σειρά. Είδα ήδη το Insignia στην AutoMarin, και υπάρχουν όλα αυτά τα μοντέλα τριγύρω μου (Χαλάνδρι μέχρι Γέρακα). Δεν έχω δυστυχώς ούτε χρόνο ούτε όρεξη να τρέχω να βλέπω αυτοκίνητα εκτός Αττικής, ούτε καν εκτός Αθηνών....