Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
13%
0
N/A
3
38%
2
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#602036 Δεν ξέρω αν φταίνε τα τσίπρα ή οι μπύρες, ατυχέστατος και απαράδεκτος ο τίτλος όταν έχει γίνει ένα τραγικό δυστύχημα.
Συμφωνώ με g.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε::roll:

Ας βγει αυριο τοτε με τιτλο "Ferarri 1-2 slashes in half Mercedes lead".

Leclerc takes crushing pole as Ferrari lock-out front row in Belgium :lipsealed:
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... NxVvl.html
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Δεν ξέρω αν φταίνε τα τσίπρα ή οι μπύρες, ατυχέστατος και απαράδεκτος ο τίτλος όταν έχει γίνει ένα τραγικό δυστύχημα.

Δεν είναι η ώρα φυσικά για τέτοιες συζητήσεις, όταν έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος, αλλά τι το απαράδεκτο έχει ο τίτλος; Θυμίζω ότι crush και crash είναι διαφορετικές λέξεις...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#602044 Δυστυχώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πλέον. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά Αρη. Και όσο πιο by περάσει αυτό το τραγικό συμβάν τόσο το καλύτερο όχι για το άθλημα αλλά για τη μπιζνα.
Οπωσδήποτε έχει εξελιχθεί και η ασφάλεια αλλά η πίεση έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη στους οδηγούς. Και δυστυχώς κάποια ατυχήματα σαν το χτεσινό καμία εξέλιξη της ασφάλειας δεν μπορεί να τα αποτρέψει.
Ακόμα και η διεξαγωγή του αγωνα σήμερα είναι για μένα ασέβεια όχι μόνο στο συγκεκριμένο οδηγό αλλά και σε όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν σήμερα. Τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές για το θέαμα που μας προσφέρεται. Όσα λεφτά και να παίρνουνε όμως φαίνεται ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικα σε αυτη τη βιομηχανία με τα τεράστια κέρδη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#602048 Είναι υποκριτικό να λέμε ότι πρέπει να ακυρωθεί ο αγώνας (της F2 ακυρώθηκε και σωστά γιατί οι συναθλητές του, που τον γνώριζαν, δεν θα είχαν καθαρό μυαλό) με αφορμή ένα τραγικό συμβάν. Δηλαδή αν διεξαχθεί την επόμενη βδομάδα δεν θα υπάρχει πρόβλημα και απλά θα έχει ξεχαστεί το θέμα; Ουσιαστικά το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να υπάρχουν αγώνες ή όχι. Αν δεχτούμε ότι μπορούν να υπάρχουν, δεχόμαστε αναγκαστικά και τους κινδύνους τους. Ευτυχώς ζούμε σε μια πολύ ασφαλέστερη εποχή, σε σύγκριση με το '60, όπου κάθε μήνα σκοτώνονταν και ένας οδηγός. 100% ασφαλείς δεν θα γίνουν ποτέ όμως, καθώς οι ταχύτητες είναι τεράστιες και η φυσική αμείλικτη. Εκτός αν γίνουν τα αυτοκίνητα τηλεκατευθυνόμενα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
junior gt έγραψε:Ακόμα και η διεξαγωγή του αγωνα σήμερα είναι για μένα ασέβεια όχι μόνο στο συγκεκριμένο οδηγό αλλά και σε όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν σήμερα. Τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές για το θέαμα που μας προσφέρεται. Όσα λεφτά και να παίρνουνε όμως φαίνεται ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικα σε αυτη τη βιομηχανία με τα τεράστια κέρδη.

Υπάρχει και ή άλλη άποψη όμως...

Today we race.

We do so with the heaviest of hearts, and we carry the memory of Anthoine throughout.

Just like it was for Anthoine, racing is our passion and our dream. It defines us.

So today we race for Anthoine.

And today, and always, we honour him.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
panos2171 έγραψε:
junior gt έγραψε:Ακόμα και η διεξαγωγή του αγωνα σήμερα είναι για μένα ασέβεια όχι μόνο στο συγκεκριμένο οδηγό αλλά και σε όλους τους οδηγούς που θα αγωνιστούν σήμερα. Τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές για το θέαμα που μας προσφέρεται. Όσα λεφτά και να παίρνουνε όμως φαίνεται ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικα σε αυτη τη βιομηχανία με τα τεράστια κέρδη.

Υπάρχει και ή άλλη άποψη όμως...

Today we race.

We do so with the heaviest of hearts, and we carry the memory of Anthoine throughout.

