Y.V έγραψε::hmmm: πως θυμαμαι οτι καποιο μανιουαλ που ειχες βαλει τοτε που εψαχνες για μηχανη ειχε και ταμπελακι για χαμηλοτερες; Λες να θυμαμαι λαθος;αυτό παραπάνω είναι Γιάννη
< >
When the going gets tough, the tough get going
Y.V έγραψε::hmmm: πως θυμαμαι οτι καποιο μανιουαλ που ειχες βαλει τοτε που εψαχνες για μηχανη ειχε και ταμπελακι για χαμηλοτερες; Λες να θυμαμαι λαθος;αυτό παραπάνω είναι Γιάννη
Dimitris_P έγραψε:Πήγε κανείς στην έκθεση καφέ στο Γκάζι; Αξίζει;
Anonymous Founder έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Πήγε κανείς στην έκθεση καφέ στο Γκάζι; Αξίζει;
Είχα πάει πέρυσι. Δεν βρήκα κάποιο νόημα, μετά από κάποια φάση, δεν αντέχεις και να πίνεις συνέχεια καφέ!![]()
@George_Prix
Ποια καφετέρια και ποιον μύλο;
Εγώ είμαι ακόμη στις κάψουλες της Illy φοβάμαι...![]()
Κολλάω στο κόστος και στον χρόνο (που δεν έχω...).
George_Prix έγραψε:Μηχανη εχω μια Gaggia Evolution και μυλο εναν Rancilio Rocky. Δεν ξερω τι παιζει τωρα στην αγορα, αλλα πριν καμια 10αρια χρονια που το ειχα ψαξει αρκετα θεωρησα οτι και τα δυο εχουν εξαιρετικο VFM. Για αυτο αλλωστε ειπα οτι μια αναβαθμιση θα ανεβασει πλεον ψηλα τον πηχη, οποτε οσο δουλευουν...
Γιατί αν πας σε καλύτερο μύλο μετά θα θες και καλύτερη μηχανή
Dimitris_P έγραψε:George_Prix έγραψε:Μηχανη εχω μια Gaggia Evolution και μυλο εναν Rancilio Rocky. Δεν ξερω τι παιζει τωρα στην αγορα, αλλα πριν καμια 10αρια χρονια που το ειχα ψαξει αρκετα θεωρησα οτι και τα δυο εχουν εξαιρετικο VFM. Για αυτο αλλωστε ειπα οτι μια αναβαθμιση θα ανεβασει πλεον ψηλα τον πηχη, οποτε οσο δουλευουν...
Μια χαρά είναι το setup σου. Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε έξοδα, ίσως φίλτρο νερού αν θες να το πας ένα βήμα παραπάνω.Γιατί αν πας σε καλύτερο μύλο μετά θα θες και καλύτερη μηχανή
George_Prix έγραψε:Και το πιο σημαντικο. Τα χρηματα ειναι αποσβεσιμα. Πας παιρνεις με 27-30 ευρω/κιλο κοκκους καφε και σου φτουραει. Και φυσικα παιζουν και καλοι καφεδες ακομα φθηνοτεροι. Απλα μιλαω για τιμες coffee island με το οποιο κολλησα τα τελευταια χρονια. Τις καψουλες τις χρυσοπληρωνεις αν δεν κανω λαθος (ποτε δεν ειχα οποτε δεν ειμαι σιγουρος).
g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:Και το πιο σημαντικο. Τα χρηματα ειναι αποσβεσιμα. Πας παιρνεις με 27-30 ευρω/κιλο κοκκους καφε και σου φτουραει. Και φυσικα παιζουν και καλοι καφεδες ακομα φθηνοτεροι. Απλα μιλαω για τιμες coffee island με το οποιο κολλησα τα τελευταια χρονια. Τις καψουλες τις χρυσοπληρωνεις αν δεν κανω λαθος (ποτε δεν ειχα οποτε δεν ειμαι σιγουρος).
Απο τα μεγαλυτερα urban myth , δεν μπαινεις σε τετοια διαδικασια για να κανεις "αποσβεση" .![]()
Απλα γουσταρεις να κανεις τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ καφε (καλυτερος /χειροτερος δεν εχει σημασια) στο σπιτι, δεν ξερω και κανεναν να εκοψε την εξοδο του στα καφε επειδη "φτιαχνω στο σπιτι". Δεν μπαινω καν σε διαδικασια αναλυσης κοστους , απλα σου λεω οτι σε βαθος 5 ετιας ο σπιτικος εσπρεσσο σε εχει επιβαρυνει στα 1484 ευρω πανω κατω.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]