diplomat έγραψε:Το λοιπόν.
Τις προάλλες είχα πάει να κουρευτώ (απροπό, μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να ρίξω μια φανταρική μπόμπα) και είχα κάποια σχόλια περί υπερβολικών κιλών, ενώ έχω χάσει 2-3 κιλά προσφάτως. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται εδώ και καιρό οι κολλητοί.
Σκέφτηκα λοιπόν να προχωρήσω σε μια φορουμική σφυγμομέτρηση, για να πάρω γνώμες και καζούρα.
Μιλάμε για 1.72 και 83 περίπου κιλά στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε επιτόπου στο κομμωτήριο.
Θα ξαναρχίσω σίγουρα να χτυπιέμαι με τα σίδερα, κάτι που είχα κόψει τον τελευταίο καιρό λόγω τρεξιμάτων και υποχρεώσεων (απαράδεκτη δικαιολογία).
Σφιχτοδιδάσκαλοι όπως κοβάθε και εδουάρδος θα έχουν διπλή ψήφο.
Ντισκass.
Κατά τη γνώμη μου αποκλείεται με αυτό το σώμα να είσαι 83 κιλά. Μάλλον +10 τουλάχιστον.
Αν είσαι "τεμπέλης" δεν είναι πρόβλημα. Χρειάστηκε 10 χρόνια να πάρεις τα κιλά, τα χάνεις σε 2 η 3 αν:
- Αλλάξεις τη διατροφή σου για ΠΑΝΤΑ και 2000 θερμίδες να είναι το μέγιστο ημερήσιο input χωρίς εξαιρέσεις
- Τρως τρόφιμα με θρεπτική άξια και όχι βιομηχανικές αηδίες αγνώστου συστάσεως και προελεύσεως για ΠΑΝΤΑ
Η διατροφή είναι το 70% η άσκηση το υπόλοιπο. Αν δεν θέλεις την άσκηση (όταν χάσεις τα κιλά θα την θέλεις) απλά θα πάρει περισσότερο χρόνο.
Όσο γι αυτούς που λένε με τέτοιο σώμα "οι εξετάσεις μου είναι καλές", πρώτα λογικό σε τέτοιες ηλικίες (ο διαβήτης παίρνει καποια χρόνια να εμφανιστεί) και δεύτερον ας μετρήσουν με το κινητό τους τους παλμούς της καρδιάς τους σε ανάπαυση να δουν πόσο πρόβλημα έχουν....
Καλή τύχη και σκέψου ότι είναι κρίμα στην καλύτερη σου ηλικία να μην μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου στο πλήρων (και να κυνηγάς Strava segments

) δικάσει ο kovathe μου φαίνεται, αλλά τηρεί σιγή ιχθύος (no pun intended).