Just like it was for Anthoine, racing is our passion and our dream. It defines us.

So today we race for Anthoine.

And today, and always, we honour him.

Παπαρια μεντολες. Σόρυ κι ολας.
Ειναι αυτό που λένε έκαναν την ανάγκη φιλοσοφία. Αντιστοίχως θα μπορούσαν να είχαν γράψει 'today we do not race, we remain silent.. ..'
Ο αγώνας είναι μια γιορτή. Μια χαρά. Πώς μπορούν να περνάνε αγωνιζόμενοι σα να μην τρέχει τίποτα, σα να μην άλλαξε κάτι από το σημείο που πριν λίγες ώρες ένας συναθλητής τους άφησε την τελευταία του πνοή. Είναι βαρβαρότητα,
ειναι ελλειψη σεβασμού και στον άνθρωπο που έφυγε αλλά και στην οικογένειά του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#602054 Εννοείται ότι είναι μια τεράστια μπίζνα και οι οδηγοί είναι αναλώσιμοι. Όμως δεν θα αλλάξει κάτι είτε τρέξουν αυτήν την βδομάδα, είτε όχι. Πιο αστείο μου μοιάζει να ακυρώσουν έναν αγώνα και να τρέξουν κανονικά στον επόμενο σαν να μην τρέχει τίποτα, παρά να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#602058 Δεν είναι έτσι Δία. Ο χρόνος γιατρεύει, η ζωή προχωράει. Είναι ομως θέμα σεβασμού μια έστω μέρα, την επόμενη μέρα, να την αφιερώσεις σε κάποιον που ήταν ανάμεσα σου αλλά δεν υπάρχει τώρα. Να μην κάνεις τίποτε άλλο, να μην ασχοληθείς ούτε εσύ σ.σ οι αγωνιζόμενοι, ούτε κανενας άλλος με κάτι άλλο και πολύ περισσότερο με κάτι που θα έκανες σα να μη συνέβη τιποτα. Να τον σκέφτεσαι, να προσεύχεσαι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Κατά την άποψή μου η απόλυτη βαρβαρότητα.
Και θες να το πω κι αλλιώς? Ποια πιστεύεις θα ήταν η στάση της FIA αν αντί αυτού που έφυγε, είχε φύγει χτυπά ξύλο κάποιος ποιο επώνυμος οδηγός της F1...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#602059 Ο αγώνας δεν σταμάτησε ούτε την πρωτομαγιά του 1994, και ο Schumacher είχε πανηγυρίσει την νίκη του στο πόντιουμ…
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
junior gt έγραψε:Δεν είναι έτσι Δία. Ο χρόνος γιατρεύει, η ζωή προχωράει. Είναι ομως θέμα σεβασμού μια έστω μέρα, την επόμενη μέρα, να την αφιερώσεις σε κάποιον που ήταν ανάμεσα σου αλλά δεν υπάρχει τώρα. Να μην κάνεις τίποτε άλλο, να μην ασχοληθείς ούτε εσύ σ.σ οι αγωνιζόμενοι, ούτε κανενας άλλος με κάτι άλλο και πολύ περισσότερο με κάτι που θα έκανες σα να μη συνέβη τιποτα. Να τον σκέφτεσαι, να προσεύχεσαι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Κατά την άποψή μου η απόλυτη βαρβαρότητα.
Και θες να το πω κι αλλιώς? Ποια πιστεύεις θα ήταν η στάση της FIA αν αντί αυτού που έφυγε, είχε φύγει χτυπά ξύλο κάποιος ποιο επώνυμος οδηγός της F1...

O αγώνας δεν έγινε ούτε χθες ούτε και σήμερα. F2 εννοώ.

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Same_old_story έγραψε:Ο αγώνας δεν σταμάτησε ούτε την πρωτομαγιά του 1994, και ο Schumacher είχε πανηγυρίσει την νίκη του στο πόντιουμ…

Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Βέβαια η διαφορά είναι ότι το συμβάν έγινε την ωρα του αγώνα και κανενας δεν ήξερε τι εξέλιξη θα υπήρχε με τον Σένα, πολύ περισσότερο οι οδηγοί.
Αν δεν κάνω λάθος ομως είχε σκοτωθεί κι άλλος ένας οδηγός μικρότερης κατηγορίας το τριήμερο εκείνο. Και μάλιστα ο Σένα δεν ήθελε να αγωνιστεί.
Για τον πανηγυρισμο του Σουμαχερ ακόμα τον κατηγορούν γι'αυτο.