Zorz έγραψε:
Τα περισσότερα νυχτερίδας χρησιμοποιούν υπέρηχους:
Θα συγκρατηθώ. Είναι από τα απανωτά σοκ που απλόχερα μοιράζει η πολιτική στο νησί...
Zorz έγραψε:https://www.scientificamerican.com/article/how-do-bats-echolocate-an/Echolocation calls are usually ultrasonic--ranging in frequency from 20 to 200 kilohertz (kHz), whereas human hearing normally tops out at around 20 kHz. Even so, we can hear echolocation clicks from some bats, such as the Spotted bat (Euderma maculatum).
Ποιός είσαι, ο batman;
Ακούγονται κάπως σαν τζιτζίκια (στην αρχή νόμιζα πως ήταν κάτι τέτοιο), αλλά σίγουρα δεν είναι, μιας και πετάνε τελείως διαφορετικά και το βράδυ. Συν τις αποδείξεις από τις κινήσεις των εντέρων τους στο μπαλκόνι το επόμενο πρωί (
)... Επίσης, όπως έγραψες:
Zorz ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ έγραψε:Echolocation calls are usually ultrasonic--ranging in frequency from 20 to 200 kilohertz (kHz), whereas human hearing normally tops out at around 20 kHz. Even so, we can hear echolocation clicks from some bats, such as the Spotted bat (Euderma maculatum).
Θα θεωρήσω πως είναι από τον BoJo...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Ειναι μεχρι να μπει νυχτεριδα μεσα στο σπιτι . Εκει να δεις υπερηχους. Απο την γυναικα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Κεφάλαιο 1 παράγραφος 1.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Μου αρέσει η ηρεμία εκεί έξω...

< >
When the going gets tough, the tough get going
Μου αρέσει που το νέο καγιάκ αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπλοο σε δύσκολες συνθήκες. Πραγματικό παλικάρι!
Μου αρέσει που ο από πάνω σκέφτεται να στολίσει δέντρο, τη στιγμή που εγώ σκέφτομαι που θα πάω αύριο για μπάνιο (απάντηση: στις Φλέβες).

Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που πήγα για μπανάκι στην Υδρούσα, ένα χαριτωμένο νησάκι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μου.
Μου αρέσει που το νέο καγιάκ αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπλοο σε δύσκολες συνθήκες. Πραγματικό παλικάρι!
Μου αρέσει που ο από πάνω σκέφτεται να στολίσει δέντρο, τη στιγμή που εγώ σκέφτομαι που θα πάω αύριο για μπάνιο (απάντηση: στις Φλέβες).
Γιατί μου βάζεις το μαχαίρι στην καρδιά;;;!!!
< >
When the going gets tough, the tough get going
Δεν μου αρέσει που 29 Σεπτέμβρη και θα βαρέσουμε κοντά 30 Κελσίου. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει που πήγα για μπανάκι στην Υδρούσα, ένα χαριτωμένο νησάκι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μου.
Πλάκα έχει στη Υδρούσα.Το θέμα είναι οτι ειδικά ΣΚ μαζεύονται πολλά σκάφη ,έχει και τη ξέρα και κατα καιρούς εχω δει αρκετα ευτράπελα...
Φλέβες πολύ καλύτερα για μπάνιο πάντως...
Από που ξεκίνησες?
Οι Φλέβες δεν έχουν τόσο όμορφη παραλία κι επίσης έχω δει να μαζεύετε διψήφιος αριθμός σκαφών. Άσε που είναι πιο ανοιχτό πέλαγος και κατά συνέπεια, πιο επικίνδυνα για τους ρομαντικούς του κουπιού.